Anlatmışımdır: Liseliyim, babamın yanına bir arkadaşı geldi son model bir arabayla. Ben arabayı inceliyorum. Adam yanıma geldi, bana ömrümce unutamayacağım şu sözü söyledi: "Delikanlı bana gençliğini ver, o araba senin olsun!"
Printable View
Anlatmışımdır: Liseliyim, babamın yanına bir arkadaşı geldi son model bir arabayla. Ben arabayı inceliyorum. Adam yanıma geldi, bana ömrümce unutamayacağım şu sözü söyledi: "Delikanlı bana gençliğini ver, o araba senin olsun!"
Demişimdir, yine diyorum: Hayatımızdaki en kıymetli şeyler, bize beleş verilenler.
Dört kişi yatıp dört kişi uyanmaktır, çekirdek mutluluk, dört kişilik bir aileyseniz.
Bu kadar basit, gerisi teferruat. Hissem on kat yükseldi, teferruat. Elimdeki hisse bedelsiz açıkladı, teferruat. Dövizlerim-altınlarım, teferruat...
Mutluluğu borsada ya da borsada kazanacağınız parada aramak gibi bir hataya düşmeyin.
Mutluluğu borsada aramamanız hırslarınızı alır, sizi borsada temkinli davranışa yönlendirir; dolayısıyla az az da olsa para da kazanırsınız. Bunlar birbiriyle bağlantılı durumlar...
Bu haberi yeni gördüm, sanırım MSCI'de 22.00'dan sonraki alımlar bundan dolayı: https://www.bloomberght.com/moody-s-...seltti-2270413
Moody's bu hamleyle bana göre ilerideki olası ülke bazında not artırımının da müjdesini vermiş oldu.