-
sunger bob yeterince saçmalamadın mı? pozun gereği long algısı yapıyorsun..papağan gibi.. bu kadar pozuna güveniyorsan her başlıkta neden saçma yazılar yazıyorsun.. madem yükselecek arkana yaslan.. benim long veya short yönü sürekli forse edici bir mesajım var mı? bul ? hodri meydan..
-
yine dow açılışına doğru fırıldaklar dönmeye başladı..
https://i.hizliresim.com/S0BEly.png
-
Bugünde kırmızı kapatırsak üçüncü gün olucak, burdan bakınca zor gibi duruy ama belli olmaz lönkcülerin makinaya atıcağı jeton miktarına bağlı,
şortcular artık korkudan makinaya ekstra jeton atamıyor benim gördüğüm kadarıyla
-
bu kadar iddialıysan bu foruma bir taahhüt ver:
"endeks 200 bin oluncaya kadar tek hisse satmayacağım, endeks long kontratlarımı da (varsa) sürekli ileri vadelere taşıyacağım hedef gerçekleşene kadar" diye..
hadi göster bakalım ne kadar lafının arkasındasın..
-
Dipte hulk depo yaptım dedim o günden beri depocu depocu yazdın durdun. Sana dünya kadar delil getirsek afaroz edersin. [emoji16]
-
AEFES, MGROS, AGHOL artıda, ASUZU, ADEL yatay
Grup haberi olabilir.
-
kıvırma.. taahhütü ver.. her gün defalarca flood mesajlarla pozunun gereği long long diye sayıklıyorsun.. taahhüt ver.. kendini yorma arkana yaslan..sana göre nasılsa endeks 200 bin olacak..
-
Aynen x30 200 k oluncaya dek endeks kontratları taşıyacağım hulklari ise daha fazla taşıyacağımi düşünüyorum
Sende söz ver bakalım 200 k olunca her yazının sorununda abi büyüksün yazacaksın
Hodri meydan mı.