Ben o gün de eleştitiyordum
Bugün o günün işlerine talip olan muhalefeti de eleştiriyorum
Senin gibi takım tutmuyorum disk
Printable View
Ben o gün de eleştitiyordum
Bugün o günün işlerine talip olan muhalefeti de eleştiriyorum
Senin gibi takım tutmuyorum disk
Öyle düşmez kanka(artık her ne arıyorsan)...
Şöyle düşer;
1. Devleti yönetenler devleti söğüşleme aracı olarak görülmemesiyke
2. Devletin liyakatlı insanlar tarafından yönetilmesiyle
3. Serbest ekonominin devlet tarafından servestliğinin yitip birilerine(yandaşa) kıyaklar geçilip özel sektörün rekabetle evrilmesinin önüne geçilmesiyle
4. Tüm bunların olmasının önündeki en büyük engel olan cahil halkın aydınlığa kavuşması ve çıkarcı yandaşların(bu da sen oluyorsun sanırım) ülkesinin çıkarlarını 3-5 kuruşa satmayacak kadar milliyetçi olmasıyla
Dolar nasıl düşer sorusunun cevabı çok basit ve nettir aslında. Arzı fazla olan malın fiyatı düşer. Sadece siyasetin hoşuna gitmez cevap.
Cevap: Sen üretim yapıp yurt dışından aldığından daha fazlasını dışarıya satarsan ülkeye akın akın döviz girer ve dolar ucuzlar.
hahahaa.. yüz defa yanlış yapmış kandırılmış adamı hala destekliyor bu idraksiz tipler.. abd bu zihniyetin röntgenini çekti her şekilde bunları kullanıyor.. haberleri yok zavallıların.. liderlerinin konuşmalarını dinlesen zaten felaketin boyutu ortada..
İktidar değişsin bir platform koyacam mallar için kafası basmazsa orada telef olsun. Bu devirde kedi köpek karga bile aklını kullanırken bunlar eskir diye kullanmaya teşebbüs etmiyor mallar
Caho bu şey üüüle bi hal aldı ki, komple tüm ülkedeki koltukları değiştirsen düşmez artık. Mk55 arkadaşın haklılık yanı mevcut, paramız da Atatürk resmi olduğu içün eziyor dış minnaklar