Teknik olarak bugün 54ü gösterseydi yükselişi onaylanacaktı.
Printable View
Teknik olarak bugün 54ü gösterseydi yükselişi onaylanacaktı.
Yarına haber düşmezse 1.48 ve üstü kapanışlar olumlu, 1.43 ve üstü kapanışlarda beklenti devam eder. Sabah yukarda açıp sonra açıkçılar için düşürmesi, 2. seansta toparlanması beklenir.
Pasta yok mu yahu kaç kişi yazdı...
Karanlık odada olup bitenler yarının hikayesini belli eder bence Ama bugün akşam imza atılacak haberi fiyatladı yarın bu haberi teyit etmezse salabilir diye düşünüyorum kolayca kimseye para kazandırmazlar imzalar atılmadığı taktirde beklenti devam eder ama aşağı yukarı yapabilir kısacılar için bu durumda risk ama bir kaç hafta dayanabilen kazanacaktır kendi fikrimce kesinlikle ytd.
8 milyona yakın para girişi var
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.medyafaresi.com/haber/son...yi-atti/865023
imzalar atılmış.
Pasta yok mu acaba
Sen bitanesin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnss hadi hayirlisi...
Sn ironi gene ironi yaptınız:))lakin haklisiniz
Şaka mı bu?
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
http://m.medyaradar.com/imzalar-atil...haberi-1062581
Gözümüz AYDIN doğan olsun hissedaşlarım 🤑🤑🤑
Bu kadar varlık 890 milyon dolar mı😨😨😨😨🤣🤣
SM-G928C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar dohol niye bu satışa tepki vermedi hurgz kadar ayrıca para doholun kasasına girdi 🤔
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Onun pili okadar di bayrak bizde bundan sonra
.pesimizden bakarlar artik..dogan gurubuna guven yok. Satilmasa hurgaz da almazdim herkesde benim gibi almazdi sanirim
Hurriyet turkiyenin dagitim ve tesis olarak en buyugu degerini bulacaktir. Herkese bol kazanclar.hee at sahibine gore kisner....
Tşk.ler
SM-J710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastacı aranıyor ????
[ATTACH=CONFIG]17977[/ATTACH
Ekmek yoksa pasta yiyin...
Hay Allah razı olsun. Küçükleri sağlam dökmüşler. A1 capital sıkıntı, metro ve yancıları şeker, gedik olmamasıda olumlu.
Arkadaşlar ayın 26sında tavandan aldım sayılır. O günden beri takip ediyorum formu ya milletin derdi ne anlamadım. Düşsün diye dua edenler çıksın diye dua edenler. bugün bazı sitelerde imzalar atıldı diyor peki şimdi ne olacak lütfen doğru düzgün bişey yazın.
Gönderilen pasta sanki eski bugün 1,60 hiç görmedi hisse
Valla bende de pasta hiç görünmüyor benim gibi göremeyen var mı bilmiyorum ama... birkaç yazı var ama resim yok...
Bugün imzaların atılacağı içeriden haber alınmıştı neden tavan olmadı? Bu zaten satış haberi geldiğinde yeterince fiyatlandı ve beklenti sonuçlandı anlamınamı geliyor? Aksi durumda hızlıca tavana kitlenmezmiydi gibi deli sorular var kafamda yarın zor bir gün olacak satsammı satsammı sorusu çokça içten geçecek yatırımcı için
Dohol parayı aldı,bizim için işi bitti zaten yükselişide durdu.gelen para direkt aydın doğanın cebine girecek.hürgz ise bundan sonraki yönetim ,yatırım,vs ile daha kendine stratejisini belirleyip ileriye dönük düşünceleri ortaya çıktıkça değeri ona göre olacaktır.şu anda bile kurulu tesisleri ve tesislerin arsa değeriyle bile daha yukarıda olması gereken hisse için beklentim Şahide’n büyük..
Y.t.değildir
Hocam TEB Aydın Doğanın mallarını taşıyor diye biliyorum. Tahtada yeniyim. Global ve icbct, gedik, seker ve yat.finans metroyla ilişkili diye analiz ettim forumdan, bilgilerinizi paylaşırsanız seviniriz. 22sindeki yükseliş sonrası-öncesi pasta paylaşılmamış, yoksa çok belirleyici analizler yapılabilirdi.
Yalnız kesin olan birşey var, muhtemelen 1.30 lardan girenleri iyi dökmüşler. Tahtaya yeni giren ky az gibi.Diğer kısmı 5.738 M satış 210 K alış, müthiş bir fark, nadir bulunur cinsten.