Ben de bekliyorum nice vakittir. Zamanı gelince gidecektir. O zamana kadar sessizce beklemeye devam kendi adıma, gerisini herkes kendi bilir.
Printable View
Ben de bekliyorum nice vakittir. Zamanı gelince gidecektir. O zamana kadar sessizce beklemeye devam kendi adıma, gerisini herkes kendi bilir.
bilançosu yarın açıklanır...
ULAS Solo 2018/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 3067110 Yıllık Değ%:-81
rezil ettin milleti...
Geçen yıla göre kötü olsada ilk iki döneme göre gayet iyi gibi duruyor.
SM-G531F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yarın ne yapar ki????
Bilanco okumayı bilmeyen kötü der neresi kötü yükümlülükler azalmıs hem kısa hem uzun duran varlıklar artmıs özsermaye artmıs en önemlisi defter degeri 2.53 e yükselmis su an bilancoya göre cok ucuz sadece oyuncu yok götürse birileri yada patron alım yapması lazım
Mal topluyorlar. Baskilamalar bu yüzden. Hisse 2.20 den 0.96 ya gelmiş daha ne olsun. Ayrica hacimde diplerde. Gerekirse aylarca beklerim kafam rahat sıkıntı yok. 1.03 den girdim hisseye
Olumsuz olan tek sey 2017 yılına göre kâr rakamindaki düşüklük. Oda fiyatlanmis durumda yoksa ilk 2 döneme göre hisse de rakamlar olumlu görünüyor .
2017/9 da arsa sattıgı için bi kereye mahsus böle oldu bi daha olmaz bence bu dönemde kar göstermesi bile yeter cogu dandik sirket zarar acıklıo ha spek olsa kagıt öle yada böle gider 0.96 kurus nedir ya amk 2.26 dan vermedim nese nasip 50 bin lot beklerim ben bi sene daha
Maliyet nedir? Ne kadar zamandır bekliyorsun?
Iyi sabır varmış sende de.
Sabır da önemli de daha da önemlisi borsaya koydugun paraya acil ihtiyacın olmucak benim ihtiyacım olsa su an cok kötü zararına vermek zorunda kalcam illa cıkar herhalde ki cıkmasa bile kar ı en fazla 5 yıl kasa da tutabilior sonra napcak ya dagıtır ya bedelsiz verir ne bilem bisiler yapcak bana kalmazsa cocuklara arsa niyetine kalsın
Önce ataisin 1.90 maliyetli kaatları gelecek ondan sonra gidecek beklemeye devam
10 binden fazla Ulaş hissem var.Biraz daha düşerse bir 10 bin daha alırım. Hiç mi hiç acelem yok.
Sizde burada eskisiniz sanırım. Sizin maaliyet nedir?
1.44 maliyet ama ataisin yüzünden sanırım zararına cıkmak zorunda kalacagım
https://i.hizliresim.com/5yAjnL.jpg
bunu bırakıp cıkıyorum kagıtın bu duruma gelmesine sebeb olan atais bundan fazlasıda umarım senden cıkmıştır
1.5 yıllık ulas birliktegimiz bugun bitti 1.8 maliyetli 40 bin lotu verdik kendimiz kasındık aqlamanın anlamı yok 22 bin tl karı görünce vermedik sans
Buralardan döner diye tahmin ediyorum bu kadar süre sonunda belki az daha bekleseniz zararının çıkardı. Hacim iyice bitti. Hisse aynı yerde sayikliyor . En kötü yılbaşından sonra hisse yukarı sert ve güzel bir hareket yapacaktır. Yani bu tamamen h ni. Tahminim
çıkan arkadaşlar umarım zararınızı başka hisselerde misliyle telafi edersiniz.
bende normalde satmayın demek isterdim ama henüz dip görünmemiş olabilir. biraz daha düşme ihtimali var ve olası endeksin tekrar 84 ve altına inmesini bekliyorum (şahsi tahminim 82xxx ama bana teknik analizi öğreten arkadaşımın ve güvendiğim bir iki kişinin tahmini 80 bin altını göreceği yönünde) öyle bir durumda bizim hacim katili hissemiz ne yapar kestiremiyorum ki daha da aşağıda bir hedefim var kimsenin aklını karıştırmak istemediğimden şimdilik söyleyemiyorum. giden arkadaşlar umarım zararlarını bir şekilde telafi eder. kalan arkadaşlarada allah sabır versin. herkese bol kazançlar.
