Sağolasın başkent hocam tekrardan sn vise sabırlar diliyorum.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sağolasın başkent hocam tekrardan sn vise sabırlar diliyorum.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım bir yıl önceydi Cuma günü namazdan çıktık cami cemaatinden bir vatandaşımız cami kapısının hemen önünde durmuş vatandaşların cuma gününü ve bayramlarını tebrik ediyor el sıkışıyor ancak dikkat ettim bunları yaparken ya insanların ayaklarına ya sağına yada soluna bakıyor ama nedense yüzlerine bakmıyor bu benim hiç sevmediğim bir samimiyetsiz tavır ve davranış biçimidir..Sıra bana gelince elini uzattı tebrikleşmenin ardından aynı tavır ve davranışı banada gösterince kendisine sen bana dostmusun yoksa düşmanmı diye sordum o da bana bu nasıl bir soru ağabey elbet senin dostunum dedi bende ona hayır efendim eğer sen benim dostum olsaydın elini uzattığın zaman sağa sola ayaklarıma değilde gözlerimin içine içine bakardın ve elimi sıkardın bu içten ve candan samimiyeti sende göremedim o yüzden içinden gelmiyorsa zoraki elini uzatma hem kendini hemde bizleri üzme kardeşim dedim...Yaptığı yanlışı anladı ama vatandaşımızda alışkanlık huy haline gelmiş çok fazlada yapacak bişey yok...
.................................................. .................................................. .................................................. .....................Allah razı olsun..Dostlar sağ olsun..Amin.. Cümle geçmişlerimize Allah rahmet eylesin...
sevgili ihlas spek i, pla neler etmiş oyle :whistling:
hayırlısı diyelim merakla izliyorum neler olacak diye, ama bugün endeks şöyle toparlasa ayrı mutlu olurum ...
-------------------------------------------------------------
:evil: bu da sana gelsin sonra kızıyon ilgilenmiyince https://www.youtube.com/watch?v=jvt0HC2e7iM
Sağ olasınız,ömürlü olasınız, Atik ve Başkent kardeşler..Selam ve dua ile..
Bindk bir alemete.Çayları kesiyoruz,fiyata bakmıyoruz,50 tl 100 tl lik,paramız ne kadarsa o kadar ihlas alıyoruz.
Bugün tüm zamanların işlem rekorunu kırdık herhalde. Piyasada 1 Milyar 200 milyon adet senedin olsun ama günlük işlem hacmi 5 milyonda kalsın. Yüzdeye vursan %0,04. Malum kış kapıda ve seninki de usturuplu bir kış uykusuna dalmaya çalışıyor sanırım. Bu gidişle Bist 100'den de atarlar garibimi. :yes:
At sahibine göre kişnermiş mücahit Ören sevdiğimin evladıda hırsız,dolandırıcı,soyguncu sahibini taklit ediyor çöküyor küçük yatırımcının vatandaşın boğazına sıkıyorda sıkıyor umurundamı öteki dünya o bakıyor bu dünyalıkları daha fazla götürmeye hem sahibinde aşağı kalır yanımı var onun gemicikleri ayakkabı kutucukları şiir gibi hayatı varsa amerika vatandaşı Coni CO'nun da dünyalık manada her şeyi ganimetleri hazineler dolusu dolarları,Euro ,altınlar,Bitcoinleri,arazileri,arsaları,hanları,h amamları,denizleri,yatları,katları vb.var hem ihlas finans borçlarından dolayı adı çıkmıştı dokuza'a ya yıllardır o borcun arkasına sığınıp tüm şirketlerinin hisselerinde kolayca vurgunlar yapıyor sürekli yığınla borç açıklıyor vargide vermiyor hisseleri hangi fiyattan denk gelirse satıyor ky vatandaşın canını çıkarıyor harami canavar zalim amerikalı soyguncu CO..İhlas finans olayından dolayı kimseye beş kuruş para ödediği falan yok ama ödüyormuş gibi alaverelerine,dalaverelerine devam ediyor dolaysıyla zaten mağdur olanlar olmuş paralarını alamadılar o paraları öylece battı gitti kanunende şimdilik mücahit dibinesinin bir sorumluluğu arayan soranıda yok ancak o yaptığı kanunsuz soygunun meyvelerini yemeye devam ediyor 30 yıldır borcum var borcum var hem devleti hemde vatandaşı soymaya devam ediyor ama ne devlet ne spk nede Bist dur diyebiliyor yaptığı gayri meşru işler bunlarlada sınırlı değil kazandığı paraları yurt dışına kaçırıyor dolaylı yollardan bu işleri 1994 yılındn itibaren yapıyor kim dur diyecek varmı öyle cesaretli yürek şirketlerine kayyum atasın ve el koysun şimdi tam zamanı eeeyyy DEVLET'im vatandaşın sana yalvarıyor hani adalet mülkün temeliydi şayet öyleyse DEVLET BAŞA KUZGUN LEŞE diyorum..
Paraajansi.com.tr den alıntıdır.
Borsa ve yatırım için en güncel haberler.)
İhlas Haber Ajansı halka arz ediliyor! Taslak izahname yayınlandı. Kaç lot satışa sunulacak? Bireysele yöntemi ne? Halka arza dair tüm detaylar
İhlas Haber Ajansı halka arz ediliyor! Kaç lot dağıtılacak? Bireysele yöntemi ne?
İhlas Haber Ajansı hakkında;
İhlas Haber Ajansı (İHA), 4 Ocak 1993 tarihinde kurulan Türkiye nin ilk özel Türk haber ajansı.İhlas Holdinge bağlı olarak Türkiye içinde ve Türkiye dışında 35 ülkede çalışmakta olan bir haber servis sağlayıcısıdır.
145 büro, 500 e yakın kamera, görüntü transferi için 78 adet data hattı, Bağdat, Basra, Moskova, İstanbul, Kahire, Paris, Londra, Washington, Berlin, Kabil, Frankfurt ve Ankaradaki 14 ü canlı yayın aracı olmak üzere toplam 26 adet uydu uplink sistemi ile çalışmaktadır.
Ürettiği haberleri yurt içinde ve yurt dışında pazarlamakta, altyapı ve teknik imkânlarını medya kuruluşlarına kiralamaktadır. 100 civarında medya kuruluşuyla çalışmaktadır.
Halka arz olacak paylar ne kadar?
Şirket sermayesinin 42.000.000 TLden 60.700.000 TLye çıkarılması nedeniyle artırılacak olan 18.700.000 TL nominal değerli payın halka arzı planlanmaktadır.
Pay sahipleri
Şirketin 42 milyon TL lik sermayesinin 31.500.000 TL (%75) nominal değerli pay İhlas Yayın Holding A.Ş ye ve 10.500.000 TL (%25) nominal değerli pay İhlas Gazatecilik A.Ş.ye ait gözükmekte.
Borsada hangi pazarda işlem görecek?
Halka arz sonrası payların Borsa İstanbul Ana Pazarda işlem görmesi için başvuruda bulunulduğu belirtilmekte.
Halka arz yöntemi
Teranın öncülük ettiği halka arza, arz edilecek paylar için iki iş günü sabit fiyatla talep toplanması planlanmaktadır. Yöntem olarak eşit dağılımla yatırımcıya sunulması bekleniyor. Ek satış ve fiyat istikrarı ise planlanmıyor.
Halka arz tarihi ve fiyatı belli mi?
Halka arzın Temmuz ayında tamamlanması beklenirken, halka arz fiyatı hakkında taslak izahnamede henüz bir bilgi yayınlanmadı.
yatırım tavsiyesi değildir.