.............
Printable View
.............
Arkadaşlar herkes e devletten şikayette bulunsun 2 yıl şampiyonluk görmüş Heryerde şu şekilde büyüdü diye reklam yapan şirket hissesi böyle düşmez
http://i67.tinypic.com/30nkz61.jpg
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu tahtadaki soytarı kimse bu dolandırıcılıkla kazandığı para yedi ceddinin burnundan çıksın işşallah
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düştükçe alıma devam ediyorum, bende zaman bol nasılsa yükseleceksin koçumm benimm ... spegin malı da ancak bu kadar olur, mal kaptırdıkça kaptırıyor, aq :oleyo:
Kaptiryormu adam vurgunu yapmış. merak etme onun zamanı seninkinden daha boldur
Isallah kardes benimde temennim bu ama burda aldığını sattığını dillendirme derim
Öylr bir kaç haftada tekrar 3 üstüne atmasını beklemeyin. Çok sert satış yedi. Bunun etkisi uzun süre yatay takılmaktır. Spek tekrar mal toplamak ve bezdirmek için 2.20-2.50 arası 6 ay git gel yapar. Sabreden kazanır önümüzdeeki 1 yıl içinde 3 üstüne muhakkak çıkacaktır. Bence tabi.
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 hatta daha fazla maliyetli insanlar var burada 3 üstüne çıksa ne olur:)
http://www.hisse.net/topluluk/showth...43#post2216943
Haftalık Hisse Yarışmamızda Final Haftası
Son hafta tahminlerinizi alalım.
Maliyet 3,60 mecbur bekliyoruz
Değerli ortaklar... Kolay olmadı ama en sonunda bir ev parası zarar ile bu lanetten kurtuldum. Yatırım şirketini değiştirdim. Güvenmek zorundaydım güvendim. Bu kağıdın yatırım yapılabilir bir kağıt olmadığını 2,5 sene içerisinde aldığım pahalı eğitimle öğrendim. Zamanında ben burada aldanmıştım. Artacak gelirler, vizyon sahibi yönetim, kulübün değişen çehresi.. Hepsi hikaye imiş... Şimdi, amacı gerçekten yatırım yapmak olan benim gibi saflara uyarı babında yazımı yazıp çıkıyorum. Ben yandım siz yanmayın. Benim gibi taraftarlık duygusu ile hareket etmeyin. Gerçekten yatırım yapmak niyetindeyseniz ve zamanınız varsa hiçbir şey bilmiyorsanız sportiflerin üzerini kapatıp kura çekin. En kötü sermayeniz yerinde sayar. Benim gibi dehşet bir zarar muazzam bir zaman kaybı yaşamazsınız. Amacınız bu değilse doğru zamanı iyi tayin edip doğru zamanda satın bu kağıdı apış arası bezine çevirin... Zaman içerisinde istemeden de olsa kalp kırdıysam affola... Zararda olanlara Allah sabır versin. Hepinize bol bereketli kazanç dilerim.
Türk şirketlerine yatırım bi bi daha asla is istemeye gitsen kapıdan içeri almazlar iyiniyetimin içine ettin bjk seni ve bu isi yapanları asla görmek istemiorum bizim paramızı nasıl yiyorsunuz nerde kullanıosunuz bilmiyorum ama size hakkimi helal etmiorum gerçi lotlari elinde bulunduran ve baskılayan garanti bankası vs is bankası vs siz sadece kardan anlarsınız sizden hayır gelmez ama bakalım tek lot almam artık sizden...
Ölene kadar beraberiz ****** çocukları
Bjknin aşağıda bir hedefi var ve orayı görmeden dönmeyecek gibi görünüyor. Peki nedir bu hedef. Bana göre 2015 yılında şampiyonluk hareketinin başladı yer olan 2 seviyesi teknik olarak uygun. Son 2 yılda şampiyonlar ligi ile çok iyi yerlere gelen hisse şimdi en başa dönüp onay almak isteyecektir. Daha önceki yıllarda 1.80-2.80 arası gidip gelmiş genelde. 1.80-2 en kötü görecrği yer olur. Fakat belki oraları göstermedende döndürürler, bilinmez. Seneye şampiyonlyk beklentisi oluşursa tekrar 3 üzerine hareket görebiliriz. Amatörce bir analiz olup kendi kişisel düşüncemdir :).
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllar yıllar yıllar sonra aldık bakalım, attık kenara unutmalık. ekleme yapmak için 1,88 gelirse bakarız duruma. ytd.
