fabrika alsana delil:)) bundan iyi delil mi olur anlamak istiyene bu yazı cok şey anlatıyor ..y.t.d
Printable View
sen ordaki tarihleri zeynebin kap haberlerini kronolojik sıraya koy spk ya gönder deki biz cözemedik bu satışlar tesadüfü mi şirkete soruyoruz cevap yok taştan cevap var şirketten yok spk olarak zeynbimize bir sorarmısınız bu kronolojik sıralamayı yatırımcılarına bir izah etsin diye:)).. belki blokenin kalmasına faydası olur..y.t.d
Tüyona ihtiyacım yok. Bu işi
Bilseydin bu kağıtta olmazdın. Yada çoktan satıp giderdin. satıştan sonra bloke kaldırılmasını istemekten daha normal ne olabilir. Neyse sen istediğine inan. Benim kendi aklım var çok şükür. Sen fesih Davadan vazgeçmeyin diye ağlarken ben burada çağrı işi
Belli olmaz zeynep kazanabilir zaman tanıyın diyordum. Zaman beni haklı çıkardı. Bu seferde öyle olabilir. Millete gaz vermekten başka bir şey yaptığın yok.
bir güldüm bir güldüm ALLAH ta seni güldürsün:)) zamanın seni haklı cıkarması önemli değil ki hisse fiyatı seni haklı cıkardımı cıkarmadımı o önemli ky nin bence en büyük hatası fesih davasını dondurması idi ve hem zaman ve hem hisse fiyatı beni haklı cıkardı:)) hayırlı cumalar ben cuma namazına gider artık uzaktan seyrediyim kalın sağlıcakla .. y.t.d
eşleşme taban 0.29 600 bin lot satıçılı
ne demezsin sakın borsa tarihin de yapacağı operasyonu salakca ihbar eden yöneticilerden alım haberi bekliyor ky veya 1 tl den alan vatandası davet edin alsınlar... hissenin blokesi bu fiyattan hisse almasına engel değil hadi balım görüyüm zeynep hep satısen yersen biraz da al seni ky sahneye davet edii ..600 bin lotla milyarlık şirket sahiplerini dize getirene sapka cıkarırım..y.t.d bu işlere karnımız tok heytt yönetim karsınızda ky yok ben varım:)) spk var bist var ..hadi zeynep ali efendi ertan onursal başkan hisse almayımı satmayı mı düşünüyorsunuz görelim adam size meydan okuyor 600 bin alın birde tavana kitleyin ordada 10 milyon lot alış atında bu ky sizi adam sansın yer mi hadiiiiiiii ama olmıyo..y.t.d