3 aylık toplam satış adetleri
küçük otobüs 251
büyük otobüs 109
zırhlı 19
kamyon 106
Printable View
3 aylık toplam satış adetleri
küçük otobüs 251
büyük otobüs 109
zırhlı 19
kamyon 106
Önümüzdeki dönemde otobüs kısmında işler iyi görünüyor artık zırhlı siparişi duymayı bekliyoruz
[IMG]https://i.hizliresim.com/ad2hrjl.png[/IMG]
hadi bakalım......düşerken 15 dakk beklemediğin yerde şimdi ayak sürtüyon
Hadi 3q beklentilerimizi yazalım 600-700 ciro 120-150 kar bekliyorum. Sayın Otokar üç aylık kümülatif adetleri paylaşmış zaten. Ben çok kabataslak bir öngörüde bulunuyorum. Detaylı fikirler mutlu eder bizi.
Bilgiler icin tesekkur ederiz....
Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amman Büyükşehir Belediyesi'ndeki otokar otobüsleri 271'e ulaşacak"
Açıklamada görüşlerine yer verilen Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, son 5 yıldır hayata geçirdiği projelerle önemli bir dönüşüm başlatan Amman Büyükşehir Belediyesi'nin artan toplu taşıma ihtiyacını Otokar araçlarıyla karşılayacak olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirtti.
Anlaşmanın her iki taraf ve Ammanlılar için hayırlı olması dileklerini paylaşan Görgüç, "Türkiye'nin lider otobüs üreticisi olarak Türkiye'de ve dünyanın dört bir yanında tercih edilen Kent ve Doruk araçlarımız ile Amman'ın toplu taşımasını rahatlatacak, toplu ulaşımda konfor çıtasını yükselteceğiz. Ulaşımda çevre dostu bir dönemin kapısını aralayacak olan modern araçlarımızın teslimatına partiler halinde önümüzdeki yıl başlayacağız." ifadelerini kullandı.
Görgüç, Otokar olarak şehir içi ulaşıma katkı sağlamak için düzenli araştırma ve geliştirme çalışmaları yürüttüklerini aktardı.
Kullanıcı ihtiyaç ve beklentilerine odaklanarak araştırma ve geliştirme çalışmalarına önem verdiklerinin altını çizen Görgüç, şu değerlendirmelerde bulundu:
"Son 10 yıl içinde ciromuzun ortalama yüzde 8'ini Ar-Ge faaliyetlerine ayırdık. Amman Büyükşehir Belediyesi'nden daha önce otobüs siparişi almış ve teslimatlarını tamamlamıştık. Otokar otobüsleri Amman Büyükşehir Belediyesi filosunda başarıyla hizmet vermeye devam ediyor. Yeni otobüs alımında tekrar tercih edilmek, ihtiyaca uygun araçlar ürettiğimizi ve araçlarımızdan duyulan memnuniyeti göstermesi açısından bizim için oldukça önemli. Yeni teslimatlarla birlikte Amman Büyükşehir Belediyesi'nde hizmet verecek Otokar markalı araç sayısı 271 adede ulaşacak."