Vkfyo r 0,64 ila 2,30 arası oynadı ana hisse 2,5 3,00 civarından 14 lere yürüdü
Printable View
Benım beklentım yüksek 3 - 5 tane trol hesap gelıyor sınır edıyor. Araştırın kardeşim mal ortada nere gıdebılır bakın gorun sizden tek ıstedıgım panık olmamanız spegın ekmegıne yağ surmemenız... Yeni gireceklere tavsıyem gırmeyın abı gidin petkım alın!!!!
Akbankın öz sermayesi 57 milyar piyasa deperi 24 milyar
Ekgyo nın pd 8 milyar öz sermayesi 13 milyar
Kent 500 milyon özdermaye 46 milyar pd
Yuh boku hep altın demek ki
Kaç gün arka arkaya düşer
Ülker ile kıyaslayalım
Pd 8 milyar
Özsermaye 4.5 milyar
İki katı
Yani takriben 1. Milyar olmalı
98 milyon zarar
Bu 38 milyon kar etmiş peki
Hımm
Kaç gün daha düşmeli ki değeni bulsun
30 gün daha mı
Eşek sudan gelinceye kadar dayak yersin bu heralde
Yazık günah ayıp ey spk suçlusun
Sayın Başkan spk nın başına merkez bankası gibi adamların yok mu kov şunları artık değiştir şu adamları tahmşnen feto kalıntıları hala orada etme kendine yazık
Düşüncrlerm sert gibi duruyor ama ky bist 30 olmadı bist 50den başka olmamalı
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BUNLAR CESITLI SITELERE BUGUN ITIBARIYLA ORGANIZE SEKILDE YAZILMIS YAZILARDAN BIR DEMETTIR.
1000-1200-1500-1700-1900-2100-2300.... Olurken hıckımse yok bır tane mesaj yok.
Duserken pıyasa degerlerı hemen akla gelıyor karalama baslıyor..
Motor gıbı gıderken bu pıyasa degerlerı yoktu duserken oldu herhalde.
Bu yuzden sasa kardes sınırlenmemek gülmek sevınmek lazım
bunlar sevındırıcı haberlerdır anlayana....
Bolunme gunu ve boldukten sonrakı gun hesap makınası elde param kac paraydı su anda kac para oldu dıye hesaplamak gerekmekte..
Yeter dersen cıkar yetmez dersen yeter dıyene kadar beklersın.
Sevinmek gülmek lazım mı
Yapmayın etmeyin
45 milyarın ne ifade ettiğini siz bilmiyonuz galiba
Çıkarken gördüm ama incelemedim
Bğr inceleyeyim dedim üzüldüm sinir krizi durumu bu.
Rabbim bu fena hırs dolu şirket sahibi insanlardan bizleri kurtarsın
Sahibi ters bize ama bizde de var bu tip insanlardan
Bakalım birlik olabilecek miyiz.
Yoksa çok fena....
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rabbımız cıkarken ortalıkta olmayan duserken tureyenlerden kurtarsın herkesı..
