Sn radyo hissede yeni değilsiniz fabrika yatırımı ne durumda ? Düşünceniz nedir ?
Printable View
Acsel düşüş yaşayabilir o ayrı fakat hissesine sahip çıkması daha önemli neyse teknik iyi değil 1, çeyrek kar zayıf fakat şans vermeye değer sonuçta kimya hissesi ihracat oranı yüksek küçük hisse olması avantaj bakalım zaman ne gösterecek ? ytd.
Sayın Radyocu şirket hisse geri alım kararı aldı bunu biliyoruz.Yanılmıyorsam 500 bin lot hisse geri alım yapacak.66.44 tl den 288 bin 900 lot gibi yüklü bir alım gerçekleştirdi.Bekleseydi biraz daha 60 liradan alırdı 50 den hatta 49 dan alırdı bir miktar aldı da.Bu nasıl oluyor.Fiyat 66.44 iken kim bunu 49.91 e çekti.Ordan ciddi bir tepki oldu ve tekrar 60 liranın üzerine geldi.88 den 49 a nasıl geldi bu senet.Kim kime sattı.Payların % 47 si Verusa Holdingin elinde ise bu hisse senedinde tahta yapıcı kim ya da kimler.O zaman bunlar da bilmiyordu fiyatın ne olacağını.Toplamda 5.5 milyon lotluk bir hisse senedinin 3 milyon 800 bin lotunun uzun yıllar garanti yatırımın elinde blokeli bir şekilde durduğu da söyleniyor yazılıyor. Şu alım kademelerine baktığımız zaman tahta yapıcı Verusa görünmüyor.O kadar sığ bir tahta ki bu kağıdı indirip kaldıran kimler.Var mı bilginiz.Bir türlü çözemedim.
2, çeyrek kar tahmini olan var mı ?eski hissede olan yatırımcılardan ?
Yatırımlar konusunda mail atmıştım ama cevap vermediler. Buradan okuduklarım dışında bir bilgim yok.
Petrol fiyatları düşük seyrettiği için yeni yatırımlar azalmış durumda bu da sondaj da kullanılan pac ürününe olan talebi azaltmakta olacağından yatırımların gecikmesine sebep oluyor sanırım.
Geri alımlarda piyasadan değil de bazı kişilerin hisselerinin alındığı konusunu yazmıştı bir arkadaşımız.
Zaman ilerledikçe ona hak vermeye başladım doğrusu.
Çeyreklik çok iyi kârlar geldiğinde bile ertesi gün şelale olduğu zamanları da gördük.Son bir yıldır böyle bir huy edindiğini biliyorum.88 den 49 a gelmenin tek nedeni bu yılın 1.çeyreklik kârı olamaz.Tamam önceki çeyreklere göre kâr düştü ancak 5 milyon 700 bin lira kar etmiş.Kâr kârdır zarar yok bir şey yok.Kağıt sebebini bilemediğimiz bir şekilde baskılanıyor diye düşünüyorum.İnşallah faaliyete geçecek ek tesisin devreye alınması bir kez daha ötelendi şeklinde bir KAP ile karşılaşmayız.Hepimiz için bir yıkım olur bu.
Teşekkürler beklenti üstü kar açıklayan hisse yükseliş olmazsa baskı vardır tespiti ben böyle yaparım ayrıca 55 civarları bence şuan için acsel dip seviyeler daha altı yoktur ytd. 2, çeyrek bilanço belli edecektir durumunu şuanda normal olan eski zirvesine yükseliş yaşamasıdır ayrıca dolar TL 23,64 acsel ucuzlamaya devam ediyor aslında yıl sonu dolar TL farklı seviyelerde olabilir ytd.