diğerlerinden 600 lot civarı üst guruba geçmiş.
inşallah devamı gelir.
ama dün kent çok nazlandı
bir kaç defa açıldı kapandı
bu hareketler genelde hoş olmuyor
tabi bence.
Printable View
kent esas sermaye yapısında, borsada buna benzer yüksek bedelsiz potansiyelli ve ucuz sadece pkent var bu tanıma uyan..kentte olanları görenler buna hücüm ediyor, kent 30 milyar tl piyasa değerinde bu 600 milyon.. esas sermaye yapısındaki şirketler bedelli yada bedelsiz bölününce rüchanlar hemen lota dönmüyor yani eski lot sayısı ile hisse işlem görüyor 1 ay.. kentte asıl olay bölününce olur, ondan diri tutuyorlar
Çalı arkasından kimse kalmamış sanırım.....................
Yılların acısını çıkarmak için beklemek gerek.......... Ya Herro Ya Merro.. :)
bir haftadaha tavan yaparsa 1050 tl olacak
ha gayret
Yazık etmişsin.... SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yasakmı gelmiş
Tam 1000 öncesi yapılırmı bu
zaten 1000-2000 lot işlem oluyordu piyasada lot kalmadı tek fiyat olsa ne olur
sn umit bu spk denen zavallılar rtalp 1-e 40 yaptı onu neden almadılar da bu kent -pkenti aldılar diye insan gerçekten çok kötü hisler besliyor bu uygulayıcılara karşı adamlar gözü dikmiş bu iki hisseye bunlarla ugraşır olmuşlar yav bir sürü bunları 10 a 20 ye katlayanlar var nerdeydiniz diye sorsak kıvırtır dururlar bu yüzden boş ver onlara emri vern başlarındakiler deyip geçerim
aynen hocam kesinlikle katılıyorum, sürekli bir adam kayırmaca hisse kayırmaca. şimdi bu pkent taban taban gitse bir önlem alınmazdı ama. hayatımda ilk defa bir senetten para kazanacağım yok brüt takas yok tek fiyat. ama aslan parçası koydu gereken cevabı verdi. inşallah hepimiz kazanırız, az lotum var ama 10 yılı geçti beklediğim, sanırım hak ettik kazanmayı bir nebze de olsa.
Maşallah... [emoji3478]
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
evet arkadaşlar kendilerinde olmayan hisseleri ceza yagmuruna tutuyorlar bu gün de bfren geldi yanımıza eee onda da varım kendime göre baya da yüklü bakalım ne yapacaklar
Sattıkdan sonra düşmedimi yasağa sokup düşürmeye çalışıyor olmalılar
Seans sonu tavan çözülmüşmü
sevgili paydaşlarım,
hayırlı bayramlar dilerim.
Görünmüyor ki..? Kısıtlandırıldı...
big para 15 dk gecikmeli kapanışa baktım alıcılı görünüyor
Süpürmek mi..?
Onu nerden çıkardınız, öyle olsa taban çözülmezmiydi..?
Dün hacim açılış fiyatı ve taban dahil sadece 1081 lottu. Bu gün sabah açılışta 54 lot hacim vardı tabandan, kapanış 10675 lot, böyle dolaşımdaki lot sayısı az olan bir hissede dile kolay tam 10675 lotluk hacim. Merak ediyorum alan bu kadar lotu aldı da kimden ya da kimlerden aldı bilen var mı.
Sabah açılışı
696,00---3846 lot Alıcı
697,90---20 lot Satıcı
696,00 dan 4815 lot ta işlem görmüş..
İzleyelim bakalım neler yapacak..!
Tabanız yani.
100"e kadar düşmese bari
5896 lotta takılıp kaldı
Süpütücüyü göreceğiz bakalım
Gün içinde 6205 lot alım olmuş
bu ********lerin sermaye artırımı vb gibi bir derdi yok. çekecek gene 100-150 tl ye, 700-800-900 dan alan varsa onların satmasını bekleyecek falan filan. her zamanki üçkağıtlar. ne kıymetli şirketin varmış be nurullah hıyarağası bir sermaye artırmadın gitti yıllardır. daha okkalısını buraya yazmadım ama anladın sen hepsini. ytd nurullah.
-4 borsadan artıya geçiş sürecinde
Belki iki saatte 1000 lot ancak işlem oldu
Ama tahta yine kalkamıyor.
Hacim 4258
Bedelsizler yine kitlemeye başlamış
Bizde kitlermiyiz acep
Şimdi herkes imkanı varsa satışlarını iptal etmiştir
Tavanda satışta 30 lotum vardı iptal ettim. İyi mi ettim kötümü ettim seans sonunda ve önümüzdeki günlerde belli olacak.
son 10 dk ya 5080 lotla girdi.
karanlık odaya 5332 lotla girdi
karanlık odadan 5432 lotla çıktı.
satıcı vardı ama alan olmadı
demekki pek rağbet olmadı..
karton konya p.tesi devam edebilirse
kentde taban olmaz ise buralarda dengelenebilir.
tabi bence..
Yine yeniden tavanız.
250 olsada satsam diyordum..
şimdi ucuz geliyor gözüme
elimde kalırsa çok üzülütrüm emenuke.
Bakalım zirveyi test edebilecek mi, yoksa bu rakamlarda stabil mi kalacak...
İzleyip görelim...
6 Aylık zarar : 11.4 Milyon.