Bu işleri Uçar yapmıyor olabilir .. eski spek hala hakim gibi tahtaya.. Uçar yakında tekrar gelebilir… ayrıca imar sürecinden haberi olan var mı aramızda ? Ne durumdayız?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Uçarın kullandığı kurumlardan hep satis geldi malin çoğunu boşalttı gözüküyor takaslara bakınca cep to cep var midir bilemem. Eger yoksa ya da sinirliysa alanlar ciddi mallandı. Bu hissenin tek hikayesi var o da arsa tapusu aldi mi çivi çakılır duruma gelmesi. Onu da artık önden fiyatlamasi lazım. Bas bas nereye kadar!
Bu tahtanın tavana kitlenmesi 30sn almaz artık paşa gönlü ne zaman isterse.
Temel teknik bu saatten sonra yemez parayı veren düdüğü çalar.
Sabah Işık Ökteyi dinledim Integral Fx Tvde. Adam diyor ki kamu bankalarında takas topluydu. Takasin sahibine kalir fiyatin belirlenmesi dedi. Bizde demekki takas toplu değil. Yoksa kac kere fizana gitmiştik.
Biz burada şevkle yazmaya hisseleri tutmaya devam ettikçe oda basmaya devam edecek çıkar çatışması sonuçta.
O zaman o işini yapacak biz de kendi işimizi.
Piyasa yada patron açmazı bozana kadar...
Şirket ortaklarından birisi mal almaya başlasa yada şirket niyetlense bir haraket başlar.
Ama patronlar o tarz adamlar değil etliye sütlüye karışmayan mizaçları var en azından görünen taraf öyle.
Patron sahne arkasından durumu mutlaka yönlendiriyordur. Onu da sahnede göreceğimiz günler yakındır. Malını illaki toplayıp alacak piyasadan. Vakit varken ne kadar ucuza alsa kar. (Bu fiyattan satan bulursa). Sineğin yağını çıkartır bunlar.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bugun yatirimci iliskisiyle gorustum bu hisse alim haberini sordum ozdemir ucari...onlarda şaşkin sermayenin yuzde 5 gecmeden hisse alim haberi atmasina yonetim dahi akil sir erdirememisler...demekki satmasi durumunda haber verme zorunlulugu yok