Konu nedir, ne devri üstadım?
Printable View
Konu nedir, ne devri üstadım?
Onay geldi, hayirli olsun. Izleyip gorelim.
Alıntı:
Rekabet Kurumu Karar Sayısı : 25-11/257-BD
Park Holding Anonim Şirketi’nin tek pay sahibi olduğu Ciner Yayın Holding Anonim Şirketi’nin hisselerinin tamamının Doğal Yaşam İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.
Ben yinede ısrarcıyım, elbette aç gezmiyordur, ama kazandığı ile yaşadığı farklıdır, yaşadığı kısım da gider gösterilip şirketlere yükleniyor dur. senin dediğin gibi, borsadaki şirketi unutması mümkün değil, burası onun ismini kirletiyor, habersiz olamaz.` eczacıbaşının dedeleri ne demiş, borsadaki yatırım ortaklarım benim namusumdur,` Böyle ilkeli birinden de mi feyz almamış diye sorarlar.
Sayın hissedarx şeyh uçmaz, müritleri onu uçurur diye bir söz var, borsada tek bir övgüyü bile haketmeyecek patronları gözümüzde büyütüp onları uçurursak küçük yatırımcıyı daha çok yollarlar, adam zamana yayıp koca şirketi öz sermayenin görünür kısmı ile kuşa çevirmiş, 200 milyon dolar keş parayı bile yok etmiş, 'siirt bakır madeni satışından 10 küfür yıl önce gelen para ' sen daha kalkıp adamın borsadaki hissesinden haberi yok diye adamın yaşı gereği alzaymır hastası gibi olabileceğini söylüyorsun. Bu adama hakarettir. Gerçekçi olalım, adam gayet formda, 25 yıllık karakteri neyse o. Eczacıbaşının öğüdünden nasiplenmemiş, şeyi ortada, yaptığı.
Aslında alıntıladığın o mesajımın anafikri ile yazdıkların aynı şeyler sayın üstadım...Tahtayı bırakıp çekip gittiyse bundan sonra bize düşen vur kaç...Madem öyle gel böyle yani...
Burası onun ismini kirletiyor mu, sonuna kadar evet...Ki -yanlış anlamayın ama- siz bu tür forum köşelerinde serzenişler yaparken ben bunu bizzat yüzlerine söylemiş adamım...Hepsi beni ismen ve dahi cismen bilirler...Kaldı ki bununla yetinmeyip onlarca mesajım vardır şirkete gönderdiğim, hiçbir şey elde edememişsem de vicdanıma karşı gayet rahatım...
Elimden bundan başka bir şey gelmez...
Saygı ve hürmetlerimle
Yüzüne söyleyince ne dedi, merak ettim.
https://i.hizliresim.com/h5rxw8r.jpg
Ebelek gübelek...Öncelikle, hiç bir şey derken kendime de haksızlık etmiş olmayayım; en azından kâr payı dağılmasını sağladım diyebilirim...Net...Bir de finansal takvim açıklanması vb. kısmen ufak tefek kurumsallık...Ancak, özellikle Ilgın kömür havzası ile ilgili değişik yatırım görüş ve önerilerim konusunda hiç bir ilerleme sağlayamadım maalesef...Halbuki daha kimsenin leonardit gübrenin ne olduğunu bile bilmediği dönemde, ki 4 yıl önce idi, küçük bir yatırımla harika işler yapılabilirdi...
Yapmadılar...
Hikaye anlatmışlar, arz, talep, kem küm. 25 yıldır bitkisel hayatta. Yeni bir enerji, umut, haber olmayınca hareket mi olur. Zamana yay, içini boşalt,yapııkları karıncayı bilmem ne yap, belini incitme atasözünuün borsa yatırımcısına uygulaması
almad isim değiştirdi,ruzye oldu,sihirli değnek deydi,uçurdular.park 188 milyon ton kömürüm var diyor,trilyon ları buluyor,,şirket 2 milyarcık piyasa değeri ile bir hikaye oluşturamıyor.
geri alım ile bi halt olmaz,,dava peşinde yıllarını alır,öyleyse hissenin almad gibi uçması için şirketin yeni denizlere yelken açması şart.
Çaycılıktan buralara gelen ciner in bir planı yoksa,hisse yıllardır yerinde sayar,ya da hisse toplamada,,sonra bülbül gibi konuşacak.
Son seçimde birinci olmuş, yapılan bütün anketlerde açık ara birinci çıkan partiye kayyum atanacağı söylentisinin borsayı darmaduman ettiği bir ekopolitik iklimde, iktidarla arası olmayan bir şirket patronundan şirketine yatırım yapmasını, onu büyütmesini beklemek...
