Arkadaşlar neden bu kadar satıyorlar sizce sorunlu var takas atabilirmisin
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Arkadaşlar neden bu kadar satıyorlar sizce sorunlu var takas atabilirmisin
Oruspu çocuğu yine tabana yapıştıracak... 4 üncü gün taban kapatacak nerde SPK niye sormaz *** patrona ne oluyor diye... 2 kez tavan yapsa hemen sorar ama..
Teşekkür ederiz
Teşekkür ederim kardeşim sağol
Satmaktan vazgeçtiler herhalde
Tabandan daldık,satma imkanı olsaydı güzel kar bırakacaktı ama ,brütün sıkıntısı da bu işte.
Allah herkese hayırlı rızıklar versin inşallah.iyi hafta sonları
Şükürler olsun bugün taban yemedik kalan lotlarinida pazartesi satacak herhalde oyak
Akapital, Oyak derken, pazartesi hangi surprizle karsılasacağız bakalım. Eğer iheva hissesinde yapilanlar geçmişte ozgyo ve cemaşta yapılan operasyonların benzeri ise, o zaman vay halimize, ozgyo 12 tleden 0.70 kurusa düştuğunde ihave ile benzer hareketleri yapmıştı, ara ara tepki vererek malları dağitmişti. İheva için onumuzdeki hafta belirleyici olacak kanısindayım. Acilen 2 ve üstüne çıkmali yoksa, 1.72, 1.67, 1.52 ve 1.22 derken uzun bir bunalim durecine bizi sokar geçmißte ve operasyona ugramıs hisdelerde hep boyle olmuştur. Umarım pazartesinden itibaren kalıcı bir çıkış trentine gireriz. Yoksa!!!
Sayin Çagar bey, googulda bir araştirin. Beylikdüzunde 10 bin m2 lik kapalı alani olan ihva fabrikasinin bir tek fotosuna rastlaya bilecekmisiniz. Değil solunum cihazi üretmek, ürun montacını dahi doğru durüst beceremiyen bir firmadır ihave. Malesef bulaştık bir kere buyuk bir hırsla daha çok kazanmsnın cenebesini çekiyorum şahsım adına. Yinede umutla yaşamak güzeldir.
Ikili dip noktası 1,6'lardan geçiyor sanki.
Haftaya yön için karar verecek gibi duruyor.
Bu çıkış ortamında bu kegat düşerse diyecek birşey yok
Iheva be ihlgzt İhlas grubunun oyun hissesi para çarpmak için kullanıyorlar bu 2 hisseyi
1. Senaryo : 1.50 lere kadar geri çekilecek ve bir süre ihlgzt gibi tek fiyat cezası almamak için yataya bağlayacak .
2. Senaryo : 50 kuruslara kadar indirecekler ve orada yataya bağlayacak ihlasin tüm spekülatorleri satıyor çünkü
3. Senaryo : pazartesi 2.70 kadar tahtayı surecekler ve oradan mali ky yikacaklar ozaman kesin ihlgzt gibi tek fiyat cezası gelir
Pazartesi 1,81 olan kağıdı nasıl 2,70 e sürecekler yaw :))) serbest marjlamı açılacak yoksa. Birde solunum cihazı lafı dolaşıyor ortalıkta olurmu olur... Korona aşısı buldu diye bir de haber çıktımı değme keyfine. Not: Ben bunu su arıtma cihazı pazarlamasından biliyordum ama, başka işlerde yapıyormuş kerata:)
Arkadaşlar günaydın.. girebilen varmı oruspu çocuğu bugün hangi kurumdan servise devam ediyor?
Köçek oynamaya başladı. 85 yaptı anında 75 de...Bu hacimle işi zor... servis falan yapamaz.
Takas atabilirmisin arkadaşlar
bugün kağıdın ırzına geçen aracı kurum investaz yaztırım.Kendi şahsiyetleri 6 milyon sattı.Zaten bizim kağıtta iyice alıştı.
Şimdide devre kesti. Insallah taban olmayiz.
