Kadinlarin kafa organizasyonel islerde zayıf kalır
Evde yemeği bayan yapar
Tüm usta aşçılar erkektir
Çok geniş düşünemiyolar Şahsi görüş
Printable View
Kadinlarin kafa organizasyonel islerde zayıf kalır
Evde yemeği bayan yapar
Tüm usta aşçılar erkektir
Çok geniş düşünemiyolar Şahsi görüş
Bu arada ben foruma çok giriyorum ya,hanım ben burada saatlerce ne yazıyorum çok merak ediyor,anladınız siz onu arkadaşlar,konu kapanmıştır.
Bakan Koca : İllerimizde 100.000 nüfusa karşılık gelen bir haftalık toplam vaka sayısını gösteren insidans haritasının güncel halini ekte görebilirsiniz.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...fcc78ef4bd.jpg
Forumu çıkarsız ve kendi aklıyla takip eden üyelerden ricam
düşüncelerimi
yukarıdaki falcı gacıdan,
İshak Alaton cımbızcısından
kısaca kuyrukacısı çeken birinden değil
bizzat paylaşımlarımdan çıkarmalarıdır...
Bak
luzır yok... :))))
Bi gün sen de luzır gibi yok olacaksın ortalıktan...
Hala soruya cevap yok boş bos aforizmalar.sn loner yıllardır yazar eminim ilerde de yazacak ben de öyle.ama senin miadin ilk secimle dolacak sen de biliyorsun ben de .isine bak senin aklının seviyesi bu foruma yetmez.
Eskiden rumenige falan vardı.baya sıkı yazardı. Sen ayrıca baya da bos yazıyorsun hep hakaret hep aforizma falan tartışma adab-ı falan da yok.daha sıkı adamlar lazım bizim foruma haberin olsun.sor arkadaşlarına belki bulunur öyle birileri.bence sen bosa cabalama
......Türk yurdunda Kürdistan kuracağız diyen Kürt milliyetçilerinin kellesini koparmak kafatasçılıkmıdır Türk yurtseverliğimidir?
Buyurun size Kürdistan desek Kafatasçılığımız kalmayacakmış! Ne kadar uyanık bu Kürtçüler!..
.......Akapenin masum olmadığını biliyoruz çünkü PKK/hdp ve FETÖ ile bir BOP projesi KürdistanAçılımını yaptı, o maceradan dönüldü ama yok yere de binlerce şehit verildi bunlar hep suçtur şu anda da PKK/hdp'i Anayasayı hiçe sayarak kapatmamakla suç işliyor.
......Akape yönetimiyle Laiklik ve Türk/Atatürk konularında kan uyuşmazlığımız olduğu için KürdistanAçılımı yaptığı için siyasi rakibim kabul ederim ve herzaman eleştiririm.. Burada hiç bir sorun yok ama her sülalede karşıt partilere oy verenler vardır ve ben Akapeye oy veren Türkleri asla düşmanım görmem çünkü onlar akrabalarımızdır.
.....Türk yurttaşa, iktidarda isen muhalefeti yenmek için sakın ha PKK/hdp'li Kürtçülerle işbirliği yapma muhalefetden oy kap.. Muhalefetde isen de iktidarı yenmek için sakın ha PKK/hdp'li Kürtçülerle işbirliği yapma iktidardan oy kap.. Yoksa koskoca Türk ulusunu yalnızca %10 olan Kürtçülerin oyuncağı yaparsın ve lanetlenirsin, onun için titre ve kendine gel diyoruz başka da bir şey demiyoruz..