-
teknik yorum yok dedim ama, kırmızının 5.48 desteğini yukarı taşırken pembenın buna katılmamasına şüphe ile bakmakta yarar var..
eğer kırmızı ve pembe aynı anda yukarı çapraz atsaydı şimdi teknik yorum yapmaya gerek olmaksızın geriye yaslanmak uygun olurdu.. dün turkuazın 4.95 seviyesını direnç olarak belirlemesi ve beyazında bunu onaylaması aynı işlemi kırmızı ve sarı altta 5.72 destek seviyesını belirlemesi bu günkü hareket için şöyle bir yorumu ortaya koyuyor.. yön bulmak için 5.95 veya 5.72 nın kırılması gerekir.. iyi çalışmalar..
https://i.hizliresim.com/pir01g2.png
-
5.95 sonrası yorum yapılmaz, ve gidenin arkasından konuşulmaz... dedikodu olur... :kahkah:... bana müsade..
bol ve daimi kazançlar..
-
ben yorum yapmayayım diye 97 kapadı..:kahkah: ben bu kumarhanede eğleniyorum..:party: haftaya samba isterüükkk:yahoo:
-
Borsada ki Ambalaj şirketleri için de
EN DÜŞÜK PD/DD/FK DEĞERLERİNE SAHİP
ÖN ÇSLIŞMALARINI YAPTIĞI ŞU İHRACAT İLE İLGİLİ YENİ ANLAŞMA HABERLERİ DE GELİRSE
zaten enflasyon MALUM
BU ORTAMDA SUDAN UCUZ LOTU AZbir şirket
Yatırım tavsiyesi değildir
-
3-4 Seanstır şimdide 6,11 fobisi oluştu tahtada.:rtfm:
6,01........6,11 git gel, git gel.
Yürü artık yürüüüü....spk osuruğunuzu kesti.
YTD.
-
Bu işletmenin prestij fiyatı
4 tane speğin eline kalmışsa eğer batsın gitsin
-
Endeks 1,400 den, 4,000'e gelmiş.
BNTAS 1,400 endekste 3,50tl den, 4,000 endekse 6,40 görmüş.
Vay amk, endeksin bu kadar kudurmasına tahta %80 yükseldi diye.
Spk ve Bist yönetimi şirket tahtasını didik didik ettiler.
30 tane şirket ismi yazarım buraya günlerdir tavan tavan giden.
Ne işlem yasağı, nede bir açıklama istemişler.:rtfm:
Tamam, şirket 3-5 sipeğin eline kalmadı ama, küçük sinek mide bulandırır.
Zaten tahta kabız, patron oralı değil, Şimdi tahtada pozisyon alacak adam,
Bu şirket tahtasının gözetim altında olduğunu bile bile bu şirkete para yatırır mı?
Tahta 5,62 %5 eksi...Endeks 400,000 eski endeks.
Umarım, Spk ve bistçiler mutludur.
YTD.
-
İkili dip yapip yola devam edecek mi izleyelim mantiken devam etmesi lazim 5.57 alti beklemiyorum. Ama ne zaman beklemesem altina geldi:)