Herkes her şeyin farkındaysa neden rahatsız oluyorsunuz anlamadım. Bırakın düşsün düşebildigi kadar . Sizi rahatsız eden aklınızda küçük , minik bir ''Acaba ''olması mı. Bende yok . Rahatım.
Printable View
Herkes her şeyin farkındaysa neden rahatsız oluyorsunuz anlamadım. Bırakın düşsün düşebildigi kadar . Sizi rahatsız eden aklınızda küçük , minik bir ''Acaba ''olması mı. Bende yok . Rahatım.
7.6825 vurdu çekti.
Altını bizimkiler baskılayamaz,onsda yakında baya bir artış bekliyorum,dolar benim için önemli değil,gram altın baya düştü sabah aldım biraz,gerçi anında zarar yazdı :)))))))))))))Neyse farketmez ,gram altının grafiği bozulmaz,futbolda almanlar kaybetmez, bu iki kuralı hiç unutmayın arkadaşlar.
8 lira altına inmesi ve burada bir süre kalıcı olacak gibi durması ilk formasyonu 8-8.60 bozdu. Şimdi ikinci ihtimal eski zirve 7.22 var. Oranın altına inmedikçe, dip çalışması yapacağı yerden 8,60 tepesiyle bir formasyon bulmaya çalışacağız. 7.22 altına inmesi dolardaki 7-8 yıllık trendi bozar. Şahsen böyle bir şeyi beklemiyorum. Ama ihtimal her zaman vardır.
Bazı analistler yılbaşına kadar 3 milyon kat daha artarak 10 milyonlu değerlere geleceğini ifade etmektedirler.