Benim gitmemi bekledigimden emindim 0.95 den verdik 1 i gördü amk kagıdı
hadi inşallah çıkar ama hala umut yok bende. öyle bezdirdi ki maliyette çok yüksek satmak istemiyorum. eğer tahmin ettiğim rakama düşerse diye orayı bekliyorum maliyet düşürmek için bakalım ne yapacak. maliyete gelmesi için 1-2 tavan yapması lazım buralardan alıpta son kurşunuda heba etmek istemiyorum. buradan satıp aşağıdan alayım desen olmuyor. mecbur bekliyorum.
hatta şimdi tekrar baktımda 50 gün AO ya kafa atmış ve tam tahmin ettiğim gibi geçememiş,
devre kesici devreye girdi...
açılışta TAVAN gelir...
bumuydu yani ?
düşen kama olabilir...
tekrar devre kesici, vay be...
Takas atacak arkadaşımız varmı
Arkadaşlar bu hisse hakkında yorum yapacak arkadaşlar yokmu.
Hisse hareketlenmeye başladı.sizce ne olur
bu hisse düştükçe alınır bir hisse gibi duruyor lakin sinir krizi geçirtebilir zira patronunun da speğinin de hiç acelesi yok gibi, köpek edilmiş hisse senedi fiyatlarını hiç tınmıyorlar...
YTD
Ulas la ilgili güzel şeyler söyleniyor.4 lü rakamlardan bahsediliyor.böyle bir duyum alan arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim.ayrıca 20 milyon lira değerinde arsa satmış.bu nederece doğru.Y.T.D
hasılat 0
dövizden elde edilen kar 3m
hazıra dağ dayanmaz elde 1 otel kaldı. koca gün şirkette oturup fal bakıyorlar muhtemelen
Halen böyle düşündüğün için malda degilsin. Dünkü yazıyı da ondan yazdın. Insan psikolojisi boyledir. Alacaksın ama düşmesini bekliyorsun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım al sat yapıp maliyetini düşürmüşsundür sayın eorank slm.
11 milyon sermayeli ..ederide 11 milyon.. lakin 28 milyon ozsermayesi var. Ve de yıllık 4 milyon karla 2.5 yilda kendini satın alır. 0.40 pd/dd cok komik kaliyor. 1 olursa 2.30 lara denk geliyor. Gidecek çok yolu var.
bu kanıya nereden vardın bilmiyorum ama çoook uzunca bir zamandır bu hisse de varım. al-sat yaptığım zamanlar oldu. güzel kazandığım zamanlarda oldu. şuan zarardayım ama şu dakika itibariyle satsam muhtemelen yine artıdayım (şuan hissem var). fikrini değiştirmek istemem deli saçmasıda diyebilirsin ki kendi fikrini kendim ver zaten ama ben hala dip görülmediği düşüncesindeyim. hee yok buradan çıkarsa maliyet düşüremem ama tahmini rakamıma gelirse de oradan da son bir alım yapıp ulaşı takipten çıkarırım gerekirse 2-3 sene bakmam (ayda 1-2) neredeyse 2,xx ten paraşütsüz inen bir hisse %5 yaptı diye çıkacağını düşünsek yanılırız. benim anlatmak istediğim bu. çoğu girdiğim hissede kendimce grafikler paylaşım yaptım ama burada yapmıyorum. çok sığ bir tahta ve tahta yapıcının bu grafikleri dikkate aldığı düşüncesindeyim. dip konusuna gelince şahsi görüşümdür. kimseyi etkilemek istemem. herkese bol kazançlar.