grafiğe bakarsan 7 kasımdan beri bizi iyi şekil yaptılar yamuk olduk:thumbdown::oleyo::drunk:
Printable View
Vay benim kardeşim sendemi
zarar ettin !!!
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün kar da ilken satmadık. Pişman olmayız inşallah.
Bu namıs..z ocağımıza İncir ağacı dikti...
Adam 1 haftada dunyaya bakis acimizi degistirdi gecen hafta siradan bi adamdim bu hafta bir dunya zarari olan biri... suan kucuk emrah gibi bakislarim var=(dokunsalar aglayacam=(
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boynu bukukler.
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ne kadar çektikse cefa sonunda olsun kat kat sefa 1 lot bile satmıyorum aydınlık yarınlara hep beraber dostlar :rtfm:ytd
Inşallah işgüzar kardeş ama benim morel 0 0 0
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ucuzdu, aldım biraz...
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet hocam borsada uzun zamandır olan herkes bu duyguyu yaşamıştır
başka yerlerdede olduda burada bu sene başında olmuştu banada
90 kuruşa aldıklarımı 67 kuruşa satmak zorunda kalmıştım
sonra ne oldu kağıt 3,5 ları zorladı
yani borsada fırsatlar bitmez burada kazanırsın tekrar belki başka yerde kazanırsı
sıkma canını...
arsa marsa yalan dioruz da 200 tl m2 si olsa 1,5 milyon m2 olsa neti bu fiyatdan asagiyi da haketmiorsun mipaz
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
sayın rablo 27 bu devran böyle sürmez moreller iyi olsun :rtfm:
Wc kağıdının gözü hal toprakta ama hiç önemli değil sadece zaman kaybederim si....si.... tepkin gelecek
2.10-2.30 vuruşma aralığı artık öldü. Yeni aralık 1.75-1.90 buralarda kısa vuruşlar bekliyorum 1-2 hafta. Daha sonra 2.30 üstü sattığı malları alırsa tekrar 2.10 üstü olabilir ama şu an zor. Güzel mal verilmiş ki hiç tepki vermiyor. Tüm kağıtlar yükselmeye başladı ama bu hariç. Bende dün 1,81 ortalama ile aldım haliyle gitmiyor🤗
İlk kısa vuruşunda ben de ona vururum. Bekliyoruz🌞
İmar olayının olumsuz sonuçlanacağı nı düşünüyorum!
o bölgede yeni bir imar çalişması var yakında belli olacak
Daha düne kadar tavan yapan hisse ne olduda çıktı şimdi ne olduda düştü bir garip dünyada yaşıyoruz kimin eli kimin cebinde belli değil zarar çok büyük 5 ayda kazandığım parayı borsada kaybediyorum Allah sabır versin herkese
Tepki verdimi yüzde 20 yapıcak yarın veya öbür gün yapması lazım
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
baskı ve zulümle ky nin elinden günlerdir üç kuruşa beş köfte üç kuruşa beş köfte sağ cep sol cep derken bahanesi olmayan düşüşler ky yi iyi yonttular hatta kynin 3.19 dan bile ky yi mallandıran hergün aynı nakarat ky nin kanını emdiler iliklerini kuruttular kemiklerini bile köftelik olsun diye kazıdılar utunmazlar daha ne beklersiniz 13 yıl önce bile 4.50 olan hisse sebeb aç gözlülük battımı ne oldu ne bitti hadi arsa beklenti si yok varsayalım inanın fiyatı yınede kaç kat ulurdu masa sandelye şirketleri bile kaça katladı içi boş bir şirket olsa durum böyle olmazdı bu devran böyle sürmeyecek sayın tahtaya hakim olan zulümcüler artık bu taktiklrinizin son bulsun yeter ky de zararını kurtarsın sizde kazanın hissede hakettiği yerleri bulsun ytd:rtfm:
hadi bir marifetini değiştirde hangi dağda kurt öldü diye şaşırt bizi yine bir taktik için bekleyişte :rtfm:ytd
İmarla alakalı ciddi bir haber gelmedikçe bugün kü gibi çok kaz yolar ve salar. YTD
GT-I8200Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha önce Kamuyu Aydınlatma Platformu ("KAP")'nda yer alan Özel
Durum Açıklamalarımız vasıtasıyla; sermayesinde %100 oranında pay sahibi
olduğumuz doğrudan bağlı ortaklığımız Hollanda'da mukim Hurriyet Invest
B.V.'nin, sermayesinde %97,29 oranında pay sahibi olduğu Jersey'de mukim Trader
Media East Ltd. ("TME")'nin ve/veya TME'nin doğrudan veya dolaylı
bağlı ortaklıklarının ve/veya bunların bünyesinde faaliyet gösteren iş
kollarının, tamamen veya kısmen ayrı ayrı satışı veya bunlara stratejik
ortak/ortaklar bulunması konusunda çalışmalara başlanmasına karar verildiği
kamuya duyurulmuştu.
mipazda tavanlar
Hurriyet gazetecilik ile ilgili kap haberi bu
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MİPaz bu gazla yürüyecek gibi. Çok düştü ama suni düştü. Çok fazla açığa satış var. 1,95' te satış yığmışlar. Onun da suni olduğunu açığa olduğunu düşünüyorum. 1,95'i geçerse 2,00 üstüne atar; 2,00 üstüne atarsa tavana koşar bence. Yts
hürriyet gazetecilik sürekli zarar yazan ve bir çeşit karı emen rusyadaki iştirakinin faaliyetlerini durdurmuş...hürriyete olumlu yansıyacak...bazen şirketler karlarını dolaylı yollarla bir şekilde iç ederler...yani karlarını göstermek istemezler...bu yolu kapatmış olmaları artık doğanları yavaş yavaş karlarını göstermek isteyeceklerini anlamına geliyor....buda acaba erdoğan ile doğan arasında bir barış olmuş olabilir mi diye düşünceleri düşündürtüyor...yada türkiyede acaba bir değişim mi bekleniyor ?? sorularını akıllara getiriyor....
arsa değerlemesi ne olur acaba..yer istanbulda, hemde pendik..kurtdoğmuştan diğer ucu gelişmiş bölgelere yaklaşmış...bu rantı bakalım nasıl pay edecekler.
Kagit 3 kusurlerde ikende arsa degerlemesi muhabbeti vardi. Kagit 3 lerden 1.80 lere gelmis hala arsa degerlemesi muhabbeti var. Hani bunu diyenler uzun vade yatirim dusunenlerse eyvallah da olur insallah. Yani bu dususun izahi cikisin spek oluşu ve cikaran spek malını cikiyor. Az yukari yapip gel gel ile mali dagitiyor. Diger ihtimal arsa isinde beklendigi gibi gitmeyen birseyler var...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arsa orda duruyor..değerleme geçen yıla göre değişti..gitmeyen ne olacak..rant paylaşma oldumu işte tamam olur..
Değerleme tabi ki önemli. Bilançoda arsa değerini o günkü değerden ne kadar ettiği ve bilanço büyüklüğü açısından önemli. Ancak buradaki beklenti varsa yoksa imar durumudur. O olmazsa arazinin satışıdır. Sene sonunda gelir tablosuna kabaca 40-50 milyon değer artışı yazılacak. Belki daha fazla. Tabiki yine saçma sapan bir değerleme yapılacaktır. Ama yine de arazimizin değeri için önemlidir. Ytd
milleti dökmüşler..yine.dökmeden götürse olmazmı..
https://invst.ly/5x7q4
Düşen trendin içine girdi sayılır. Göstergeler diplerden toparlanma eğiliminde. 1,99 bana göe ara direnç. Bandın üstüne hedeflese %25 civarı kar .
Hadi mipaz yapıştır.
Günün anlam ve önemini belirtilen konuşmasını yapması üzerine aydın beyi kürsüye davet ediyorum!