Nasıl mutlu olmayacaksın. Şemsiye açılmış durumda. 😄😄😄
Printable View
Nasıl mutlu olmayacaksın. Şemsiye açılmış durumda. 😄😄😄
1 OCAK - 31 MART tarihleri arasında TİM verilerine göre Kütahya İli İhracat Rakamları
2017 İhracatı:31.411.020 USD
2018 İhracatı:41.615.070 USD
Değişim: %32,49%
31 Mart 2017 USD: 3.6362 TL
31 Mart 2018 USD: 3.9489 TL
KONUŞMAYA GEREK YOK BENCE
Biraz daha mal sahibi yapacaklar bizi herhalde☺
Rusya borsası çökmüş. ABD doğu gutaya müdahale sinyali vermiş, diğer taraftan ABD Rusya arasında bir seçim yapmamız istenecek belkide. İşte boşluklar böyle dolar. Teknik uyarır ama asla ukalalık yapmaz. Çünkü onun duyguları yoktur.!!!
Y.t.d.
120 bin endekste 5.6 TL leri görmüş KUTPIO için üzülmeye gerek yok. Gayet iyiz.
Ne desem boş ne söylesem fiyasko
Yatırımcı istediğini yapmakta hürdür...
Piyasa satışta, Kutpo zaten yükselişteyken de satıştaydı. O yüzden kendi açımdan şaşılacak bir durum gömüyorum. Satışlar iyice derinleşir ise şu efsane boşluğu aşağıda doldurur bakarız yolumuza.
Bu çömlekçinin ne olduğu ortaya çıktı, endeks rallideyken kıpırdamayan hisse bugün ilke ekside %5 basarak kalitesini ortaya koydu.
Herkesi gözü yatırımcının cebinde, cehenneme kadar yolun var kütahya porselen.
% 5 artınca ortalığı şenlendirmeye gerek yokmuş demekki.
Ben uyarımı yaptım. Bundan sonra artık 1. Bilanço yumu konuşursunuz şöyle iyi gelecek böyle iyi gelecek diye yoksa 2. Yi mi konuşursunuz bilmem. 10. Aya kadar yazmamak üzere elveda. Y.t.d.
Dolar bazında 2013 yılı Ocak ayı fiyatındayız.. TL bazında 2016 yılı 10 Mayıs fiyatına yakınız..Sabırlar diliyorum..:halay::halay:
Yav sayın Venedik bak yazmıcaktım ama zorla yazdırıyorsunuz.
Ne kardeşim kalkmış TL USD diyorsun.
Neye göre hesap yapıyorsun?
Bu şirketin kasasında döviz varmı?
Varsa ne kadar?
Kur dan kar gelir mi?
Yoksa grafiğe göremi bu USD TL tepkisi?
Temel analize göremi?
Yav Allah aşkına aklı başında yorumlar yapın.
Siz böyle yorum yaptıkça insanların kafasını karıştıran birileri olmaktan ileri gitmiceksiniz.
Ben söylüyorum hisse ucuz bu konuda hemfikiriz.
Ama diyorum ki arkadaslar bu hisse patron hissesi.
Temel analizini yaptı isen eğer takasları sıkı takip edin.
6 ayda bir takasa bakmak ile olmaz bu iş.
Şirket sektöründe ki gelişmeler de önemli elbet.
Ama en önemlisi şu an için bu hissede teknik ve takas tır.
Kimse bana kalkıp teknik işlemez demesin.
Gözünüze soka şoka 2 dir gösterdim.
Sizin teknikci dediğiniz kişiler cidden boş insanlarmış.
Ay yeter dayanamıcam artık...
Sn Uzun burun, Grafik diyor ben demiyorum.. Hisse ucuz, patron hissesi. Takasları iyi takip ederim..Şirket ve sektörde gördüğüm kadarı ile sorun yok. Şuan için temel fayda etmiyor. Ortam dahada kötüleşirse aşağıdaki boşluğu doldururum diyor..Ay vallahi bende çatlıcam...:yahoo::yahoo:
Yav niye yalan atıyorsun takasları sıkı takip ediyorum diye?
Daha dün burada sayın cefaks a takas soran kim?
Valla çocuklar gibisiniz.
Gülsemmi ağlasam mı bilemedim.
Bence biraz oturaklı yorum yapın.
Temel okumakla olmuyor bu işler tamammı.
Sadece temele bakarsanız günlük%5 lik yükselişte ahkam keser kimseyi tanımazsınız.
Ah keşke o kadar kolay olsa.
Ama değil.
Defalarca uyardım.
Kaale almadınız.
Siz yandınız bırakın başkaları yanmasın...
sayın kardeşler ve de ortaklar,birbirimize laf yetiştirmek yerine doğruyu bulabilmek adına rica etsem bir bilen teknik denen olayı bize hem anlatsa hem öğretse birde günlük takas paylaşsa yada nereden bakabileceğimizi öğretse bende ona hep duacı olsam,ne dersiniz.Sevgi ve saygılarımla
Üstad, Yalan atıyorsun diye suçlamak haddini aşan ve saygısızca bir yaklaşım. Seviyene inmeye niyetim yok.Sn cefaks sağolsun takas konusun da hızlıca yapıştırıyor. Aracı kurumumdan da takasları alırım her zaman.. Fakat sen bilmem biliyormusun, FINNET diye bir şey var , ayrıca hisseanaliz de her gün veriyor takasları. Bak bilmiyorsan oralara gir bak. Bu kadar uyarı yapıyorsun ama buradan da ayrılmıyorsun. Vakit saat geldimi ne temel ne teknik dinler KUTPO..Almışız malımızı bekliyoruz. Uyarıların pek bir şey ifade etmiyor benim için. Lot'un kadar konuş diyeceğim ayıp olacak. Sen hiç takılma KUTPO iyi olacak. Senin salladığın gibi 10. ay mı olur sonra mı olur önce mi olur allah bilir dostum..Nasip....
