sevgililer gününe özel güzel reklam. Deri çeketler tek gitmez heralde.
Acemşah üstadın dediği gibi ceket için gelen ayakkabıyı da yanında götürür dayanamazz.
Printable View
sevgililer gününe özel güzel reklam. Deri çeketler tek gitmez heralde.
Acemşah üstadın dediği gibi ceket için gelen ayakkabıyı da yanında götürür dayanamazz.
5.18 500 yazdım versin
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik gecmiyorum 😬 Cürütüyor ama akilla yaklasin ümit ve dileklerle degil diyorum
Aslında olması gereken şey. Derimod marka gücü ve tanınırlığı olan bir şirket. 200 milyonun üstünde ciro sadece konfeksiyonun var. Ayakkabı satışları cironun %60larına ulaşmış. Konfoksiyon ve pazarlama şirketlerinin birleşmesi yönünde beklentimiz var. O zaman ciro 400 lere ulaşır. Bu da benzer şirket Mavi'ye göre yaklaşık 5te bir ciro. Mavi'nin piyasa değeri 2,9 milyar civarında. Derimod'un şu anki değeri 80 milyon civarında. Bu uçurum mutlaka kapanmalı. beşte biri bırakın onda biri piyasa değeri bile olsa bu piyasa değerine ulaşması için fiyatın 50 tl olması lazım. Durum bu.
Ama işte borsa burası . Spek ve patron bir olacak ta hisseyi götürecek.
Derimod borsada olmasaydı ve bugün halka arz yapmaya kalksaydı şu verilerle kaçtan halka arz olurdu? Olay bu. Bunun cevabını veren kendinden emin olur ve fiyatı kafasında belirler.
Ben bu hafta düzeltme bekliyorum testere bıçakları açıldı .Gidiyor diye atlayan düşüyor diye satan bir testere.Endeks rahatlama dan dişliler devam
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben neyi alam abi zaten var al sat yok .sırada gedza var .Dün safkr 2.50 den 2.72 Allah bereket versin
Derimodun yukselisi simdiye kadar borsa tarihinde gordugum en proffosyonel yukselis oldu.
Nasil yaptilar halen daha aklim ermiyor ama adamlar becerdi ..
becerdikleri sey; efendi gibi trade etmeyenlere %100 kazandirdilar..
az trade edenlere daha az kazandirdilar.
ve bir cok esas isi traderlik olanlara da totalde %100 kaybettirdiler..!
Bu kaybeden al satci traderler kayiplarini azaltmak icin 20 ve uzerini deneyeceklerdir.
trade edenlerin yaninda etmeyenler cok azinlikta oldugu ici de hissenin dusmesini beklemek iyimserlik olur..
bakiniz trader kahramanbeyinde derimod sularinda dolasmasida o ettigi zararlarlari kurtarma hevesidir.
trader kardesler korkmasinlar 20 yapsalarda satmayacagim ...:)!
Acemsah abi treder adam zarar etmez kısa vadede uzun vadede kaybeder.Derimod Allah razı olsun iyi kazandırdı
Acemsah abi şimdi hisse 12 ye tabana yapişsa bunun vebalı ağır olur.Simdi ben rahatım mal istesem istediği kadar var.Burdan girene ben bişey diyemem.Sen kesin bir şey var dersen para tekniği cizer
Hocam deşiklerinize yüzde 100 katılmakla beraber daha 1 ay önceye kadar bu hisse 8 liradaydı ve uzun zaman o fiyat aralıkalrında geldi gitti tahta sahibinin aklı yıllar sonra yeni mi geldi acaba yada bilmediğimiz bir haber mi gelecek zaten bu çıkış son çeyrekte yüksek bir karın geleceğinin göstergesi lakin arkasında başka bir satış veya birleşme olabilir mi
600 lot koydul bakalim hayirlisi slm olsun herkese
Öğleden sonrası için beklentiniz nedir arkadaşlar...
Aşağı salar mı yoksa yukarı denemesi gelir mi
Son 1 saat işlem hacmi durdu resmen bence yukarı kıracak
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bildiğim bir şey yok elbet ama DERİMOD'da ilk defa böylesine bir hareket yaşıyorum. Bunun bir gerekçesi olmalı. Bizim bilmediğimiz ama birilerinin önceden öğrendiği. Her şey mümkün. Spek veya patron veya her ikisi anlaşmışlar da olabilir. Borsada fırsatlar kaçmaz, yeterli kar gördünmü cebe atacaksın benim bildiğim. Hedefim yok bu hissede. Arada alıp satıyorum bir süredir. Fazla bir şey de değil . Benim borsa işi bir tutku meselesi.
Kayıtlı sermaye çok düşük art niyet yoksa yüksek bedelsiz bile gelebilir ytd
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi uyuyun daha hacim olmaz buralarda birkac gün
Heryer yeşil ayıp olmasin biz kızaralim diyor heralde kendileri kizar kizar :)
Bir elin parmakları kadarız kağıda bulaşan da yokken 20-30-40 uçur bizi spek abi.
Bu 19-20 de ne kadar lot var arkadaşlar takıldı kaldı buraya
Milyon lot alacak güçte trader abiler vardı ne oldu ? Hikaye mi oldu ?
milyon lot mu var ki tahtada ,20 bin alsan tavan çizersin.Bizim yazıp çizmemiz boşa.Kırmızı ayakkabıyı görmeden gitmez bir yere.
Sermaye yi artırmak istese bedelsiz mi yapar bedelli mi
Kirmizi yesili bilmem ama ortalik gri su an...yesil zor mu zor
Alim satim gören duyan bilen hareket yokmu kapatalim mi :))
Alışmıştık hergün harekete.. heyecanlı günler geri gelir inşallah
Akşama kadar maliyet düşürucem diye ugras dur sonra sat kurtuldum de ucsun degisik bi hisse :)
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben hic uçuş görmedim görmeye geldik bakalim acemsahin yorumlarina bakarak tek tek okudum hisseye güvendim vardir bi hissettigi dedim asuzudan geldim:)
Denge 4 ayda 2.86 dan 19.70 görmüş 6 katı giden hisse her türlü gidiyor şahımın dediği gibi 23 olsa derim 2 kat artmış olur çokmu sizce
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DERİM 20 günde 9 liradan geldi buralara daha nekadar gider kimse kestiremiyor hissede hacim yok. TV reklamları bakalım ne getirecek takipteyiz
Tabana kadarrrr 578 lot ile açılıyorrrrr
tavana kadar 9527 lot varrrrr
Pasta paylaşacak var mi yada kademe
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Piston aşağı.
Döner mi nerde durur acaba
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok hacimli satışlar eyvahh yandık.Buralardan sert yukarı dönecek tamamen hissiyat.