2 milyon kaldı investte, oda bitince bakalım hangi babayiğit sırada.
OYAK girer sıraya ne olcak sırayla ......
Yorumlarımız siliniyor mu arkadaşlar?
investaz bitirirdi 10 milyon oldu ve OYAK başladı yine :)
hocam bilmedigimden soruyorum burda amac ne neden boyle yapiyorlarRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronun bilgisi dışında bu tür işlemler olamaz. Amaçları spekülatif kazanç elde etmektir. Temettü vermeyen, kurumsal olamamış, halka açık olmanın şerefini taşımayanlar bu çeşit dümenlerle kazanç elde ederler...
Kısaca; Hisse senedi patronun aynasıdır...İşin doğrusu elimizde bir miktar var. Her 10 kademe düşüşte alarak ortalamayı düşürmeye çalışıyoruz. Ne yapmak istediğini bilmemiz mümkün değil.Tek bilmemiz gereken eldekine sahip olmak, panikleyip satmamak...
Kaynak: https://tr.tradingview.com/chart/IHEVA/LCHwX29m/Alıntı:
Devam etmesi muhtemel düşüşler gelecekse 1.64 eğer sarkma yaşanacak ise,
1.52 bandında son bulup ikili dip diyebileceğimiz formasyon oluşumuna sahne
olabileceği öngörülmüştür..
Bahsi edilen senaryo bu şekilde gerçekleşir ise, verilmiş olan destek
seviyelerinden dönüşü görmeliyiz..
Bunun için 1.64 altında işlemlerde yükselişinde tekrardan 1.64 üzerine
atmasını yani yine trend çizgisi üzerinde fiyatları görmeliyiz..
Böylelikle tekrardan yükselen trend çizgisi üzerinde hareket edecek yukarıda
ilk direnci 1.78 seviyesi olacaktır..
Grafikte de görüleceği üzere devam edeceğini düşündüğümüz yükselişlerinde
kesik çizgili düşen çizgi seviyesinin geçilmesi önemli şartlarımızdan biri olacaktır..
Sonrasında ikili dip formasyon hedefine doğru daha sağlıklı bir yükseliş gelebilir diyeceğiz..
Ayrıca verilmiş olan destekler test edilmeden yükselişler gelecekse de aynı şekilde
düşen çizgi seviyesine denk gelecek fiyatlar geçilmeli..
Fakat düşüşlerde verilmiş olan 1.64-1.52 destekleri çalışmaz ise aşağıda 1.52-1.32 ve
1.12 desteklerine değmek isteyebileceği göz ardı edilmemelidir..
Son cümlede görüldüğü gibi destek olarak 1.64-52 sonrasında 1.52-1.32 ve son olarak 1.12 kaldı.
Uzun vadede 4 TL görebilir ama Allah bilir ne zaman.
Diğer yandan kağıda operasyon çekenlerin ceza aldığını filan düşünürseniz buda olumsuz bir durum.
Bana göre birileri hisseyi 0,40 lardan toplayıp 4 lere getirdi. Oradan da boşalta boşalta gidiyorlar.
1 sene içerisinde bire on yaptırdıkları hisseden kaçıyorlar diye düşünüyorum.
Bir iki ay önce 4 TL idi diye düşünmeyin 5-6 ay öncede hisse 1 TL idi. Bir sene önce ise 30-40 kuruş idi.
Durum pek iç açıcı değil. Yinede kimseyi etkilemiş olamayalım. Alacaksanız da satacaksanız da kendi kendinize karar verin.
edit.......
Arkadaşlar ortalama düşürmek için alım vakti geldimi acaba? Maliyetim 2.09 ve 18000 zarar.
İnanın buradaki zarara yanmıyorum ama elimden giden karlara çok yanıyorum, 4 küsürden Dobur almadım şimdi 6.21 le tavan, 2.12 den Mipaz almadım şimdi 2.40... ALLAH'a havale ediyorum bu kan emici lağam farelerini.
Mücahit Ören'e sormak lazım İHLAS'ın anlamı nedir acaba?