Meraklı arkadaşlar için ...İncelemek isterlerse linke girip bakabilirler..
https://tr.tradingview.com/symbols/BIST-KUTPO/
Doldur şu boşluğu koçum..Herkes rahatlasın...
[emoji101] [emoji188] [emoji188]
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nasıl bir boşlukmuş bu, yine dolduramadık..Hayırlısı..:Sad:
5.23 Nisan ayının dip fiyatıdır.
Noktasal bir atış yaptı bizim fakir
Brawo[emoji108]
Bu fakir eski Türkiye de kazandığı itibarı ve kazancı maalesef yeni Türkiye de büyütüp globallesemedi, kâr hiçbir zaman işlerin iyi gittiğinin göstergesi olamaz, BIST böyle batmış çok şirketler var.bu fakirler (not: bu fakirler yazdığımda Google klavye oto NG öneriyor :)))) ).... belki de ilerleyen zamanda porselen ihtiyacı bile olamayacak (bambum diye birşey var) kısaca 6 ayda bir uzun kulenin dış cephe kaplamasını bitirttemeyen şirketten ne beklenebilir...ytd...!!!
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kısa vadede 5 para etmez ama uzun vadede bir kaç yıl sonra kazanır insanlar. Daha bunun 3.75 i var 4.95 ı var. Var oğlu var. Mal toplayan zaten yok. Parası olan bu gün alıp yarın satıyor işte. Y.t.d.
Üzmeyin kendinizi bu kadar, Allah sağlık versin. Hem Onuncu ayı bekliyoruz ya. Ytd.
Dua edelim ki 10. Ay olsun yoksa süre öteleme olacak
Ayrıca hala takaslarda bir gelişme yok
Bilanço deseniz patron canı ne zaman isterse o zaman
Yani demem o ki sallamasyon yorumlardan çok uzağım
Teknik 3 seneryo var diyor.
Bunun en yakını 10.aydir
İster kabul edin ister etmeyin
Para sizin zaman sizin
Bol kazançlar
Y.t.d.
Hay maşallah, 1.95 de varmış [emoji23]
40 cent bugünün parası, düşünceye kadar 30 cent yani tamamı 12 milyon dolar.
Ben 40 milyona alıcıyım, şirketi içinden öderim.
Sallayacaksanız usturuplu sallayın.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne matuplatif forum ya, kimi 20 der savunur, kimi 1.95 der savunur.
Serin gelin ey sallayıcılar. 5’in altında, ki ilk çeyrek bilançosundan sonra muhtemelen görür, verdiği kadarını alırım.
Altı ay önce söyledim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Daha önce de yazmıştım el mecbur bekliyorum, sanırım benim gibi olanlar da çoğunluk. Yapacak birşey yok. Satmak zorunda kalırsam ona da yapacak birşey yok. An itibariyle %25 yükseliş lazım ki koyduğumu alayım. Ki o da çok birşey ifade etmiyor. Dolayısıyla nick name iniz gibi uzuncu oldum. Allah başka dert vermesin. Ytd.
Evet en kötüsü de o olur 1.95
Çok komik değilmi?
Ben bu borsada 2 TL lik bir hissenin 200 TL olduğunu da gördüm
Halka 8 10 TL arz olup 0.20 kuruş olanında gördüm
Maalesef ben borsada sizin gibi temel verileri baz alarak işlem yapmıyorum
O yüzden sizede bana 5 in altını bekleyin demek düşer.
Ama aynı teknik belkide buna bile müsade etmez kim bilir.
Bir donen varsa koyarsın masaya eğer yoksa edebinle yazmasını bileceksin
...
Kardeşim herkes kendi aklını kendine saklasın. Para kimin ise oyunu o kurar. Milletin parasından zararından karından sizene. Akıl veren çok. Para veren yok.
Herkes farklı bir havada, bari 10 Mayıs 2018 tarihi için tahmin yapalım yani 28 gün sonraya. Bakalım ilk çeyreği kim bilecek ya da yaklaşacak.
İyi geceler... YTD.
Sn Uzun burun, Ben akıl vermiyorum. Sadece kendi düşüncelerimi paylaşıyorum. Kimseye alın satın hiç bir zaman demedim. Dediğim ben bu hisseye inandım bekleyeceğim. Bunu derken de hissede pozisyon aldığım ve yatırım yaptığım için. Aldığın bir hisseyi kötülemek başka bir durum oluyor sanırım. Farklı bakış açısı dediğin devamlı kötülemek. Benim anlamadığım da bu. Bu kadar kötülediğin hissede ne işiniz var. Ben aldım ve bekliyorum . Nasıl hisseyi kötüleye bilirim. Sizin farklı bakış açısı dediğiniz başka bir şey..Yine diyorum, kutpo bana göre çok ucuz. Ucuz diye gidecek değil elbette. Ben bir gün mutlaka hak ettiği yere gelecektir diyoum ve ben o gün burada olacağım. Şayet sizin gibi hissenin ne zaman gideceğini bilip gitmeden önce trene binecek kadar bu işi bilseydim şimdi buralarda yazı yazmak yerine maldivlerde tatil yapıyor oluyordum üstad. Şimdi 3. çeyrek bilançosunu bekliyorum. İyi gelirse ne ala, gelmezse yola devam. Sen bize üzülme bak keyfine..
Maldivlerde tatil yapacak çok. Yanlış bilgi olmasın kesinlikle KP değil ama Gürallar Maldivde dev bir otel yapıyorlarmış.
Hangi Güral onu da bilmiyorum henüz, üç kardeşde otelci malum.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app