Originally Posted by
tribal
O canlı yayını izledim. Kadın haklı konuştu. Amaç dolandırmak olsaydı RTA 25 lerdeydeydi ve ky yi umitlendirici konuşup çok daha rahat mal verirlerdi. Kadın defter değeri belli şirketin 4-5 hadi son gelişmelerle 10 olsun dedi, bu hisseyi 30-40-50 lerden hangi mantıkla aldı millet dedi. Oyun kurucu A1 kapital bu ablada orda çalışıyor. Bende ky birbirini gazladi alan çok biliyormuş gibi pof pof yaptı 3. Tabandan sonra olumsuz bakana oy pet saldırdı. Ben bile 45-30 arası bi kaç tweet attım defter değerini ve fk sini yazdim sadece bir sürü küfür hakaret yedim spk ya şikayet bile ettiler beni. Alanları nerdeyse hepsi acemi inanılır gibi değiller. Hisseyi tabandan alıp ertesi gün hemen kurumu patronu şikayet ediyorlar. Bu şekilde cig gibi büyüdü olay. Yabancı basına bile konu oldu. Önce hisseye brüt geldi bugünde emir düzelme silme yasağı. Aslında ky kendi bindigi dalı kesti. Yaygara yaparken bi yandanda yerli milli gurur diyip satılacak kitleri fiyatlarını çarpıp bölüp kar oranını ekleyip bilancolar çıkardılar pof pofun kralını ky yaptı tabiki arada operasyonu yapanlarin adamlarida vardır belkide. Nereden yükseldiğine bakmayip nerden dustugube bakanlar msadakilerin gazına gelip sürekli girdi. Şikayetler buyuyunce SPK yapabileceğini yaptı. Alan yaygara yapmayıp kimseyi etkilemeseydi adamlar isyedikleri mali veremedikleri için tekrar yukarı surerlerde genelde öyle olur, kimileri olu kedi sıçraması der. Onu bile yapamadı. Şimdi brüt ve emir silme duzeltmede kalkınca adamlar hiç uğraşmaz vermek istedikleri mali verip kurtulmanın derdine düşer heralde. 2. Dalga gerçekten gelirse belki maliyeti yakınlar kurtarabilir kimbilir belkide bizim gibi tecrübeli olup olanları dışardan izleyip bu fiyatta bu hisse alinirmi diyenler haksız çıkıp bambaşka şeyler olacak bilemiyoruz.