Hocam iyi yazmışsınız, güzel yazmışsınız ama dediğinize göre 400 lü fiyatlardan bana göre yüklü bir lot ile hisseyi alıp 2600 lü fiyattan yani 6 kat para kazandıran bir hisseyi kazancı az görüp satmayıp, sonra spk yı suçlamak çok mantıklı gelmiyor bana. spk nın yaptığı tabi ki de doğru değil.. yani siz ne bekliyordunuz ya da biz ne bekliyorduk 5 bine gitmesini mi.. bende de var bu arada hisse tabi sizinkinin 10 da 1 i kadar ve maliyetim sizinki kadar çok düşük değil sizinkinin 2 katı.. ve kendine kızıyorum, doyumsuzluğuma kızıyorum ne bekliyorsun daha diye şimdi ne olacağını bilemiyoruz belkide onay gelmeyecek.. inşallah öyle olmaz.. ytd
Ben 5000'lere gitmesini beklemiyordum elbette. Daha doğrusu gitse de gitmese de beni şaşırtmazdı. Tahtada trendi takip ettim. AKD ve ortalama maliyetlere göre kendimce bir yol çiziyordum. 500 bandında 1,5 ay süründüğünde de bu nedenle satmadım. Tek emir gelmeseydi şuan çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık inancındayım. SPK eğer bu kararı KY'yi koruma amaçlı aldıysa şunu bize açıklamak zorunda: Bu hissede piyasayı bozucu işlem yapanlar kim ve ne zaman hangi seviyelerde alıp sattılar. KY'yi bu şekilde korursun. Kağıt tavan tavan yürürken ismini zikredip başımı belaya sokmak istemediğim şahısları görmezden gelip bu adamlar tahtadan gittiğinde küçük yatırımcıyı tek emir gibi karanlık bir kuyuya atıp uzaktan seyretmezsin. Küçük yatırımcı bu hissedeki varsa manipülatif hareketi bilse, SPK bu durumu halka şeffaf şekilde açıklasa sizce adamlar çocuğunun ameliyat parasını bu hisseye yatırırmı? Sen bu adama yeter açıklamayı yapmıyorsun ama bir gün geliyor dur bakalım hemşerim yok öyle hisseyi satmak kafana göre diyorsun. Bunun akla mantığa sığar bir tarafı yok. Ceza varsa şuç vardır suçlu vardır. Açıkla o suçluyu bilelim. Tabi yandaş değilse o suçlu !!
Borsada herkesin adını ezberlediği şahıs mitinglere 1000 tane otobüsle adam taşıyorken SPK bu adama elbetteki elini süremez. Neyse, sizin fikirlerinizde çok kıymetli. Yanılıyor olabiliriz tabiki. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Benim sıkıntım yok. Dediğim gibi maliyetim şuanki küsüratın yarısı bile değil. Allah ihtiyacı olan parayı buraya yatırıp gelir bekleyen savunmasız yatırımcıları bu yamyamların elinden korusun demekten başka bir şey gelmiyor elimden.
bORSAMIZ CORONA 2 . DALGAYA FIYATLIYOR. BİZİM ŞİRKETTE MALESEF PETRO KİMYA SEKTÖRÜNDE OLDUGUNDAN DOLAYI ÇOK AMA ÇOK SANSIZIZ!
bu akıllanma oranına göre nasıl olur , 8-10 lotla baskılayan sürü gibi insanla başka türlü olmayacak, olursa bir anda olur bana göre
2 gün önceye göre satış koyan 7000 lot civarı azalmış..
endexde kapanışa dogru gıda firmaları yukarı hatta tavan kapattı.Düşüşün artık swapla alakasının olmadıgını geçde olsa fark ettik. Bugün bi kagıtta tterste kaldım taban kapttı satamadım . temerrüt yicez bakalım.
bu sebebden biraz gerginim ters yazılarımdan dolayı kusura bakmayın...
Onay gene yok bu gün gelirmi acaba
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet bu gün bekliyordum perşembe gün sonunda spk açıklama yapıyordu
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saygıdeğer Sasa500, Terslik bir durum yok. Ben İroni yaptığınızı düşündüm Petrokimyacı değerli Tüpraşçılara.
Rtalb daki birkaç günlük artış zaten sinyal vermişti. Allah kurtarsın ülkemizi ve tüm insanları Corona'dan.
Ancak bu dönemlerde bile Kent satışlarını arttırmış.Bunu artık sağır sultan bile öğrendi. Bu aşamada, Kentin fiyatı da artar diye bekliyorum.
İyiki varsınız. Allah kolaylık versin. YTD.
Kentti kast etmedim endex olarak şöyle bir baktıgımızda yine koronacı grup harekete basladı. yarın marketlerde yukselıse el atarsa 15bın puanlık dusun sebebı olarak koronayı gorebılırız.
kent i çektim sögüt gölgesine fabrıkaı yanmadıgı sürece sıkıntı yok :D
EDit: spk daki görevlilerde eşşşeği sögüt gölgesine çekmiş herhalde saat olmuş 20:30 hala açıklama yok ulan hiç değilse borsa 15bın puan düşmüş 3 -5 kısıye ceeza verinde keyfimiz yerine gelsin!