Sayın stress zor bir karar vermişsin. Hakkında hayırlısı. Senin paran benim param değilde insanın içi cız ediyor. Bizimde zarar buyuk. BIST in kumarhane olduğu bir dönemde yatırım yapmakla kendi adıma aptallık yapmışım.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yatırımcının hisseye güveni kalmadı, başkan önceden borcu azaltacaz derken, şimdilerde bu borcu benmi yaptım anca faizini ödüyoruz, önümüzdeki dönem şampiyonlar ligi olmadığından %35 küçüleceğiz gibisinden laflar ediyor. Aslında hata bizlerde küçük yatırımcı olarak bu tip hisselere hiç girmesek kendileri çalıp kendileri oynasa, birbirlerini düdükleseler anca o zaman akılları başlarına gelir, Bende önümüzdeki dönemde bi beklenti görmediğim için, büyük bir zararla çıktım kalanlara sabır diliyorum. Bence tek şans borçların meclisten geçen bir düzenleme ile yapılandırılması
hay ben böyle hissenin. parayı bağladık iç ettiler. fenerin piyasa değeri bunun iki katından fazla oldu.
Mındar ettiler hisseyi
4.68 olan ortalama maliyetime 2.24 den ekleme yapmaya başladım.. imkanlar ölçüsünde eklemeye devam... bir beklentim yok.. emekli ikramiyesi niyetine saklarım.. kimseye Yatırım tavsiyesi değildir...
Endex artı 2 oldu kansizlar kağıt ekside tutuyor son bulusunuz bu kadar milleti ama 2 yıl.da geçse yaptınız pislik üzerinize yapışacak Nalet Olsun ramazan günü size uçak düşer tüm futbolcular altında kalır inş..
Açıklamalar
Yönetim Kurulumuzun 07.06.2018 tarihli toplantısında, sermayesinin %100'üne sahip olmamız sebebiyle tek pay sahibi olduğumuz bağlı ortaklığımız Beşiktaş Sportif Ürünler San.ve Tic. A.Ş. tarafından yapılacak sermaye artırımına, TTK md.408/3 hükmü de dikkate alınarak, yeni pay alma hakkı kullanımı amacıyla 16.703,44 TL'sı nakdi, *24.633.296,56 TL'sı ticari alacağımızın ayni sermaye olarak konulması suretiyle toplam 24.650.000 TL olarak katılınmasına karar verilmiştir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Moto G (4) cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne anlama geliyor bu?
Yeter mk bi günde sen yüksel bi günde sen tepki ver ne nalet bişey çıktınız.
Senin kağıt gibi allah belanı versin bu kağıdı bu hale getiren yavşaklar hepinizin amk
ey bjk yönetimi.
bu sene sportif başarı şampiyonluk kendi hatanız yüzünden gitti cenki satışı şampiyonluğun gitmesine neden oldu.
bjk yönetimi bu durumu hiç konuşmuyor.
kendi hataları nedeniyle şampiyonluk gitti.
love bonservis 3,5 milyon avro 2ke kendine 2 yıllık maliyet 7,5 milyon avro uçup gitti
negroda 4,5 kendine 2,5 bonservis 2 yıllık maliyet 11,5 milyon avro
vida imza parası 3 milyon kendine 2,5 milyon avro garanti yıllık 3,5 milyon avro maliyet
lens 4 milyon bonservis kendine 2,2 milyon avro ücret yıllıık ortalaması 3,2 milyon avro maliyeti .
mustafa yıllık 1,7 milyon avro
necip yıllık 1,7 milyon avro
oğuzhan 2 möilyon avro garanti
mitroviç 4 milyon bonservis kendisi 1 milyon yıllık ortalama 2 milyon avro.
aras 2 milyon bönservis kendine 1,5 milyon avro garanti ortlaması 2,5 milyon avro ücret.
bunların hangisi takıma katkı yaptıkı.hiçbir.
boyko bonservis 4 milyon kendine 1 milyon avro yıllık 2 milyon avro.
hangisi takıma katkı sağladı.hiç biri.bunları görmeniz lazım.
olsalarar olsalar yedek bile zor.
bal yapmayan arı misali.takıma faydası olmayan futbolcu transferini çok iyi bulup yaptınız.
yıllık 30-40 milyon avro üzeri hoyratca boşa harcanmış avrolar.
ve giden şampiyonluk.
yönetimin başarısızlığı ortada.
bu bal yapmayan takıma yararlı olmayan yan gelip yatan futbolcuları kim aldıysa taraftara hesabını versinler.
bu sene seyirci bu şimdiden başarasız olacak olan futbolcuların karnesi zaten belli maça kimse gitmez.
taraftarı stadda mumla arayacaksınız.
taliscayı sat.bence dünya yıldızıydı.gölü kim atacak.
defansın belkemiği tosici sat.onun ayarında futbolcu nereden bulunur.neden gitti adamın hakkını vermediniz 20 gol atmış orta saha ve forvet arkasında oynayan ender bir futbolcuyu elde tutamadınız.
