Türkiye de Avrupa Birliğin üyesi olursa ne olacak diye bir soru okumuştum geçenlerde. çok garip. İngiltere gibi ülkeler ondan ayrılır bizim de ne işimiz olacak onlarla
Printable View
Türkiye de Avrupa Birliğin üyesi olursa ne olacak diye bir soru okumuştum geçenlerde. çok garip. İngiltere gibi ülkeler ondan ayrılır bizim de ne işimiz olacak onlarla
Bu yonetim zihniyeti ile bir halt yiyemiyecegimiz ortada.
Yunan'i hor gormuyoruz, tetikcilik yapmasini elestiriyoruz.
Bu ulus, Canakkale muharebelerine kadar bir ulus oldugunun farkinda degildi.
O kul'du, Allah'in kulu, onun yeryuzundeki adami Sultan'in kulu.
Ve tarihin her doneminde bu islamcilar sorun oldu, 16 devlet kurmusuz, tumunu de kendimiz yikmisiz, okur incelersen tumunun nedeni bu dinciler.
Yunan ordusunun arkasinda Yunan Kilisesi var, bizde ise, Ataturkcu orduya dusman bu cami cemaati.
Bundan kurtulmanin tek yolu, bu ulkeyi terkedip, bir baska ulkede , insan gibi yasamaya calismak, ilk nesil cok zorlanir ama cocuklar ve gelen nesil, kurtulur.
Güç toprak ve nüfüs olmasaydı. amerika, çin ve rusya ismi geçtiği zaman insanlar durup düşünmezdi. Ben bazen düşünürüm. Rusya 20 milyon insanını eğer ikinci dünya savaşında kaybetmese bugün ne olurdu ?
avrupa birliğine gelince katalonyanın bağımsızlık referandumunu incelemenizi öneririm. Referandumu yapan lider hangi ülkeye kaçmış. Kaç sene elini kolunu sallayarak gezmiş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bugünkü korona tablosunda da tüm veriler kötüye gitmiş:
https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem...ileri-5986170/
Amerika'da bir çocuk bilgisayar başına geçip bir drone uçurarak İran 'daki bir tugayı yok edebilir. Savaş alanında güç , nüfus değilir.
Gıç kadar toprağı olan Hollanda, birçok tarımsal ürünün ihracatında büyük toprakları olan ülkelerden ilerledir. Toprak güç değildir.
Nüfus nerde önemlidir. Maddi ve fikri üretimlerde önemlidir ama burada da nüfusun kalitesi söz konusu. 1 aslan 100 koyun meselesi.