Geçen seneye yakın bilanço ne demek ya? Eğer karı geçen seneden az olursa bittiğimizin resmidir.
Printable View
Geçen seneye yakın bilanço ne demek ya? Eğer karı geçen seneden az olursa bittiğimizin resmidir.
Yemin ediyorum satmaya doyamadilar
Adamlar, Bedelsiz diye millete çarşaf verip,Altındaki yatağı çektiler beyaaa..:vk:
arkadaslar gecen sene kdv indirimi vs vardi kar gecen seneye benzer gelebilir. 3. ve 4. ceyrek daha pozitif olur muhtemelen.ama asil ciro kar artışı onumuzdeki senelerde olacak 2021 de 2mlyar tl ciro hedefi var sirketin bu senede 1.2 milyar tl yuzde 8-10 kar marji ile siz hesap edin . desteklerle biraz daha fazla olabilir. hayirlisi bakalim dibi goremedik hala uzun vade problem gorunmesede kisa vade can sıkıyor.ayrica iranda 8 magazasi var cok problem yaratacagini dusunmuyorum sene sonuna kadar yurtdisinda 40 magaza acmayi dusunuyorlar zaten.
Yuh adi hisse çıkan borsada bu kadar dusulmez hala şevkle satıyor yav..lar
Senin Yataş gibi Allah bel.. versin.. Düştün diye nakitte olmak için diğer hisse olan TAVHL 25.88 maliyete verdim %8 yukarda. Delirmeyeyimde ne yapayım.
Şerefsiz hisse borsa %3 yukarıda düşüncem diye yitiriyor namussuz
Deli etti bugün namussuz herifler
Senin Yataş gibi Allah belanı versin pislik
Ulan hep mi bize denk gelecek bu oro..u çoc.. kağıtlar
Yeter amk
Mobilya sektörü yüzde 5 küçülmüş lider firmalardan biri olarak etkilenmesi normal inşaat sektörü de olumsuz etkiliyormuş.. Yataş 3.50 4 arası alıp unutulacak bir hisse mazim eskidir eğer fırsat verirse 3.50 den girmeyi düşünüyorum ilk girişim 1.28 di o günlerden sonra bugün bölünmüş haliyle 4 e veryansın edenler unutmayın şu an garanti 0.50 dd ve 4 fk ile çalışıyor bu durum ülke genelinde sıkıntılı ki mobilya kdv indirim bitiminden sonra darbe de yedi rekabet arttı gerçi yataş ın büyüme politikası ve vizyonu hiçbirinde yok .. Sözün özü ülkece yaşadığımız kriz daha derinleşmeden biterse yataş 3.50 bulunmaz fırsat olucaktır. Araştırın bu kadar mağaza veya şube açma hedefi başka hangi şirkette var özellikle şu günlerde..
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hammadde olarak disa ve dolayisi ile yabanci paraya bagimliligi olan bir sirket mi? Bilgisi olan var mi?
Sent from my iPhone using hisse.net
Ben kayseriliyim. Mobilya sektöründe bildiğim kadarıyla dışa bağımlılık yok denecek kadar az. Yatak ev tekstilinde hiç yok diye biliyorum. Ama sunta gibi modüler mobilya malzemeleri yerli olduğu halde dolara endeksli.
Bilgilendirme icin tesekkur ederim sayin Popup 38.
Sent from my iPhone using hisse.net
Kâğıt sonsuza dek düşecek izlenimi veriyor. Iyi bir tepki vermeli ama ne zaman.....
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de düşerse Allah bildiği gibi yapsın ******** hisseyi
Deutsche ve finansman ısrarla sabırsızlarin malını sabırla topluyor. Sonu güzel olacak bence
Bugün çok durgun. Fırtına öncesi sessizlik mi ? acaba. Şimdilik satış baskısıda yok. Tabii biri gelip tahtanın içine etmezse
Yazdığım anda içine ettiler yine tahtanın. Satarsam namerdim.
Oldukça zararla sattım.aselsandan çıkarmaya çalışacağım. Kalanlara Allah sabırlar versin. Ytd
LG-K420 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin Lazopo53. Zira sabır taşına döndük.
Yağmur gibi satıyor yine o. Çoc..i
Şu kağıdı yeşilde görmek haram oldu sanki. Bu ne yaw. Malı almaya korkuyorlar sanki. Kimsenin eli al butonuna gitmiyor.
Allah belani versin. Senin yuzunden kardemir ve tavhl sattim maliyetine nereye gittiler.
Satanlarin amk
o gün bugün hadi YATAS
Endeks 97.000 seviyelerine geldi bizimkisinde tık yok. İnanılmaz bir şey. Şirket batsa bu kadar olmaz yaw.
Gelene geçene satıyorlar, gerçekten yeter yeter her zaman aynı sey
Elbet bir babayiğit kaldıracak tahtayı. Şansı yok. Tepki gelmesi lazım artık.
Yatırım Finansman kemiksiz 235.000 lot toplamış sabahtan beri. Satıcılar Ak ve Halk.
Bu kadar namussUz hisse olamaz.
Breh amk Yatasi
SATANLARİN amk
Hala eksideyiz . İnanılmaz gerçekten.
Yok yok bu yatasda satış yapanlar tama o.ç
Ak ve halk ölümüne satıyorlar artık finansmanda da alacak derman kalmadi.
3.95 seviyesine kadar barajı kurdular. Şerefsizler