Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Arti kapatak artiiii Emmi olsa simdi derdi Bravo webster yine bildi diye Arti kapatti 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi olsa simdi derdi Bravo webster yine bildi diye Arti kapatti 😀😀 Bistteki "EV" formasyonunu kestiremedin ama 🙂(elimize verdular formasyonu)
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi olsa simdi derdi Bravo webster yine bildi diye Arti kapatti [emoji3][emoji3] [emoji122][emoji122][emoji122][emoji122][emoji122] Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alıntı: Originally Posted by Webster Yer yatagimi hazirliyorum yine[emoji24][emoji24][emoji24] Viskiyide saklamis Yerde yatarim aliskinim ama viskisiz yapamam Gene ne suç işledin üstad.
Alıntı: Originally Posted by YapraksızYonca Bistteki "EV" formasyonunu kestiremedin ama 🙂(elimize verdular formasyonu) Hic sorma onu ustadim Suan kendimi insaatta abisinden ekmek bekleyen kucuk emrahin kardesi gibi hissediyorum
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Gene ne suç işledin üstad. Ustadim bist artiysa sorun yok Zararla kapatirsak hanim bana iskence ediyor
Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim bist artiysa sorun yok Zararla kapatirsak hanim bana iskence ediyor Şefim işkence gördüğün günler için Nuri Alço nun tertibini hazırladığı gazozun formülünü verebilirim.[emoji23][emoji42][emoji42][emoji42]
Alıntı: Originally Posted by Webster Emmi olsa simdi derdi Bravo webster yine bildi diye Arti kapatti 😀😀 Bugünün en güzel haberi... Alıntı: Originally Posted by Webster Ustadim bist artiysa sorun yok Zararla kapatirsak hanim bana iskence ediyor Benimki de nasdak - kaparsa :)