Bazi buyuk piyasa yapicilarinin Borsayi 2.tur secim sonuclarini Erdogan aleyhinde oy dusurucu bir arac olarak kullanma olasiligi varmi sizce ?
Printable View
Bazi buyuk piyasa yapicilarinin Borsayi 2.tur secim sonuclarini Erdogan aleyhinde oy dusurucu bir arac olarak kullanma olasiligi varmi sizce ?
O ihtimal her zaman her ülkede var.
Belirli bir varlığa ulaştıktan sonra itinç kakınç kimse istemez. Eskiden derebeylikler vs varmış.
Öte yandan bizim zenginlerimiz daha yeni zengin 3. kuşak vs bakıyorum hep kibar insanlar. Bizde kabadayılık kültürü vardı sonran mafya oldu şimdi ne oldu bilmiyorum.
Besim Tibuk, Cem Uzan, Boyner vs ortaya sallayabilen zenginlerdi.
Baba filminde küçük oğluna ben seni Senator, Başkan olarak geleceğini planladım vs diyordu.
SPOT kapanış, geçen hafta muhalefetin kazanacağına inanıp da Türkiye Borsasına gelen yabancı bugün sattı!
https://i.hizliresim.com/ck63q96.PNG
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar.
Bi senelik yımırtalı pide parası cıktı bahriyeli abi klübün kapaanı açalım artık müşteri dışarda kalmasın
Şu andan sonra büyük bir düşüş zor..Zaten düşürmek için extra efor sergilendi.. Son 2 hafta mal alan yabancı da bugün satışa başladı..
Sanırım 3.5-5 milyar TL son alınan malın da zaten yarısını bugün kustular. Yabancının satmadığı mallar zaten gene duracak bence.
Bence hükümette 2.tura kalacağını tahmin ediyordu. VF üzerinden bu 2 haftada borsaya para sokacaklarını düşünüyorum. Son kurşunları şu ana saklamış olabilir...