Arkadaşlar bizde ileride arjantin'e döner miyiz ?
çünkü dolar/euro grafikleri yıllardır hep yukarı gidiyor ?
Printable View
Arkadaşlar bizde ileride arjantin'e döner miyiz ?
çünkü dolar/euro grafikleri yıllardır hep yukarı gidiyor ?
4.20 destekli 4.7 hedef vermiş uzmancıklar.
Yani mevcut seviyeden bir %10 daha yapabilirmiş.
Dolar kuru 4,20 önemini koruyor
Dolar/TL kuru 4,25 seviyesinde bulunuyor. Kurda 4,30’un üzerine doğru gelişen ataklar başarısız oldu. Piyasalardaki çalkantılı süreçten yararlanmak isteyenlerin alımları dolar/TL’de güçlü atağı getirdiyse de kurun yükselişte zorlandığı gözleniyor. Yükselişin devamı halinde hedefler 4,50 ve 4,70 seviyeleri. Bu atağı tetikleyecek gelişmeler yaşanmadıkça ilk destek seviyesi olan 4,20’ye doğru bir hareket yaşanabilir. 4,20’nin aşağısında kalıcı bir hareket döviz konusunda pozisyonların satış yönünde değişmesine neden olabilir.
dostum iyimser olmak isterim ama , nasıl olabilirim bu tablo karşışsında
https://i.hizliresim.com/Rnm0Z7.jpg
Doları tutmak için her taklayı atacaklar
Pisliği halının altına süpürmek çare değil
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aylardır düzeltme bile yapmadan ilerleyen en uzun dinlenmesi 2 gün olan dolara resmen 1 dolarlık alım yaparak çapa atmış bulunuyorum. Ben aldıktan sonra yukarı çıkış denemesinde 4.3287'ye gelip benim 4.33'ten aldığımı görerek götüm götüm geri kaçtı.
Tcmb glp ile faizle uğraşıp 1er 1er milyar dolar satış yapadursun, tek dolarlık alımımla dolara set çektim.
Resmen ekonomi yönetiminde aranan kan benim diyebilirim. Hatta reisin aradığı ekonomi uzmanıyım, faize dokunmadan doları düşürebiliyorum. Bu arada konut kredisi faizleri 0.98'e çekildi ve dolar yine benden korkusuna dalına tünedi.
Bundan sonra çıksada gam yemem bir dolarla 1 hafta tuttum 1 milyar dolar alım yapsam trumpı titretip dxoyu bile 75lere basabilirim. Yüklü alımlarımla abd çökebilir. Ortadoğuda kartlar yeniden dağılabilir.
Bizi izlemeye devam edin