tarkan o zaman umarım 3 gün üst üste tavan gelir de seni tekrar görürüz buralarda :)
Printable View
Almayı bırak vermiyorda çok cimri bu spek satışa yazıyor alış yazıyorum gelmiyor
Sistemin arıza yaparda silemezsin inş Allah..
😂😂😂
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gerçi yalanda olsa heyecan veriyor TAVAN ama biraz büyüsün spek..
Sigortasız mı çalıştırıyorlar.. Emekli bir amcaya mı emanet ettiler kagidin kaderini yoksa yapay zekalı robotların aklı mı almadıda devreleri yandı anlamadım gitti..
Dün ki haber
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nca, Gökyüzü Moda ve Tekstil Ürünleri A.Ş.'nin 500.000,-TL ödenmiş sermayesinde Mine Tozlu'nun sahibi bulunduğu 10.000 adet hisseye karşılık gelen 250.000,-TL nominal değerdeki hissenin (sermayesinin %50'si oranında) 250.000,-TL'den Şirketimizce satın alınmasına karar verilmiştir. Konuya ilişkin olarak Alternatif Bağımsız Denetim ve YMM A.Ş. tarafından hazırlanmakta olan değerleme raporu tamamlandığında, raporun ilgili kısımları ayrıca kamuya açıklanacaktır. Söz konusu kararın alındığı toplantıya, ilgili SPK düzenlemeleri uyarınca Mine Tozlu iştirak etmemiş ve oy kullanmamıştır.
yazmayacaktım ama twıtter yıkılıyo başkanımız ışın kılıçını çekmiş ateş ediyor.
kimden bahsediyor hangi hissede süründürecek neler oluyor ortaklar
iki çift sözüm var mine hanım sakin lütfen bizim size ihtiyacımız var
benim değil inanın benim maliyetim komik yerlerde yükseklerde alan bir sürü acunzede var ben şuan çıksan % 100 kar var
ben bu şirkette yapılması gereken tahsisli diyen kişiyim operasyonlarınızıda beğeniyorum hızlı girdiniz ştimizin içini dolduruyorsunuz
gelin markanın içini doldurmayın transtürk ün içini doldurun sizi üzüyorlarsa buraya sizi üzmeyenlerin yanına gelin kayıtlı sermaye tavanımız 73 milyon çoook şti sokarsınız
kolpaçi o yazdığın rakamların hepsi
ytd
Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri: II, No:15.1 Sayılı Tebliği kapsamında Met Ahmet Arıboğan tarafından Kuruluşumuza gönderilen pay alım satım işlemlerine ilişkin açıklama ekte yer almaktadır.
Bildirimlerin MKK tarafından KAP'a aktarılarak kamuya duyurulmuş olması, içeriğinin MKK tarafından incelendiği, teyit ya da tekeffül edildiği anlamına gelmez.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin kolpacı kapta ifşa oldu galiba...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
%5 altına dusmus Arıbogan
Met ahmet arıboğan 150k satmış pazartesi günü 60 kuruştan yalnız bunu tahtadan satmadi neden derseniz pazartesi 60 kuruş hiç görmedik ve 150k lık bi satış tahta da hiç olmadı muhtemelen virmanla sattı lakin alan kişiyi öğrenemeyeceğiz çünkü alan kişi %5 i geçmediği için kap haberi yapmak zorunda deil hayırdır sadece satış haberi göndererek tahtada satış var süsü mü göstermeye çalışıyorsunuz sn spekler yemezlerrrrr ;)
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ya ben size diyorum faruğun dediği olur.bunlar hepsi galatasaraylı.%5 altına indiği için bizler farketmeden birien devir ederler.ondan sonra görürüz.ayrıca neden bugün bildiriyorda 26-12-2017 bildirmiyor.ytd
Yüzde 5 hissesi varsa daha milyon hissesi var..
VIA_A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merak etmeyin onlarıda salı veya perşembe devir etmişlerdir.bu hafta bültende oluruz.o zaman spek amcamla iş tutarlar.ytd.
Teşekkürler airforce yorumları için . Her zaman nitelik katyorsun
ben de satıyorum aga lotlarımı 0,99 dan ilgilenen özelden yazsın virmanlayayım:whistling:ytd
neden pazartesi satılan hisse acıklaması bugün yapılıyor.bu ne demek oluyor diğer kalan hisseler 26-27-28 tarihlerinde devir edildi anlamına gelir.buda ne hikmetse bültenin geleceği yarını işaret ediyor.ytd
arkadaş milletin eline nasılda güzel veriyor 50.000 lot 50.000 lot.
adamlar 0,40 satamadığını 0,60 satıyor şimdi.ytd
4,5 ay var
ev sahibpiii kağıt çöküyor lütfen bir el at :Sad:
kolpaçiii gelsin bir dolaşsın yukarıları satanlar dumur olsun
adam 26 yaklasık 140.000
27 yaklasık 100.000
28 yaklasık 150,000
satmıs oluyor
tarkan işlem hacimlerine bak o günkü ortalama fiyata böl bak kaç lot ediyor.bu açıklama geldikten sonra herşey bekleye bilirsin.
25 aralık 2017 duran varlık satışı diyor daha genel kurula onaya sunulacak.
26 aralık 2017 duran varlık alınıyor.para nereden geldi.ayrıca niye mine hanımın hissesi alındı 250.000.-.tl.denecekki transtürk aktif hale gelsin diye zaten markaya ortak oldun aktif hale geliyorsun.
ticaret sicil gazetesine bak yalnızca 2015 gazetesi var başka gazetesi yok.şirket aktifmi bilinmez.marka sayfasınıda okumanızı tafsiye ederim.yine orada mine hanım ve diğer ortağın şirketleri alınmış.7.000.000 tahsisliden gelen parayla alındı diye düşünmeyin 250.000 çünkü o para marka tahsislisinde kullanılacak.ben size diyorum faruk ne derse o olur bu transtürkte.ytd.
bültende yokuz