http://www.paraanaliz.com/2017/ekono...gelmedi-13306/
Printable View
fiba 14.5 olan oranlarını 14.75 yapmış
chucky ile geçen sene görüştüm. 3,82 den terste olduğu falan yok. gerçi artık kimseye ortalama hesabı vermeye gelmiyor hemen çekememezlik karalama devreye giriyor. zaten diğer forumlara bakıyorum 3,89 dan terste olanda bile gram stres yok. biraz kafası çalışan olacakları görüyor öyle dahi olmaya gerek yok.
TL yi de USD yi de sonuna kadar savunan var. Sene sonunda (Aralık 31) portfoylerin durumunu tekrar degerlendirebiliriz bence. Herkesin risk algısına göre değişir bu işler tabii ki.
Ben Eylüle dogru USD ye belirli bir yüzde ile gecmeyi planlıyorum hala alınabilir fiyatlarda olursa. Hayatımda hiçbir zaman dip ve tepeleri yakalayamamış birisi olarak temkinli yüzdeli gitmeye çalışacağım.
Yatırım tavsiyesi değildir.
bugün bazı oranlar:
odea % 14.70
şekerbank %14.50
halkbank %14.50
finansbank %14.80
anadolubank özel oran verdi 675 m. 35 gün vadeli olarak %15.10 dan bağlandı.
bilgi: şekerbanktan anadolubanka eft yaptırmıştım. yılbaşından itibaren 15 ücretsiz eft hakkımı kullanmışım. çalıştığım şube bugün yenileme yaptı. cep telefonuma şekerbank g.müdürlüğünden mesaj geldi.mesajı aynen yazıyorum''TUTUMLU TARİFE tarifesi satın aldınız .iyi günlerde kullanın '' şubeye sordum.bu nedir diye. 15 eft tutarı miktar ne olursa olsun vergisi dahil 56.70-tl imiş. sizin için bu tutarı biz şube olarak karşılıyoruz dediler.
şekerbank ile çalışan arkadaşlar var ise bu uygulamayı atlamasınlar.
3 gundur ruble nereye tl oraya tamamen 2 iz gibi hareket suriye ile alakali olsa gerek