Originally Posted by
Cautionary
Bunlar tetikçi...bundan bir yıl önce Pegasus 20 lerdeyken ben ölüsü 50 yapar demiştim...sonra yabancı raporları geldi, 20 tl altı fiyat verdiler...sonra hisse 70 tl ye kadar giderken sustular...o zaman önce TEB, sonra yf rapor yazdı, hedef fiyat TEB 120, yf 107 dedi...iyi gaz verdiler o zaman...hatta bllomberght ye çıkmışti TEB in analisti, Erdem diye biri...kaçtan 120 lere çıkardınız diye sordum twitter dan, güzem de sordu...25 ten 120 ye çıkardık dedi..utanma filan yok tabi.
Şimdi de hisse 85 ten 25 e inmiş...önce 60 lardayken öneri listesinden çıkardı yf...hisse gelmiş 25 e..şimdi de 25 hedefli rapor yazıyorsun...utanma, sıkılma yok.
Bakın buraya yazıyorum...virüs konusu 1-2 ay içinde yatışır beklentisindeyim..,bu gerçekleşirse 1 yıla kalmadan 50 tl üzerinde görürüz hisseyi,..yani benim hedef değerim de 50 tl.
Not: bu sabah yaptığım ilaveyle, 36 olan maliyetim 34 oldu...artık kotam da doldu...20 altına inse bile ek alım yapmam artık...ama virüs krizi buradan sonra çok derinleşmezse, 25 tl altında kalıcı olmaz bence ( normalde virüs konusu bu kadar yayılmasa, uçak sefer yasakları gelmese 50 altına bile iniş olmazdı düşüncesindeyim).