küfür yok hakaret yok anlamıyorsun sorun sende niye sinirlendin şimdi premses :)
telegram lağımsa neden geri döndün gerçekten normal değilsin :kahkah:
Printable View
küfür yok hakaret yok anlamıyorsun sorun sende niye sinirlendin şimdi premses :)
telegram lağımsa neden geri döndün gerçekten normal değilsin :kahkah:
kardeşim iyi hoş diyorsunda ben teknik konuşuyorum keko masallar anlatıyor onların altı boş yazıları sizi rahatsız etmedi mi bugüne kadar insan gibi skumtech gelişmesi ile formasyon hedefi 50 ye geldi dedik uyardık düşüş geliyor dedik ama saldırdılar tlgrm'da
yok tokiye ürün satıyor bilmem ne böyle diyor şirket kanıt var mı diyoruz resim atacaklar diyor yatırımcılar öyle diyor falan filan bunlar safsata şirkete hikaye yazma peşindeler tutulacak tek dalları bilanço
ışık ökteyi daha düne kadar tanımıyordur kesin oralardan kesit alıyor teknik analize sallıyor ama bilmiyor ki temel analiz sektör ve hisse seçtirir teknik analiz doğru alım ve satım yerlerini söyler ayrıcak ışık ökte sadece bilançoya yatırım yapılmaz da dedi en son ve bugüne kadar sözde hedef verdikleri hisseleri o rakamlara kadar tutamadılar böylede bir sorunları var
resimlerle anlattım yaşanılan olayları hala bunlara haklı diyip iyi biri diyen varsa kendini sorgulasın bizi değil
Karşılıklı çekişme atışma türü mesaj yazanlara bu son uyarı olsun . Özelden dilediğiniz gibi yazın birbirinize ama hisse başlığında bunlar yasak . Tekrarında karşılıklı uzun bir ceza alacağınızı şimdiden belirtmiş olayı. .. Bu ne böyle sayfa sayfa mesaj siliyoruz ..
sayın medwig bu şahısın tek derdi biziz...berkosan onun için önemli değil...her yorumunda sataşma ve hakaret var...böylelerini nasıl burada barındırıyorsunuz şaşırıyorum...bana sataşana ben cevap vermek zorunda kalıyorum..benim hiç bir suçum yok...sizin bu şahsa şunu sormanız lazım...senin derdin keko mu yoksa berkosan mı ?? berkosan ise fikirlerini paylaş...yok keko ise başka kapıya...
Günlerdir başka hisselerde kazandıklarını yazıp arsız arsız gülücükler atan, günün sonunda EREGL'nin bulduğu altın madenini bile "takipçilerinin duası"na bağlayan, kısacası yazdıklarının hiç biri BRKSN başlığı ile ilgisi olmayan; bu yetmezmiş gibi forum moderatörüne görev hatırlatması yapan tam bir şizofrenik vak'a !,
Bence gayet toleranslı davrandı sana, kıymetini bil....
ben gerektiğinde yorumlarımı sildiriyorum....mesela yakın geçmişte şeyhlik ile ilgili yorumumu sildirmiştim...bence sende dene....moderatör arkadaş seni kırmayacaktır...buradakiler senin ne olduğunu anladı ama yeni gelenler rahatlıkla anlattıklarını yutacaktır...:yes: