Pazarlamaci da sensin, haysiyetsiz de, yukarda yazdigini koyduk, hic utanmadan hala yaziyorsun.
Printable View
Ozellikle obur mecrada asla satmam, satmayacagim deyip 7 liralardan sattim seklinde laf arasinda agzinizdan kacirdiginizi belgelemistim de beni forumdan uzaklastirmistiniz.
Utanmadan yazma konusunda da kisi kendinden bilir isi diyecegim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Lider Faktoring A.Ş.'nin 05.08.2021 tarih ve 2020/22 sayılı Yönetim Kurulu Kararı ile Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat ile Şirket esas sözleşmesinin 9. maddesi hükmü çerçevesinde; 270.000.000 TL na kadar, vadesi en fazla 3 (üç) yıla kadar olmak üzere değişik vadelerde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde, bir veya birden çok seferde, halka arz edilmeksizin tahsisli ve/veya nitelikli yatırımcılara satılmak üzere borçlanma aracı ihraç edilmesine yönelik ihraç limiti başvurumuz Sermaye Piyasası Kurulu'nun 16.09.2021 tarihli karari ile onaylanmıştır.
Onaylı İhraç Belgesi ve Başvuru formu ekte yer almaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/964944
Tınaz abi iyiye mi kötüye mi işaret bu durum
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse de bir beklenti varmı? Kitlenmiş gibi hiç kıpırdamıyor
yeni arz olacak olan ulusal faktoringle kıyaslayan oldumu arkadaşlar
Kapanış da 3. çeyrek bilançoyu yayınlamışlar
DÖNEM NET KARI VEYA ZARARI 21.134.000 (2021) / 6.903.000 (2020)
https://www.kap.org.tr/Bildirim/974891
4.76 dan devre kesti, iki saat oldu, bu fiyattan alici var, satici yok.
Gerci malin toplu oldugunu biliyorduk ya yine de toplamak isteyenler olmali diye dusunuyorum.
Lidfadan daha fazla kâr yazan SEKFK
lidfanın neredeyse 1/3 ü
İlginç
Darısı sekfk ye
:halay::bravo::yahoo::dvr:
Heriflere kızamıyorum da oh olsun aptallara eğer bu denilen doğruysa.
https://i.hizliresim.com/hrnre9b.jpeg
Yüzde 50 bedelsiz açıklamış öncesinde 5 tavan yaptı sonrasında 5 tavan daha yaparmı :)
SM-G980F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Giden tren değil
Duran
Lotu az
Lidfanın 1/4
Olan
SEKFK
Yİ İNCELEYİN HELE BİR...
BU KADAR KARLA
LİDFANIN YAKLAŞIK
1/4 PİYASA DEĞERİNE SAHİP
Son çırpınışlar
Tren kalkıyor
Nal toplayacaksınız
BENDEN SÖYLEMESİ
Yatırım tavsiyesi değildir
SEKFK
Arkadaşlar, yukarılardan hisse alanların morali bozuk. Son durum, bilanço, bedelsiz, grafik yorumu yapacak kimse yok mu?
Yüzde 50 bedelsiz onaylanmış spk bülteninde bugün Hayırlı olsun zaten aşırı derecede dip yaptı yarın sabah hareket zamanı
Hani %500 idi
SEKFK
12.09.2022 tarihli Yönetim Kurulu Kararı'na istinaden, 1.000.000.000 TL nominal tutarındaki nitelikli yatırımcıya ihraç edilmesi planlanan borçlanma aracı ihraç tavanı onayı için 16.09.2022 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır.
Onaylanırsa siz seyredin cümbüşü
Burası çok sıkıcı ve durgun bir yer. CANLI geldi. O zaman neşe gelecek demektir.
Eğlence ve yatırım tavsiyesi olamaz. Aklınızı kullanın.
Yok arkadaş yok, üzerinize ölü toprağı serpilmiş. Benden bu kadar. Öptüm ve gidiyorum.
Yatırım tavsiyesi olamaz. Yatırım kumda oynayarak öğrenilecek bir olgu değildir.
Sekfk ve GARFAYA
DİKKAT!!!
Icbc de de bir şeyler olabilir
100 milyon kâr yazmış
A...k...larım
Hala baskı
Ha gayret go..d..lar
Si si süreceksi o..ç.....spek
Hayde feride ıkın biraz sık dişini
Edrri bu mu yani bu şirketin
A..k..karım burakın da gitsin artık şirket
5,40 TL. den bugün biraz aldım. Karlılığı hızla artıyor. Güzel bir getiri sunabilir diye düşünüyorum.
Zaten , ucuz hisse de kalmadı. Bu nispeten ucuz.
Bu aralar , ucuz kalan hisselere geçişler yapıldığını gözlemliyorum.
Hayırlısı bakalım.
Biraz yükselirse satarım. Takibimde bir hisse daha var. Onu alırım.
Bu aralar çok al-sat yapıyorum.
Si si yakasını burakacaksınız bu hissenin
Başlasın artık şu tavan serileri
Bugün faktöring hisselerinin hepsi artıda,
İnşallah , enerji şirketlerinden sonra , yükseliş sırası bunlara gelir.
4 Temmuzdan bu yana ilk defa taramalarda boy gosterdi.. günlükler çayırda gibi görünse de haftalıklar bayırda.. 5.79 direncine çarpmamış.. günlüklerdeki olası mini düzeltme ile dikkat çekici bir görüntü olabilir, izlemek lazım.. aylıklarda bir samba havası var..
yeni halka arz var birlik varlık yaklaşık 800 milyon piyasa değeri ile halka arz oluyor, tabe malum halka arzlar işlem görmeye başlar başlamaz yüzde 100 yapıyor nerdeyse piyasa değeride böylelikle 1.5 miyar olması beklenebilir yeni arz birlik varlığın peki bizim lidfanın iştiraki var denge varlık şu an lidfanın piyasa değeri 750 milyon, yüzde 100 iştiraki denge varlığın olması gereken piyasa değeri nedir !!!
Ulen spek yatacak yerin yookk
A..k....
Şirket 9 ayda 100 ml yazmış
Yıllıkta kim bilir neler yazacak
Şaka mı bu yavru
Si si götürecen
Spek bozuntusu
100 milyon kâr var 9 ayda
Seneler sonra yine aldırdı bana 135 milyon sermaye 206 Milyon kar max 9 dan 5 lere getirince dayanamadım, primsiz 2023 de karın iki katı getirise bu fiatlar hayal olur , yatırım tavsiyesi deildir..
Bilançoya tekniğe söylenecek söz yok doğru olan söze ne denir haklısın piyasanın sicili bozuk ne kadar çantacısı bu tahtada bir iki gün işlem sonrası brüt takas yine brüt takasta bildiğim kadar düzgün işlem olmuyorki sağ cebinden sol ceplerine para çalıyorlar bunlarla başa çıkmsk için klavye başından kalmican
Net donem Kar'i 81.869.000 TL.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1147040