Pastadan gördüklerinizi paylaşirsaniz memnun oluruz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pastadan gördüklerinizi paylaşirsaniz memnun oluruz.
Kağıdı sıkanın da ağalar olduğunu düşündüğüm için ümüğünü sıkana kadar iyi bir haber vermezlerse şaşırmam. İşlem hacmi iyice düştü . Bu kadar hacimsiz günde 1,653 ağırlıklı ortalama ile de 40.478 adet açığa satış yapılmış. Çok saçma tahta yapıyorlar. Sabırla beklemeye devam
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin
bir hafta yarışalım.
KAR PAYI
2017 yılı için 2018 yılında yapılacak genel kurul toplantısından asgari 21 gün önce
belirlenip kamuya açıklanarak şirket internet sitemizde ilan edilecektir.
GENTAŞ GENEL METAL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yönetim Kurulu genel kurul tarihinden 21 gün önce karar alır
genel kurul bu karara uyma konusunda serbesttir
genel kurul tarihi bu günlerde açıklanır
2017 de
16 MART .... genel kurul tarihi açıklaması (2016 yılı için)
31 MART .... yönetim kurulu kar payı dağıtım açıklaması
25 NİSAN.... genel kurul
gentaşın adını çiftlikbank olarak değişsinler malum patronlar çiftlik gibi idare ediyor hemde kucuk yatırımcıyı tokatlıyorlar.alttan topla iyi bilançoyla birlikte boşalt diğer çeyrek az karla baskı kur yenıden alttan topla.
GENTS malesef yatırım kağıdı olmadığını geçte olsa anladım. Gents dipten alınıp %5-15 karı görüp çıkılıp tekrar alım için fırsat kollanacak sağlam kagitlardan biridir. Artık düştükçe kademeli alıp 40 gün daha bekleyeceğiz.
Bana gore 1.62 destek noktası. Buraları aşağı kırmadımi problem gözükmüyor. Artık kendine asagi ya da yukari bir yön çizmeli. Çok sıkıştı hisse. Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen piyasa biraz daha dusurmeni bekliyor. Biraz daha düşürde alalım. Kuruşcu spek
Sn Antiseptik işlemimiz az ama sen yine de uğrasan iyi olur. Teşekkürler.
Bak bu kuruşçu lafını sevdim. Ağalar herhangi bir temettü ve bedelsiz açıklaması falan da vermiyorlar. Benim kağıdım bu kadar düşse izin vermezdim. Hazır elim de iyi iken verirdim haberi açıkçısını kaçıkçısını düşürenini avlardım. Tabi patron olarak kendim işin içinde değilsem. :whistling: Silkele beni paşa. Düzenli olarak açı listesinde yer almaya da devam ediyor. GEL AÇIK AÇIK
Adamlarin birbirlerinden haberi var paralari ya faizde yada dövizde döviz 1 aydır yönü yukarda döviz yönünü aşağıya salmadan milleti bezdirmeye devam edecekler.
GENTS borsaya yeni kote olacak olsaydı. Veya borsada fakat %100 u patron da olsaydı. Bizde böyle karlı şirketin hissesini almaya karar verseydik aceba 3 TL den verirmiydi.
Adam sattıklarını almadan demirledigi yerden kaldırmayı düşünmüyor. Buda borsanın tahta yapicilarinin ahlaksızlığı, bu tür kagitlara güven olmadığından bu ahlaksızlar rahat hareket edebiliyor.
Sülale içinde zenginlik yarışı var hisseyi bir grup çıkarırsa diğerleri satışa geçer ve erken satan malı götürür aralarında birlik yok durum böyle olunca çıkaramıyorlar en iyisi ky nın parasını kullanma seçeneği kalıyor adamlar tam da bunu yapıyor başka mantıklı açıklaması yok bu olayların sülale çok kalabalık hepsi bu kağıtta
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn Antiseptik bugün uzun zamandır ilk kez yeşil gördük. Uğramayı unutmayın. Teşekkürler.
kademe
Ek 17152
1.67 kılçıksız alınmış
Vardır bir bildikleri...
Açık mı deniyor? Bugün de??? İlginç
Şirket şirket degil ki. Evrensellesip kurumsallaşamamis.
Galip aga olacak ki o acikcilari bir güzel opecek..
Ne bayram biliyor ne kandil rezil patron .ahlak yoksunu insan müsveddesi bir aile .sorsan en buyuk müslüman bunlardır .tüm ortakların regaib gecesini kutlarım .
Sn Antiseptik şimdiden teşekkürler. Okuyan tüm arkadaşların gecesi hayırlı olsun.
https://www.turkishbulls.com/m/Signa...r&Ticker=GENTS
GENTS yönünü yine aşağıya dikti.
Al üretti
Sat üretti
Nötr üretti
Bunlara göre işlem yapanların vay haline..
Stop loss vs
Boğa tuzağı Ayı tuzağı
Hepsi hikaye..
Fiyat kazanç oranı
Pd dd..En önemliieri
Bazen istemeselerde gider
Spk eski spk değil
Her gün sopayı gösteriyor
Temettü bedelsiz istemeselerde zorluyor
Dolar 3.97
Bakalım bize yansıması nasıl olacak.
GENTS hissesi Olmayanlar alım için fırsatları kollasin. Piyasa değeri dolar bazında 45.5 milyon dolar. Hisse fiyatı 0.41 cent oldu.
Sn Antiseptik teşekkür ederim şimdiden.
Sn Ortaklar dünkü takasla bugünkü takasta yatırım finansmanı bi karşılaştırın derim. Dün aldıkları bir yere virmanlanmış gibi duruyor. Y.T.D
ICBC satışların % 93 ünü yapmış
1 milyon üzeri lotla mal boşaltmış
Alıcılar da sağlam almışlar
Haftaya daha iyi olur..
1 milyon lot satımı 1 günde çok gözüken bir durum değil
Nakite sıkıştı heralde
Satış dalgasına 2 kademe düşmesi kağıda güvenimi tazeledi..
Bugün de açık listesindeki değişmez yerini almış. 1,633 ağırlıklı ortalama ile 129.000 açığa satış yapılmış. Düzenli açığa satış ile kağıdı baskılıyor. Devam etsin bakalım. 1,61 ve 1,62 ye alış yazmıştım. 1,62 verdi. 1,61 vermedi. SİLKELE BENİ SPEKCAN
sattığı 1 milyon gibi lot un yarısını 1.57 maliyetle aralık 2017 de
yarısını da 1.80 maliyetle ocak 2018 de almış
1.70 maliyet
bugün 1.63 ün altında satmış
aferin ona
tosunun çiftlikten para kazanmasına benzettim
dün alınan hisselerin teslimatı pazartesi günü (2 gün sonra)
yat-fin dün ve bugün toplam 630.000 lot almış
takas işlemi pazartesi ve salı günü