Bugün onlara baktım çoğunda düşüler olunca az da olsa aldım.Belki almak için düşüş yaptırdılar. Ama bence erken.Kaldı ki 2. dalga olsa bile alternatif çözüm sayısı ve yol haritası çeşitlendi.
Sağlık önemli.
Endeksten sıfır atıldı ama düşüş başladı.
Bir başka yönüyle baktığımda; sanki spekler grubu; tüm hisseleri Endekse göre artış düzeyine çıkartacak veya indirtecek uygulama başlatmışlar gibi.
Kentimiz gibi bedelli veya bedelsiz sermaye artıranların farkı olacak.
SPK kurumu birçok devlet kurumundan daha elit.Uzmanları bakmayın eleştirilere, çalışkan. Ne yapsalar da kimseye yaranamayacakları açık.Mevzuatı geniş.
Saygılar.
YTD.
Şu kent e alış getirin de konya karton bosh fren fzimp dan birini alalım :halay:
Öyle bir elit bir spk mız varki önceki başkan aile şirketi bimeks i sahte bilançolarla 20 kat pahalıya halka arz edip 3 sene sonra şirketi batırıp 150 milyon doları götürmüştü.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPk, bakın..
patronlar zaten iğneden ipliğe nereye yatırım yapacağını.. kademe kademe, paslaşa paslaşa, virmanlaya virmanlaya öyle bir yaıyorlar ki.. küçük yatırımcı, en küçük bir sallantıda borsada sadece av oluyor..
ama bu ülkenin temelinde kuruş kuruş insanların biriktirdikleri var..
"Eyy Kent ,
sen 10 yıldır yatırımcısına hiç kazandırmasan, kar payı, bedelsiz vermesen de senin tam yatırımları yaptığın anda, bilançolarının hayalin ötesine geçiyor olduğu anda.. üstelik ilk defa % 659 gibi yüksek oranlı bedelli sermaye arttırımı ile.. bu arttırımla yapılacak yatırımın sadece ABD'ye mevcut ihracatı 2'ye katlayacak dönemi başlatıyor olmasıyla..
bu çıkışını kesmem lazım"
buna da eyvallah.. 1 ay tek işlem uygulaması nedir.. süre daha kısa niye değil..
bütün şirketlerin 2010 daki fiyatlarına bakın..o günden bugüne ne kadar kar etmiş, ne yatırımı yapmış, hissedarına kaç para temettü vermiş, bedelli-bedelsiz sermaye arttırımı yapmışlar mı.. ve KENT GIDA İLE KIYASLAYIN.. çok teknik verilere göre tedbir alıyorsunuz ya.. sürekli işlem olmayan bir tahta olur mu?.. ONUN YERİNE MARJI ÖRNEK VERİYORUM % 5 (+-) YAPIN..
AMA BU UYGULAMALAR , TAMAMEN GÜNLÜK, TELAŞLA SAVRULAN , EVİNDEN dişinden ARTTIRDIĞI İLE YAHU ŞU BORSADA BEN DE YATIRIM YAPAYIM DİYEN GARİBANLARI VURUYOR..
MALESEF insanlarımız savruluyor..
Şahsi Kanaatim, KENT GIDA'ya özellikle yen, yatırım ve ihracat kalemleri ile ülkenin en büyük meselelerinden DÖVİZ GİRDİSİ'ni katlayacak Kent Gıda'ya fazlasıyla güveniyorum..
Ancak SPK'nın, çok bilir medya maymunlarının "aaa bakın bu şirket uzaya mı çıktı" magazin söylemlerinden fazlasıyla baskısı ile gariban yatırımcıyı savuran uygulamasını da eleştiriyorum..