şimdi bulunda görelim bu ayarda futbolcuyu.mümkün değil bulamazsınız.
neden gitti işe yaramayan vidaya sen ortama 2,5 verirsen adamda 1,1 milyon avroya oynarmı.oynamaz.
işte yönetimin hoyratlığı yaptığı işe yaramaz transferler.
33 yaş ortalamalı futbol talkımından şayet çoğunu satmazlasrsa başarı kesinlikle beklenemez.
adamlar niye gitsinlerki bjk çifliğinde hayatlarının en iyi 5-6 misli fazla paraya yaptıkları kontratları var.hiç birini gönderemesiniz.
yönetimin başarısız transferleri klübü iflasın eşiğine getirmiştir.
korkarım bu kafayla transferler yapılmaya devam ederlerse maça zor seyirci gelmez.gelmez.....ytd
Bizim gibi enayiler oldukça semer vuran çok olur ortak
Satilmis kim varsa yatırımcının parasını yabancıya car cur edip dağıtan 650 milyon dolardan 100 milyon civarına takımın değerini düşüren kasayı boşaltanlar yabancılara paraları dağıtanlardan hesap sorulmalı
endeks artıya geçti bu hala eksi. düşerken katılıyor çıkarken yok. bekleriz sorun değil zararına çıkmam. kar etmezsem bile zararına vermeyeceğim.bu saatten sonra zaten stoplost falan işlemez. giren girmiş.
Tahta da hacim kalmamis ve saticilar isteksizlesmis. Nereden anliyorum, Tavana kadar yaklasik 500.000 Lot ve kagit 1.000.000 TL ye tavana degiyor . Bu kagidin yükselicegine gösteren bir isarettir. Hadi hayirli olsun.
Arsivlere girsin Fiyat araligi 2,11-2,12 (zamani gelince alintilarim :shh:)...
Grafige göre otomatik düzeltme yapacaktir, yani 2,27 üstüne yapay cikarmak zorundadirlar. Bu destek öyle kolay kirilacak bir destek degil, hisse borsada varoldugundan beri olan bir destek. 3-5 gün icinde 2,27-2,28 garantidir benim icin, bu sebepden 40.000 Lot bastik. Gerisine sonra bakariz;
http://fs5.directupload.net/images/180611/9z583p6y.jpg
Hisse yanılmıyorsam 3,6-3,7 lerdeyken bir arkadaş bırak 3,5 i 2,5 olsanda satmayacagim demişti. O da oldu,şimdi 2,5 e bile bir tavan istiyor. Adam soğuk suyun içine atilan kurbağa gibi bizi atti suya, altimizada ocağı yaktı, isindikca kaslarimizda çalışmıyor artik eriyip bittik. Keşke su sıcak olsaydi da, sıcağı hissedip en azından bir kerede zıplayıp cikardik
Bir de loruhlano isimli bir arkadaş vardı. Herkes verdiği bilgilere güveniyordu ve sorular soruyordu. Krizsel dipi 4,5 lermi diyordu ne. Yapmayın bunu arkadaslar. Etkilenmeden yatırım yapın diyeceğim ama etkilenen bir sürü insan var kendimde dahil. Yazıktır, günahtır, burada bir ev,bir araba parası bırakanlar var
2,5 senenin alışkanlığı işte SASA'ya giderken bir uğruyorum. Evet tam bir ev parası bıraktım bu melunlara. Taraftarı olarak yatırımcısı da olalım dedik bunlar bizim duygularımızı istismar edip tecavüz ettiler. Her gün, azar azar... Ne para bıraktılar ne maneviyat. Sasa'da da zarardayım. Ama çıkıp buraya gelsem 10bin lot fazla alırım. O şeytanın çocuğu 4,5 değil krizsel dibi 4,65 diyordu. Yalnız da değildi grafik paylaşıp şöyle kaçacak şöyle olacak böyle olacak diyen yaverleri de vardı. O zaman enayiyiz/keriziz/ ahmağız inandık bunlara. Hem zararımız da vardı. Çıkmayalım bekleyelim dedik. Bekledikçe zarar ettik bekledikçe zarar ettik. Bunlar günaha vebale doymazlar. Sebep olanlar başta pembe tablolar çizen yönetim HARAM ZIKKIM OLSUN. Çocuğun odasından siyah beyaz neyi varsa kaldırıp attım. Bütün formalarını çöpe attım. Kendisine yepyeni real madrid forması aldım. Niye baba diye sorduğunda "bjk senin geleceğini çaldı" dedim. Amaaa... İntikamım acı olacak... Sakın dostlar sakın sakın sakın...Sakın geleceğinizi buraya gömmeyin. Bunun ve diğer sportiflerin üstünü kapatın kura çekin en kötüsü bundan iyidir. Bu kağıt parçası yatırım için değil vur kaç kağıdı. Allah işinizi rast getirsin