tlgrm'da senin nickinle birisi yazıyor bilgin olsun o zaman kekonun adamı
Printable View
tlgrm'da senin nickinle birisi yazıyor bilgin olsun o zaman kekonun adamı
Benim hiçbir sosyal medyada hesabım yok. Kaya nicki çok kullanılan bir isim, yoksa kaya benimde tesadüfen yazdığım bir nick. Tlgrm’a nasıl girilir bilmem bile. Ben hiç bir teknik veya temel analiz paylaşımı yapmam. Teknik analizden hiç anlamam, temel analizide şirketleri iyi incelerim ama bunu kimseyle paylaşmam, töhmet altına girmemek için. Hoşuma giden şirketlerden birilerinin önerilerini okursamda bunu değerlendiririm. Yararlandığım kişilerede teşekkürümü ederim. Sendendende yararlanacağım bilgiler olsun sanada teşekkürümü yazarım. Dediğim gibi lütfen tartışmalarınıza beni katmayın
Yine garip garip atraksiyonlar, ama ederine ulaşacaktır illaki.
en fazla ileriye giden ok, en çok geriye çekilmiş yaydan çıkar....(ÇİN ATASÖZÜ)
küçük olaylar karşısında sabırlı olamazsan, büyük planları gerçekleştiremezsin...(çin atasözü)
tokiye satılan ürünler bilançolar ne zaman fiyatlayacağız ya 2 tane twitter adresi takip ettim boğalar geliyor dediler piyasa dediler ayrışacaz dediler ne olacak halimiz :kahkah:
berkosan ne olacak arkadaşlar sizlerin lafınızla aldık bizene eggübre'den oralarda gül eğlen buradan ümidi kestin mi benim adım agresif yatırımcı telegram hesabım yoktur :kahkah: