Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
Bize mail geldi. Her ay elektrik ve gaz için 140 euro sabit fiyat ödüyorduk. Sene sonu hesaplanıyor. Az ödediysen ekleme yapıyorsun, çok ödediysen geri çekiyorsun. Bugün mail geldi. Artık her ay 1400 euro ödencekmiş. Nasıl olcaksa artık.
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
15 Eyl
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Neyse bizden beteri varmış. Ben aslında içten içe gülüyorum bu duruma. Biz almanya da tuvalet yıkıyoruz diyenler Türkiyeye kaçacaklar. Klişe bir soru var ya hani, neden Türkiyeye gelmiyorsunuz diye. O sorulara hep hazır laf gelir. Şimdi onlar da kaçacak eminim bundan.
Alıntı:
Nizamettin Şahin
@Nizamet63484279
·
14 Eyl
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
140 tan 1400 euro ya çıktı.
Öyle mi
%1000 öyle mi
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
14 Eyl
Evet malesef öyle. Geçen kardeşim demişti x10 olcak diye inanmamıştım. Bugün inandım. Ne yapacağız hala kara kara düşünüyoruz. Diyelim çok çok 400ü gittirdiler bin oldu. O da çok. Hayatta ödeyemeyiz.
Alıntı:
atıl acemeoğlu
@atilac_l
·
14 Eyl
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Asgari ücret ne kadar ki sadece elektrik ve gaz için 1400 euro ödenecek?
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
14 Eyl
Bu ara 1800 olması lazım. Karı koca asgari ücret alsa bile ödenecek para değil. Bakalım yarın şirketi arayacak eşim.
Alıntı:
@Rrza08950141
@rrza08950141
·
14 Eyl
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Almanya değilmi orası
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
14 Eyl
Belçıka.
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
12s
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Bu kişinin sabit fiyatı 2500 euro olmuş. Eğer kabul etmeyip eski fiyatı ödemeye devam ederse 1 sene sonra eksik ödemiş olduğundan dolayı 9000 ödeyecekmiş. Bu ara insanlara mektuplar mailler gidiyor. Bindik bir alamete gidiyoruz kıyamete bakalım.
Alıntı:
Zülfikar Karakaya - ذو الفقار
@savunanadam78
·
18s
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Hatice Hanım böyle bir şey mümkün olabilir mi? Aylık 1400 € diyorsunuz. Bunun delili nedir?
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
17s
Çok imkansız gibi dimi? Gruplardan insanlara ne gelmiş diye takip ediyorum, bu alttaki kişinin sabit fiyatı 1040 olmuş. Eğer yok ben yine düşük ödeyeceğim derse sene sonunda fark geldiğinde 8397 euro ödeyecekmiş. Nezamandır bu tür paylaşımlara denk geliyordumda okumuyordum.
Alıntı:
Ack 🇹🇷
@Ahmet6_1
·
12s
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Yanlış tır
Alıntı:
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
12s
Malesef doğru. Bugünden sonra heryerde duyulur bu artık. Ben bu tür paylaşımı görünce es geçiyorum. Dünden beri artık okuyorum. Bizden beterleri var. 😊
Alıntı:
Hacer Başbuğ
@BasbugHacer
·
12s
@HaticeSuv
adlı kişiye yanıt olarak
Ee sizde soba yakın öyle bir imkan yokmu tabi size diyorum biz de öyle birşey olsa Allah korusun yani TÜRKİYE'DE yakacak soba bacası yok bina da benim oğlum da firansa da ordada bütün ışıklandırmalar kapaliymis tasarruf diye sürekli çağrı da bulunuyorlarmiş TV de
Hatice Aydin
@HaticeSuv
·
12s
Oğlunuz da bakalım ne yapcak. Bana öyle geliyorki hepimiz koşa koşa Türkiyeye gideceğiz.
Turkiye'ye dönenler olacak. Ama birikimleri olup, bu paraları odeyip, duzelir umuduyla cogunluk yine orada kalacaktir. Bunlar bir sure sonra, aynen Ukrayna'daki kafa kesen Nazilerle muhatap olacaklar. Bunlar guzellikle dönemleri daha.
Ben bunlari 10 senedir yaziyorum. Daha bir kaç ay once, Turkiye'de doktorluğu birakip, yurt disina hamburgercide calismaya gidenler olmustu. O zaman da yazdim.