Yine tokadı biz yedik...
Printable View
Yine tokadı biz yedik...
Hacim çok abartı değil korkmaya gerek yok deyip kendimi teselli edeyim istiyorum...ytd
100 günlük çalışacak mı çalışmayacak mı ona bakmak lazım.
Gedik ve ınvestas DYOBY DE ALIMA GEÇTİLER ENTERESAN BİR DURUM.
Sn scharif07 uyarılarınız için teşekkür ederiz.
Lakin bu işte bir gariplik var. Twitter da da bazı arkadaşlar sat vermiş, ben bile bu acemilikle uyarmıştım. Sanki düşeceğini göstere göstere verdiler.
Üstelik 100bin lotdan fazla işlem hacmi. 56,5-57,5 arası pis sattılar.
Bütün bunlar ne demek oluyor. Siz yada başka arkadaşlar nasıl yorumluyor.
Kağıtta aşırı dalgalanmalar oluşuyor. Birileri paslaşıyor hissi var. Takaslarda anormal değişim var mı bilmiyorum. Alım satımlar gün içine yayılmıyor. Saatlik dilimlerde iş bitiriliyor. Kim alıyor kim satıyor görmek lazım ama bugün kaybettiği % 5 i sabah 15-20 dk da alabilir. Heyecanlı bir kağıt oldu o kesin:) Bakalım taşlar ne zaman yerine oturacak...ytd
Ben sattım diye kötü yorum yapmak istemiyorum,lakin yüksek işlem hacimle düşmesi pek hayra alamet değildir.Takaslarda pek birşey değişmese de pazartesi gerçeği yansıtacaktır yine - ile kapatırsa dükkanı toplayın derim.
İkinci uyuz kaptığım konu ise bu a capital hiçbir zaman uzun süreli mal saklamaz. Bir günde ansızın hepisini verir kaçar.Zaten beni bu hisseden soğutan bu a capital olmuştur.Ne zaman çıksam diye plan yapıyordum.Bütün küçük hisselerde milletin belası,sanki patronun tetikcisi gibi.Umarım ben yanılırım .Kendi düşüncemdir .Fazla etkilenmeyin yatırım tavsiyesi olarak görmeyin.
SAYGILAR SEVGİLER...
51 önemli kırarsa 40 ları deneyebilir.
üstte 58,4,- 59,4- 60,4- 63- 65- 66,4 var
Geçerse 84 olur.
Geçerse 106-140-148 olur.
Selametle..
Şöyle geriye doğru baktım nisan ın ortasında 45 li seviyerde iken alıma geçmiş.Ama ortalaması muhtemelen 49-50 gibi görünüyor.
Tam net değil yinede siz araştırın zararın sorumlusu ben olmayıyayım.
Saygılar Sevgiler
İşlem hacminin düşmesi güzel [emoji106]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beklemeye devam bakalım. Bir yerimize kaçmadan rahat yok:) ytd
55 in altına gelmesi hoş olmaz gibi geliyor bana...ytd
56.10 ile kapatarak muhteşem bir kapanış yaptı.Yarın 58 ı zorlayacağını düşünüyorum.
Saygılar sevgiler
Üstadım belki 63 de olur
Ne dersiniz
Rüsvay etme bizi
63 denemesi sanırım 3 defa oldu darısı 4. ye...
kaçacak yerin yok spek. al-sat lar ile cebinizi doldurun..Ancak böyle gider bu öküz.
O zaman boktan kaçan sinekler gibi kaçacak bu spek.. ya aşağı ya yukarı.
Amcasının kıllı kollarına gelecek.
Burda in cin top oynuyo
LG-H870DS cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Marshal tavan boyamaya baslarsa herkes cıkar sanırım
bütün herkes kesin erketede yatmış bekliyodur
73500 lot .A Capital in lot sayısı´hisseyi neredeyse ele geçirmiş.Bilançolara yakın bir hareket bekliyorum.Ama malumunuz bilançonun iyi gelme şansı yok.Dolayısıyla bu capital insan a kan kusturur.
Saygılar Sevgiler.
Ben de şuan mrshl bulunmuyor ama bilançodan sonra alabilirim.
52,5 görebilir. 61,4 tepede bu arada gide gelir.
52,5 kırarsa 50 desteği var.
Bilanço cuma günü mü gelecekmiş?
Hoşgeldin 60 lar...
Diren diren nereye kadar bahtsız kağıt..
Dünya yansa umrunda değil.Demek ki hisse komple spek elinde.Yıllardır kyye dağıtıyor.Eldekiler bitince cumburlop aşağı.Yoksa biriktirdi de.Götüreceği günü mü bekliyor.Ahhh ahh bilsek demi.
Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Saçmala bakalım yine, bu kaç oldu, asansör...Ytd
Büyüksün mgm21 bey
Büyük Allah dır Cok bey.
Canına yapıştım spekin. Peşini bırakmam. İt gibi verecek bir Audi A6 br tane Dubleks havuzlu. Bir tane de Loder
MRSHL Solo 2018/6 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -19227168
MAŞALLAH maşallah
Hemde ne maşallah okkalı
228 milyonluk boya satmışlar 20 milyon zarar etmişler . Küçük ortakları sömürmeye devam...