http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735167 bu haberde 28 yazıyor selamlar..
Printable View
http://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/735167 bu haberde 28 yazıyor selamlar..
yani ? so what?
tekrar yazıyorum, metronun sattığını görüp de galibin hisseden çıktığını düşünenler yanılıyor. metro galibin alışlarına verdi. özderici bunu biliyor elbette, bilmeyenler galibin işlem tarzını bilmeyen küçük oyuncular ( yatırımcı olmaz galibin olduğu yerde)
özdericinin son manevrası, galibin olası yukarı ataklarında kafasına kafasına indirmek için, hem böylece kavgayı zamana yayarak galibin ense traşına bakmak istiyor olabilirler :)
özderici, en azından galip ortalıktayken, kağıdın fiyatını artıracak harekete girişmez.
galip kağıdın bedelli yapılabilecek seviyeye gelmesini, kendisinden de para çıkacağı için istemez(zaten şuandaki fiyat kendi eseri).
fiyat demek ki dar bantta dalgalanacak. iki tarafın da masa başında anlaşması imkansıza yakın.hoş, bir taraf galip gelse bile küçüklere yine bişey düşmez. sayfalar dolusu hikayeler yazılır burda, boş zamanımızda açar okuruz.
Herkes farklı bir senaryo yazar ozgyo da olanlara...
Benim merak ettiğim Ozderici holding teki ortaklar...
Ve bunların ozgyo hakkındaki dusunceleridir.
Ozgyo işlemleri hakkında muhalefet olanlar olabilir.
Sonuç olarak onlara karşı yapılan işlemde yapılmış olabilir.
Veya kira sertifikası ihracı yapılacak... onun için olabilir.
Benim merak ettiğim gün sonları kapanışları yüksek yapıp ertesi gün aşağı veriyordu bu kez aynısını yapmasa bari..açıldığı gibi kalsa en azından 85-86 bandında kalsın aşağı salmasın yeter,arada yukarı vursun 88-90 lara o zaman heyecan daha fazla olur
bu satılan 62 milyon lot dolaşıma girecekmi bilgisi olan varmı? yada zaten bu hisseler aynı ortakta eşit halde vardı zaten. bu neyin satışı anlamadım yani buradaki maksat nedir?
bir ileri iki geri iki ileri bir geri kaplumbaga hızıyla mı karınca hızı ile mi ilerliyor bizde bu sabır var mı ki beklesek maliyete bu gidişle 2.3 ay sürer. sindire sindire ilerliyor sütten ağzı yandı yogurdu üflüyor .......... baba malını da paylaştılar o ne güzel sonuç ne ne olaçak bekle gör mü diyorsunuz..............
Çarşamba vbts den çıkacak. Hazırlık yapılıyor galiba...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
91 den verdim çıktım kalanlara başarılar, bol kazançlar.
bir avcı spek mi ne vardı nerede o kayboldu, her gün negatif pompalıyordu.
Kesti..........
Alan kim arkadaşlar varmı gorebılen...
Devamı gelir inş.
1 üstü fiyatlar görmek dileğiyle.
Bekliyoruz bakalım 90 da elim gitti geldi sonra 89 da vermedim sonrası hızlı oldu devre kesiciden sonra salmaz inş
94
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
94 den devre kesti açılınca salmasa devam etse bari kimler alıyo anlamadım Eeee adamlar kendileri 84 Den ali be gardaslarim ne diyim
Kademe paylaşabilecek varmı...
Ek 21596
90 da çok iyi bir alım olmuş
Değişiyor...
SM-N960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğüm şu: satışların hepsi tavana yazılmış öyle olunca almaz orayı küçük yatırımcı hep bunu yapıyor illaki tavana satacak. Bu sözüm 75-85 alanlar için.
Galip aga tahtasına sahip mı çıkıyor:)...
Beklemeye devam... Maliyet 0.91
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hacımle verilen tum malı itinayla topladılar.. İnşallah yarında devamı gelir.. Bırı hayrına alan kurumlarıda paylaşsa seviniriz...
eee noooolcak şimdi ?
bedelli için ortalamayı düzeltme yoluna girdi.
1 aydan beri kendi kendime trene bakar gibi bakıyorsun 3 .5 kademe al sat veriyor neden faydalanmıyorsUN dedim ve bu gün denedim -1747 lot yerine zor koydum bu iş bizi aşıyor en güzeli bekleeeeeeeeeeeeeee.
bir emir yazdık baktık iş çitdi hemen iptal yoluna başvurduk iptal edileçek emir yok dedi ne robotmuş 1 sn de yuttu hisseyi al dedik 1747 hisse eksik. ne olaçak şimdi maliyete 2 kademe ekle tavan ol da teselli olalım
tavanda kaç lot vaar ,bilen varmı arkadaşlar.