Pazartesi ağası bugün sömestre tatiline çıkmış.
Printable View
Pazartesi ağası bugün sömestre tatiline çıkmış.
Hemen bütün hisseler uçuşta bizimki yatışta, yat bakalım nereye kadar, kanal İstanbul’u boş beleş borç batağında olupta uçuşta olan şirketler yapacak galiba.
Dediğim gibi endekse güzel düzeltme bekliyor piyasa bugun borsa eksi açınca nasılda % 2 ye hakın eksi açtık şuan piyasa artıda biz hala eksideyiz bir sıkıntısı var ama çözemedim 2 senedir bu tahtadayım 5.80 gördüm satmadan bekledim beni bu seviyelerden satmayı beklemesin spekciğim diğer kağıtlardan karla çıktıklarımı nuhuma yatırıyorum nereye kadar sıkacan tahtayı merak ediyorum ne güzel 2 sefer temettümüzü aldık bu 3.sefer olacak temettüde kimin dökülmesini bekliyorlar anlamadınim bu tahtada bizim gibi olupta dökülmeyecek kaç kişi var biliyormusun spekciğim ha bire mal kaptırıp durursun benden sana söylemesi
Bende azar azar 3-5 lot 3-5 lot diğer yükselenleri sattıkça bundan tırtıklamaya devam ediyorum, nerden baksan borsanın en ucuz şirketlerinden biri ama demekki reklamı iyi yapılmıyor, nerde borç batağında hisse var onlar üçe beşe katladı millet bunu görmüyor herhalde, tweeter üstadlarından biri yazsa ikiye üçe katlar fiyatını ama belkide böylesi daha iyi, ucuza mal sahibi oluyoruz, nasıl olsa evladiyelik 😀
Yine mirasçıların mallarımı bekleniyor nedir, yoksa bu endekste ve neredeyde hemen hergün kanal İstanbul muhabbeti dönerken buralarda takılması hayra alamet değil.
Arkadaşlar ben aranızdan ayrıldım. Kara bucim aldım. Ana parayı kenara koydum. Sizlere bol kazanç dilerim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her ay maaştan ayırdığım miktarla eklemeye devam. 41_42 den ekledim.bu sayede 10 yıldır baya birikim yaptım.bu kağıt bi hastalık oldu.yıllardır bakıyorum en ucuz kağıt bu.sabır sabır ytd.
Hayırlı olsun, biz daha kanal yapacağız 😀
Emektar hocam vardı bir zamanlar.bunların çanağına kulp takmadan bırakmam diyordu.vaybe
Son 2 haftadır süreki düşüyor 11 lere gelip 13 ye tepki vermesi b.ktan hareketler endeksin çıkışına uyduramadı..endeks çıkarken düştü düşerken düştü doğru kağıttayım...sımsıkı dahada kenetleniyorum kağıda gelecek param var eyyyy spek 2-3 seans daha düşürde yüklü alım yapayım
Mallarını lütfen bana kaptır 😢
Ben kanal istanbul taraftarı değilim yurtdışı satışımdayım sürekli temettü ve yurtdışı satışlarının sürekli olması taraftarıyım..haa kanal istanbul olursa ekmekli kadayıfff 😃
Kanal İstanbul proje bedelinden %5 pay bile alsa yurtiçi yurtdışı satışlarını katlar yine, bu durumda karlılık nerelere vurur bilemem, kentufun dediği gibi paraları nereye sıvayacaklarını şaşırırlar 😀
Uyuz eşek formasyonu devam ediyor, bu arada 4-5 ay önce 2 liralarda olan bir hisse 40 liralara gelmiş, ne borsa ama.
AĞA DESTEK ATMIŞşşşşşşş... mı? :whistling:
https://resmim.net/f/AD6nzQ.jpg
Hergun 100lot alıyorum aldıkça da aşağı veriyor qytd...
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardesim nuhcm evvveliyatin i bilirim onu var ya onu Nuh u sattım 12civarindan para tur attırdım Nuh a geri sokuyorum ama 9 lari bile gösterebilir zamanında 5 i gösterdi simdi niye yapmasın yukarida da 16 var hedefimde yavaş yavaş diyorum onun için ytd....
Abidik gubidik kağıtlar deli gibi çıktı bu adi kağıt 10 yıldan fazla süredir 10-11 bandını geçemedi şu 1 ayki hareketini deşhetle izliyorum sürekli düşme eğiliminde deprem gerçeği çimento şirketletine yarar çogu çimento şitketi bugun hareketli bizimkisi düşme derdinde
Bugun nuhlarımın yarısını cimsaya taşıdım
Cimsa nuhun fiyatını geçtiği takdirde nuhlara gececem bakalım kim kazanacak sipekmi benmi tarihe not atalım cimsa 9.65 maliyetle nuhları 11.65 ortalamayla sattım bakalım ne olacak
Ben Nuh toplamaya geçtim artık 300 300 subat ve Mart ayı Nuh'un ayı olacak insaallah ytd...
Valla yarısını verdim cimsaya geçtim cimsa nuhun fiyatını yakalar geçerse nuhta maliyeti iyice düşürmüş olacağım bakalım benimkisi his ve zaman benimi haklı çıkaracak yoksa malımızın yarısını mı kaptırmış olacağım göreceğiz.. umduğum olursa güzel bir maliyet yapmış olacam....gidersede elimde hatırı sayılı malım var gitmezsede cimsanın bunun yanına geldiğinde birinin malını ben alır geçerim.. riske girdik bakalım inşallah ben yanılırımda kağıt haketdiği yere benim yarı mallarla gider 😃
İnşaallah kazanırsıniz ben çeşitlilik açısından topluyorum ytd...
Hadi az kaldı zaman beni haklı çıkaracak ne yazıkki nuhum az daha bekle çıkmadan bekle düşebilirsin ama çıkma şu cimsalar 11.50 ye gelene kadar lütfen yerinde say 😂
Nuhum tepreşme oynaşma kal yerinde işbank akbank ziraat yen oynayan baskılayan sipek lütfen kıpraştırma kagıdı 11.50 altında gezinmeye devam et
dünkü hareketler sanki taban oluşumundan dönüş sinyali gibi görünüyor buradan dönüş başlayabilir.
11.85 üstüne atacak bir babayiğit yok mu yav şu ortamda :)