TARİHE BUGÜNÜ DE KAYDETTİK..
ortakların piyasada çok az lotu olması nedeniyle ,satacak olsa bile bu yöntemle elindeki senedi satamayacağını bu sabahki 6.tabanla (satılanlara bakarak) bilmesi lazım.. al yada sat.. ama bu yöntemle, nokta kadar lotlarla fiyatı aşağıya çekmekten başka , kendi psikolojinizi bozmaktan başka bir işe yaramadağını bilmeniz lazım..
Bu şekilde zaten satılmaz.. satmadığını sürece de ne KAR, ne ZARAR SİZİN DEĞİLDİR BUNU UNUTMAYIN
SADECE SABIR , Saygıyla dostlar, hayırlı cumalar
bir kaç gündür sabah seansında en fazla işlem bugün oldu.. satışlar kabaca ortalama emir başına 9-10 lot civarı..
%10 gider basarsın cezayı be hıma koydumun sipekası %10 düşüyoruz müdahale etsene!!!!!!!!!!!
Borsada bu durumu gören yeni yatırımcı borsaya gelir mi?
Borsada olan daha fazla zarar etmemek için borsadan çıkar.
Yeni yatırımcı ve borsadan çıkan yatırımcı ya gümüşe, ya altına ya da dövize gider ki enflasyon artar merkez bankası faizleri arttırma kararı alır.
Bu SaPıK ne iş yapıyor...
Bugün satıcılar azalır dıye dusunurken bu seferde endeks cıkıyor karsıya duvar gıbı.20.000 altında kapatsak bari.
zaten spk da bultenı yayınlamadı neden yayınlamadıysa.yayınlanacak bırsey yok ondan mı yayınlamadı yoksa baska ıslerın ıcınde mı herkesın dedıgı uzere.
SPK benim nazarımda güvensiz bir kurum güvenirliği tartışılır art niyet ararım (( uygulamaları zaten ortada
anlamadığım.. SPK'ya başvuru tarihimiz 20.05.2020, üzerinden 2,5 ay geçti..
bu ONAY tıbbi tahlil gibi bişey mi ki bu kadar sürüyor.. mesele belli, başvurunun sayfa sayısı belli, şirket LÖK gibi orda..
Bizim elimize herhangi bir devlet kurumundan bir bilgi talebi olduğu zaman, gece gündüz çok kısa sürede tamamlayıp sunuyoruz,
Ki başvuruda bütün bilgiler, koCA KURUL'un, ellerinde, bu kadar niye uzatırlar inanın anlamıyorum
Hisse senedi piyasası yatırımcıların merkezine oturmuş durumda. Alınan son ekonomik kararlarla mevduat sahipleri açısından borsa daha cazip hale gelirken tercihte de öne çıkıyor. Oluşan yatırım ortamı borsaya 2020 yılında yeni yatırımcı girişi sağlıyor. Borsaya yılın ilk altı ayında 364.073 yatırımcı geldi. Ancak şimdilerde piyasada daha ziyade kar satışı öne çıkıyor.
1. adamlar varlık fonu ile borsada spekülasyon yapıyor. balon şekilde yükseltiyor. ky çekiyor.
2. altın döviz alımına vergi getirip faizi düşürüp insanları borsaya yönlendiriyor.
3. gelenler yüksekten aldıktan sonrada böyle çakıyor işte.
hocam adam yeni yatırımcıyı bizzat düdüklemek için çekiyor borsaya ve düdüklüyor da, siz demişsiniz yeni yatırımcı gelir mi, bunların umurunda olan tek şey, bir yerde para varsa o parayı öyle yada bunlar alacak, başkasına yedirmeyecek. olay bu yani.
Tek fiyatsa tek çıkış var..
tavandan ya da tavana yakın yerden al-sat yapmaktır. Kimseye alma yada satma diyen yok..
satacaksan TAVAN VEYA TAVANA YAKIN VER.. yahu zarar etmeyeceksin bu kadar basit..