5.85 diyo mubarek
:)
syg,
Printable View
5.85 diyo mubarek
:)
syg,
Dün olası senaryomu yazmıştım.Bugün de şunu paylaşayım.Eğer bırakılacaksa 12-13 'e kadar olay biter ama saat 4-5 olmuş daha haber yoksa o zaman adama yüklü ceza geliyor,piyasalar kapanınca karar çıkacak diye tahmin ediyorum...YTD....
CUMHURBAŞKANLIĞI BÜTÇESİNE YÜZDE 233 ZAM YAPILDI
Cumhurbaşkanlığı'nın 2019 yılı bütçesi bu yıla göre 3.3 kat, diğer bir ifadeyle yüzde 233 oranında artırılarak 845 milyon liradan, 2 milyar 819 milyon liraya çıkarıldı.
Günaydın herkese, kendime mukayyet olmakta zorlanıyorum. Sanki fırsat geldi ve ayağımla tepiyor gibi hissediyorum kendimi bu dolar kuru aklımla oyun oynuyor benim. Ters köşe olursak bu tarihi hayatım boyunca unutmam herhalde.
Alman büyük bir firmanın distribütürlüğünü yapan bir arkadaşım Alman firma bize Ekim ayının ortasından itibaren Euroyu 6 $ ı 5-5,3 aralığında hesaplamalarınızı yapın dediğini söyledi
Yatırım Tavsiyesi Değildir
https://www.aktifbank.com.tr/tr/bire...nsferler/swift
Alıcı bankanın keseceği ücret hariç ücretsiz yazıyor.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Yalnız bu işin sonu iyi değil TL mevduat yapan herkes dolara geçmeyi planlıyor. Bunun karşısında merkezin mutlaka yapılacak toplantıda faiz arttırması lazım yoksa izlediğimiz filmi tekrar izleriz.