Borsada cortlayacak, mazide kalan hoş bir seda olarak kalacak adı lazım olmayan şirketler olduğunda kimse çığırmasın sonra adama miktir çekerler. Dolarda yükseliş kaçınılmaz hemide öyle böyle değil burgulu darbeli...
Printable View
Borsada cortlayacak, mazide kalan hoş bir seda olarak kalacak adı lazım olmayan şirketler olduğunda kimse çığırmasın sonra adama miktir çekerler. Dolarda yükseliş kaçınılmaz hemide öyle böyle değil burgulu darbeli...
ALLAH IM SEN ÜLKEMİ KORU...
Neden mi?
Gösterge tahvil %21,06 olmuş....
Of offfff canım çok sıkkın çok...
saygılar/başarılar
aslında milletçe canımız çok önceden sıkılmaya başlamalıydı
sıkıntı yok bence ön sevişmeyi nekadar uzun tutarsak sonuçta mutlu son ve verdiği haz daha çok olur
ben demiyom bilim adamlarınca ortaya atılmış bir tez :rules:
sözlerime meşhur bir tekerleme ile son vereyim ;
İki yiğit çıkmış meydane,
Birbirinden merdane,
Biri here biri kara,
İkisininde zoru para
Alta geldim diye erinme
Üste çıktım diye şişinme,
Alta gelirsen apış
Üste çıkarsan yapış
Vur sarmayı kündeden at,
Gönder Muhammed’e salavat,
Seyirttim gittim pınara,
Allah her ikinizin de işini unara.
Alta düştü diye üzülme,
Üste çıktım diye sevinme,
Alta düşersen apış,
Üste çıkarsan paça kazıktan yapış
Bloomberg de Açıl Sezen-Baki Atıal-Mert Yılmaz var...
Baki Atıal geçen hafta Ayvalık taydım,pazara gittim,pazardaki fiyatlar (gıda) enflasyonun hiç de düşeceğini söylemiyor dedi...
Der demez Açıl Sezen hemen sözünü kesti,konuyu çevirdi...
Bloomberg devekuşu göm kafanı kuma
Göm göm...
saygılar/başarılar
maaşı kapan dolar almaya koşuyor kuyruk var büfenin önünde ve atm lerde :halay:
bloomberg in dolar 3 tl iken video cekerek doviz bozduranlardan pek farki yok bir kac tarafsiz yorumcu konusmaya calissa da korku had safhada
Deve kuşları gömmüş kafayı toprağa allahtan yardım bekliyorlar. MB başyaveri zannediyorki o faiz artırmasa tahvil faizleri artmayacak. Hayır cahil desem değiller ama bu kadar aymazlığı her hangi bir şirketin müdürü yapsa kıçına tekmeyi vururlar şirketi zarara sokuyorsun diye. Neyse tahvil faizi 21 i geçmiş yeter mi ? Yetmez tabiki şüphesiz çöpün bile bir değeri var ama sen çöpüne ederinden fazla istersen kimse sana o parayı vermez. Eder neresiyse fiyatta orada oluşacaktır. Edere düşene kadar Dolarda yükseliş kaçınılmaz.
Başta Işık ÖKTE olmak üzere bloomberght nin goygoycu yalama tarifesi ekranda söylediklerini kendileri evde izlediklerinde kıçlarıyla gülüyorlardır ulan bu kadar tutarsız yalanı nasıl söyleyip akılsız takımını goygoylamışım diye.
Selamlar umutabi , bu dolar bu kez ( 3 ağustos cuma saat 12 ) 5 lirayı geçemezse artık bu millet doları cezalandırır. Bir daha selam bile vermez. Dolar dışlanmış ve değerli yalnızlığa itilmiş olur. Kendisine söylerseniz sevinirim. :)))
Ne kadar ağırdan girerse pardon giderse girdimi pardon gittimi çıkmasıda o kadar zor olur. Örnek 4 ,ahanda bir gitti bir daha çıkaramadılar. Kesin tarihe gerek yok ben sadece girecek pardon gideceği söylerim tarihi kestirmek işim değil. Dolarda yükseliş kaçınılmaz bunu ben değil MB başyaveri dün kendi teyit etti.
9242 den hepsini yerine koydum dolar bazlı zarar yazdım
https://www.sozcu.com.tr/2018/ekonom...satti-2551820/
Bu haberlere göre girmiş olması lazım 😁😆
Valla işin daşşak geçme boyutu çoktan bitti hey hoop uyanın sabah oldu bu Dolar bu faiz kıskacında ya önce enerji şirketleri birinci ikinci betoncu yada tam tersi cartlar arkasından domino taşı misali ne kadar çürük çarık layık varsa onlar gider kalan sağlarla yola devam edilir tabi uzun süre sefiller tiyatro sahnesinde gösterimde kalır . Benden bu fiyatladan tek cent işlemez, gitsinler taşa toprağa gömdükleri Dolarları nereden temin ediyorlarsa etsinler.
