Şu haberler de gözden kaçmasın.
ABD: Türkiye'nin S-400'ü test edebileceği iddiasından dolayı son derece endişeliyiz.
KKTC'de Kapalı Maraş sahilinin tekrardan açılmasına Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ve Yunanistan'dan tepki geldi.
Printable View
Şu haberler de gözden kaçmasın.
ABD: Türkiye'nin S-400'ü test edebileceği iddiasından dolayı son derece endişeliyiz.
KKTC'de Kapalı Maraş sahilinin tekrardan açılmasına Birleşmiş Milletler, Avrupa Birliği ve Yunanistan'dan tepki geldi.
Kamyonu kıymetli madenlere park ettim. Ne halleri varsa görsünler spotu da viopu da ayrı dert. Doların azgınlığı bitmeden işler hisse bacağında zor. Usd basbaya saldıray abi olmuş
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son bir yılda borsanın hali rezillik...
dolarda olmasam kafayı yerdim herhalde...
hiçbir analiz stres yok fiboymus ortalamaymış şunla bunla uğraşmadan gidiyor...
yok borsaya yatırım iyiymişte şirketlere yatırım yapınca ortak oluyormuşsunda
sonuç ortada... dolar bazında kazandırmadıkça bana kimse masal okumasın...
yok dünyanın en iyisi falan uydurmasın bulgurun bile 1 yılda %30 arttığı bir yerde borsa sabit diye sevinenin aklından zoru vardır.
https://i.hizliresim.com/wL3tRq.jpg
bu katar spekülasyonu yıllardır var.. gerçeklik payı olmalı.. bildiğim kadarıyla resmi olarak yalanlanmadı..
neticede zaten resmi olarak var olan 400-500 milyar dolar borç, 50 milyar dolar eksi kasa ve gelecekte ödenecek sayısız dolar bazlı aptalca projenin yanında resmi olmayan borçlarda var mı?? ne kadar ?? sanırım kuyunun dibi ne kadar derin bir kaç kişi haricinde kimse bilmiyor.. dün yine %6.5 civarı faizle "gavurlardan" dolar bazlı borçlandılar , 2.5 milyar dollar eurobond ihracı..rakamlar büyümeye devam ediyor..
Türkiye'de çalışanların çoğu maaş zamlarını enflasyona bağlı bir şekilde alyorlar ve bundan sonraki aylarda döviz kaynaklı fiyat artışları maalesef enflasyona doğru bir şekilde yansımayacak, ağustos 2018'deki ani kur artışından sonra eylül ayında TÜİK TÜFE'yi %6 civarı açıklamıştı ve başkan yardımcısı hemen görevden alınmıştı, yani maaşlı çalışanlar reel anlamda daha da fakirleşmeye devam edecek.
Açığa satış açık olsaydı %2 eksi olurdu şu an endeks
sayın bakanımızın YEP deki 2023 doalr hedefi kaçtı hatırlayan var mı