Benimkisi tam bir saftriklik...
Tabi, şöyle bir durum da var: TEFAS'ta işlem gören ve benim en beğendiğim HİSSE fonların (mesela EID, MAC, TKF) yıllık getirileri tam bir rezalet...Sıfır riskli PPF getirilerinin yıllık %60'ı bulduğu bir konjonktürde hisse fonlarına ya da direkt hisse yatırımına taze para girişi beklemek beyhude ...Yani öyle bir konjonktürdeyiz ki her şey borsa aleyhine...İç siyaset bir taraftan, Trump delisi bir taraftan, ekonomik gidişat ortada...Birde üstüne üstlük muhalif kağıtta kalmak...
İşimiz çok zor...
Hükümet ile arası iyi iken ve ortalık güllük gülistanlık iken ne yaptı ki! Bir kere adamın yapısı bu
Yanlış zamanda yanlış hisse seçimi yaptığımı belirtmek için yazmıştım...Cevapların gayet agresif, yazmaya korkuyor insan...:)
Sonuçta babamın oğlu değil, kendi b.kunda boğulsun benim açımdan hiçbir sıkıntı yok...Halka açık tek şirketi burada bu durumda iken başka başka yerlerde milyarlık yatırımlar felan...Bunu kendilerine de yazdım, sadece buraya değil yani...Çok emek verdim, çok mesai harcadım bu şirkete...Yanarım ona yanarım...
Agresif oluşum kızgınlığımdandır, kime niye kızgınım,. milyar dolarlık servetleri olan, durumuna bakılıpta birşey sanılan borsadaki şirket sahiplerinin , onları bir şey sanıp da hisselerini alan borsadaki küçük yatırımcının, çoluk çocuğunun rızkından kesip biriktirdiği üç kuruşa bile göz koyacak kadar alçalmalarınadır,kızgınlığım.Üstelik çoğuda bunama yaşına gelmiş yinede sende bendeki üç kuruşun peşindeler. Sanki şeytana ruhlarını satmışlar, onun hesabına çalışıp insanların hayallerini yıkmakla yükümlüler gibi. Lafım bu hisseye değil, genel bir durum tespiti. bu hisse daha ne yapsın. 2014 yılında 2 tl idi şimdi olmuş 20 tl. Patron yatırımcısının varlığını 10 a katlamış. Daha ne yapsın adam. Bakarmısın şu başarıya.
Acilen spk düzenleme yaparak bizim c grubu hisseleri tanımlamalı.Patron hisse kayıp ettiğinde kontrol ya da yönetime hisse oranına göre birileri atanmalı.Patronlar hisseleri kaptırmamak için hissede alım yapmalı.YOKSA elimizdeki hisseler böyle çöp olur...
Temettü dedik ya, gittiler onu da vermez oldular...İnat gibi...:) Burayı okuduklarını biliyorum, okusunlar sıkıntı yok; zaten epeydir Ayşe hanımla da görüşmedik...Ne görüşeceksin ki, o da bizim gibi bir zavallı kem küm diyecek...Eli mecbur...Genel kurula katılan da olmaz, bir gönül sayfası daha kapandı...
https://youtu.be/WQf6ysz9qJ4?si=wjiz0ckPDnwpn19U
Evetttt, yapabilirsin.
Sana guveniyoruz. Sat, sen de kurtul bizde..... Hadi bakalim....
" Turgay Ciner modası: Satıyorum Sattttımmmm
Türk medya sektörünün en güçlü isimlerinden olan Turgay Ciner, geçtiğimiz haftalarda Show TV, Habertürk ve Bloomberg HT gibi TV kanallarını ve internet sitelerini elden çıkartmış, ABD deki soda külü yatırımlarını da Şişecam'a devretmişti. Ciner in satış furyasına şimdi de gemiler ekleniyor.
.................................................. .......
Turgay Ciner in elinde şu an en önemli değer olarak Park Elektrik Üretim ve Madencilik A.Ş kalmış görünüyor. Konya Ilgın Santrali ni planladığı sürede devreye almayan, yatırımı ertelediği için de lisans hakkı EPDK tarafından elinden alınan Ciner in bu alandaki hukuk mücadelesi sürüyor. "
https://www.haberhurriyeti.com/haber...um-sattttimmmm
TV kanallarını devrettikleri Can Holding'e çöktüler, sırada umarım sen varsındır Turgay Ciner...Bu yatırımcıların ahı bulsun seni, tek dileğim...