Dolar/tl 4,935..sıkıntı yok, no panic..
Geri gelecek kalıcı olmaz..nolamaz..:ss::ss:
22-29 ay arası 4,080-4,930 sabit..kaldı 27 ay..:he:
Dolarcılar hadi gözünüz aydın....
Reis sahalara indi...
Seçim yorgunluğunu attı sahalara geri döndü...
Aldı eline mikrofonu...
Destek atar size bol bol....
saygılar/başarılar
Dolar iştahlı 4,9392'yi gördü.
dolar 10 tl olsa. bir sıfır atılsa liradan tekrar 1 lira olmaz mı dolares?
Hadin Tl ciler yine iyisiniz Temmuzda cari açık düşmüş Dolada düşüş kaçınılmaz. :oleyo:
yalnız şu 4,08 ve 4,97 yi veren arkadaşın tahmininde 4,97 i görüyor ama 4,08 hiç göremiyoruz :drunk: görsek zaten
O kısmına kesinlikle katılıyorum,aynı işi petkimde de yaptılar bugünlerde sasada yapıyorlar tepeyi gören baba kağıtlarda düzeltme yüzde 40 dan aşağı olmuyor,hemen hemen tüm hisselerde teker teker yapacaklar bunu sanırım.2008 in değişik bir versiyonu yaşanıyor.Kuzuyu direk fırına koymuyorlar ,kuzu çevirme yapıyorlar bu sefer, döndüre döndüre kızartıyorlar :)))))))
Aslinda dolar 1.150 gaymeyken, helanin 25 kurusa inmesi lazimdi!:yes:
Hela fiyatini 1 gaymeye fixlersen, dolar 5 gaymeye cikinca da 1 gaymeye isersin!:kahkah:
Temmuz enflasyonu Cuma gelecek, beklentiler %1 civarı, yıllık rakam da %16.45 e yükseliyor. Yeni zamlar Ağustos ayından itibaren geçerli olacak, ağustos ayı enflasyonu eylül başı gelecek. Cuma günü %16 dan az gelmeyecek. Ağustos ayı yıllık bazda en az %18 olacaktır.
Teknik olarak 4,9320 dikkat ile takip edilmeli.. Üzerinde hareketlenemediği durumda 4,5910 hedef ile kısa pozisyon denenebilir..
Bol kazançlar
Tutmayın beni diyor.
Dünki dip 87.x
Ondan önceki 84.x
Bugün 91.x
Bunlardan önceki 79.x sanırım.
Yarının dibi 93.x olacak mı bakalım.
1 ağustos 2017 gösterge :11,55
1 ağustos 2018 gösterge :21,06
GEçen hafta düşündüklerim hemen hemen paralel gidiyor. Enflasyonda zıplatmazsa ovp açıklanana kadar gözü aşağıya bakabilir. Brunson mrunsonda da olumlu haberlerle ovp yi aşağılardan karşılarsa ovpyi beğenirlerse buradan epey uzakta karşılarız eylülü.
Tabii akside mümkün enflasyon verisiyle 5 i görür yine tutamazlar 5.20ye soluksuz gideriz tcmb panik faiz arttırır başta etkiler ama 5in altına gelmez ovp ile bugünki rakamlar taban olmuş olur.
İki ayrı senaryo birisi gerçekleşek, o kesin.
Doğuş Medya Grubu'nda tenkisat depremi! Kaç kişinin işine son verildi?
Medyada küçülme kararı alan Doğuş Grubu tenkisat için bugün yeniden düğmeye bastı.
http://www.patronlardunyasi.com/habe...verildi/208489
Eee ülkede ZAM ağıza alınmaz fiyat ayarlaması denilirse İŞTEN ÇIKARMAYA da TENKİSAT (Arapça) = eksiltme azaltma denir tabikide...
Beter olmadan yeter olmaz , bu `TENKİSAT` lar yetmez ama EVET, bayram tatili için 9 GÜN az 1 ay olsun, millet gezsin eğlensin , gününü gün etsin , nasıl olsa pek yakında İŞSİZE her gün bayram olacak, o zaman ne diyoruz ; Dolarda yükseliş kaçınılmaz...
%11.55'ten alanların tamamına yakını bankalar ve piyasa yapıcı bankalar. Ettikleri zararın boyutu çok büyük ama daha da vahim bir sorun bu tahvillerin teminat değerlerinin ciddi anlamda düşmesi. İleride tahvil faizleri daha da artarsa sırf bu nedenle sermaye artışı yapması gereken bankalar dahi olabilir.