Şimdi benim anladığım forumun müdavimlerinin çoğunun fikirlerini zararlı bulan akp ve reisi beğenmeyen odakların hepsinin pkkhdp li falan olduğunu düşünen yeni yazar ,aslında ekonominin kötüye gittiğini vurgulayan ve bundan mevcut iktidarı sorumlu tutarak kızan sn loner i mankurt yaptı,öyle böyle bir fikir beyan eden sn achiles i ne dediğini tartışmadan aşağıladı,beni de zaten bir ara bayan olmakla aşağıladı ona kızmadım da bir dolar falan diyerek subliminal fetöcü mesajı verdi o amerikan uşakları ile subliminal olsa da bir tutulmama çok kızdım,ama elbet bu yeni yazar baya profesyonel olduğundan sözler hakaretler hep direk değil hep alttan alta metinlerde yazılıyor.Açılım saçılımı beğenmediğini anladım demek ki akp li de değil reisi o da sevmiyor.O durumda sanırım memleket için mhp yi hayırlı buluyordur,heyhat o da akp ile koalisyon halinde.:)))))) Neyse bunca laf etti hala lazlar gürcüler çerkezler kürtler türkmüdür değilmidir,türk tanımı ne onu yazmadı.Yaz işte türk milleti dediğim sadece türk halkıdır lazlar çerkezler gürcüler kürtler bu gruba girmez bunlar bu milletin içinde barış içinde yaşayacak unsurlardır ,onlara ermenilere uygulanan şeyler uygulanmaz falan diye.Yok böyle düşünmüyorsan türk tanımı ırka dayanmaz elbet kendini türk olarak kabul eden bu vatana hizmet eden gönül bağı ile bağlı hisseden herkes türktür,türklük ırka dayalı bir tanım değildir de.Ama olmaz yazmaz ,çünkü misyonu başka.