Printable View
Alıntı: Originally Posted by şirinbaba aktifbank 5,35 neti %4,46 TL'yi de artırılar belki. TEB'den tık yok. kaç kere yazdım.
mb kararı; saat 1 de mi 2 de mi açıklanıyor.... kimse takip etmiyor anlaşılan....
Alıntı: Originally Posted by azaz mb kararı; saat 1 de mi 2 de mi açıklanıyor.... kimse takip etmiyor anlaşılan.... Saat 14:00 da açıklanıyor.
Alıntı: Originally Posted by azaz mb kararı; saat 1 de mi 2 de mi açıklanıyor.... kimse takip etmiyor anlaşılan.... Benden duymuş olmayın; Pas geçecek
Alıntı: Originally Posted by EGEDUK Benden duymuş olmayın; Pas geçecek bana da öyle geliyor....
Alıntı: Originally Posted by azaz mb kararı; saat 1 de mi 2 de mi açıklanıyor.... kimse takip etmiyor anlaşılan.... 6 aydır zaten arttırma yok, sene sonuna kadarda arttırma beklenmiyor Çoğu kişi kkm de Onun içinde özellikle takip eden yok
Deniz cekildiginde kimin mayolu kimin mayosuz olduğu gözükür[emoji39]
Alıntı: Originally Posted by Trade Shark neti %4,46 TL'yi de artırılar belki. TEB'dne tık yok. kaç kere yazdım. teşekkürler. benim de bildiklerimden burgan 4 veriyor. deniz de hoşgeldin olarak 4.50 sanırım.