Türkiye dünyanın en büyük 20 ekonomisi sıralamasından düşerek 21. sıraya geriledi. (Mahfi Eğilmez)
Printable View
Türkiye dünyanın en büyük 20 ekonomisi sıralamasından düşerek 21. sıraya geriledi. (Mahfi Eğilmez)
-Bana kalsa 25 yaşına kadar seçme hakkı vermem.25 yaşında olmayana servis şoförü belgesi verilmiyor.
Hele 18 yaşındaki tik tok nesline seçme hakkı vermek gerçekçi değil.
-Eski ilkokul mezunlarının bazılarının eğitim derinliği kesinlikle kalmanın olmadığı şimdiki lise eğitiminden daha iyi olduğuna inanırım.Bu eğitim işini hele üniversite mezunu işini asla büyütmem.Her binanın üniversite olduğu eğitime güvenmek hata.
Bazı tespitler İRFANLA mümkündür.yani okuma yazması olmasa bile yorum,analiz çok güzel olabiliyor.100 sene önce insanlığın %98 i üniversite bilmezdi.
Ha benim açımdan sayısalda ilk 20.000 önemlidir o başka.İşi o noktaya götüreceksen MATEMATİK TESTİNDEN BAŞARILI olmayana oy kullandırmamak lazım...noktasına kadar gideriz.
ONUN İÇİN ellemeyin kalsın.Durum aynen devam.:)
Dağdaki çoban vs. diyen mankenle ile benim köyümdeki çobanı IQ testine sokalım..bakalım hangisi daha yüksek puan alacak.
Bir zamanlar VAN da bir aile tanıdım.Anne ev hanımı-baba pazarda amele.Türkçeyi bile tam konuşamıyorlar.
Adamın 5 çocuğu vardı..hepsi yapılan tüm denemelerde,SINAVLARDA (öys-fen liseleri) doğu anadolu birincisi oluyordu.Şimdi imkan bulamamış ilkokul bile okuyamamış ama mükemmel zekanın sahibi bu ebeveyn mi yoksa manken mi? (genetik unsurlar %95 tir)
O zeka, elinde cep telefonu ile zaten artık her veriye ulaşıyor.
tanju çolak gündemi sarsacak açıklamalar yapmış. zuhahahahhahhaaaaaaaaa
https://haber.sol.org.tr/haber/tanju...cikladi-333111
50 yaş üstünün en son okuduğu kitaplar cinalinin serisidir.
Bu ülkede eğitim ne olursa olsun ASLA OY VERMEM diyen kesim vardır.Nobel alsa ne olacak.Biz de ideoloji,din,hayata bakış vs... oy verme tercihini mutlak etkiler.
AKP ye asla oy vermemiş-vermeyecek %20 olduğu gibi..CHP ye de asla vermeyecek %20 vardır.
ABD de olan 2 parti gibi değiliz; sadece ekonomi,işsizlik vs. göre karar veren.Burada eğitim olsa ne olur.
Aysun Kayacı'nın
'Ben vergi veriyorum niye vergisini vermeyen, çok özür dilerim herkes üstüme gelecek ama kalıp olarak söylüyorum, 'dağdaki çobanla' benim oyum eşit mesela, niye?''
cümlesi VERGİ VERMEYİP kamudan beslenenler tarafından tahrif edilmiştir.
cümledeki ifade Ben vergi veriyorum dur.
anlatılmak istenen vergi mükellefi olmayan oy kullanamasındır.
Hazineden beslenmeyen ve vergi kaçırmayan herkes tarafından tekrar değerlendirilmelidir.