Aylik gelir 60 bin tl olan neden kredi cekiyor?
Printable View
Ikinci linkte ilk yorum
Bu adamlar paranin damina vurmus be
Tuğçe :
Kredi kartı borcum 2500 tl. Fakat varlık şirketi aradı konuştum 17000 tl istiyor.anlaşma yoluna gittim 11000 tl ye düştü. Asla ödemem. Mafya ağzıyla baskıcı konuşuyorlar. Ben o kadar parayı nasıl odeyim.ki imkanım olsa yine ödemem. Benim muhatabım banka onlar diyil. Ana parayı kabul ederlerse öderim bir şekilde sartlarimi zorlayarak yoksa mümkün diyil ödemem
garanti bankasının sattığı borcumu ödemek istemem rağmen bahse konu varlık şirketlerinin kendilerine has tefeci tavırları sebebiyle anlaşmamız mümkün olmadı. defalarca anlaşma noktasına geldik ama resmi bir ödeme planı vermedikleri için yıllarca adeta psikolojik savaş verdik. i̇şin sonun da baba toprağım olan ve aile mezarlığımızın de içinde bulunduğu çay bahçemi satışa çıkardılar. ben şimdi satışı bekliyorum.kendileri satın almak zorundalar. yabancı bir kişi buralardan tarla alamaz ve gelip çöpüne bile dokunamaz. bu ülkeyi yönetenlere, tefeciliği resmi hale getirenlere ibreti alem olacak bir duruşum olacak. bu şirketlerin tetikçiliğini yapan sözde hukukçuları da şiddetle kınıyorum. hepsi mafya bozuntusu gibi davranıyor. adamlar pirim ile çalıştıkları için anlaşmak çok zor. 3000 tl olan banka borcum şu anda 43000 tl olarak talep ediliyor. tarlamın değeri 200.000 tl. bana ödeyecekleri parayı bekliyorum şimdi.
Hocam elbet haklilik payiniz var ama bir insan neden borcu satilacak duruma gelirki, bizde cok zor gunler gorduk ama borcumuz oraya buraya satilmadi cunku karsiliksiz olmaya dusme riski olan borclarimiz yoktu.
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi