Bizim sene için primetimeda reklam ver bu kağıt 400 lira olcak de, arkasında dünya var, apple talip olsun densin yine yükselmez yine pozitif yansımaz. Bu kadar ****** kağıt yoktur.
Ytd.
Printable View
manukyan yönetimindeki işyatırır işfinansı görmedi.***şimdi sıra işgyo da gibi..iştiraklerdeki el**değişim çok önem arz ediyor.bakalım sonunda neler olacak**.halkın emaneti bankada iştiraklerde neler oluyor.neden baskılı beleş fiyatlı hisse el değişimleri .**çok önemli..izleyenler çoğalıyor konuşulanlar çoğalıyor neler oluyor kim bunlar nasıl organize oldular.işfinasta nasıl azınlık hissedar olundu.sıradaki işgyo mu..işsandıksal ve chp neler düşünüyor bu el değişimler ve dolaylı yeni işbank grup ortaklıkları için**kim bu yeni iştiraklwer üzerinden ortaklar..**nerden çıktı kim karar aldı uyguluyor ..*
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/1...dustu-40832735
bu haberlerin de mi bizim senede bir faydası olmaz mı
umut fakirin ekmeği...ytd
bunu yazana kadar 1.13 düşmüş bile
yuh..
Konut probleminin salt nedeni yüksek faiz değil diye düşünüyorum. Bir kere arz fazlası, bilhassa İstanbul'da çok fena. Ülkede istikrar yok ve ben paramı neden betona gömeyim. Yatırımlık ev alma işi mazide kaldı. Kiralar 3 kuruş. hadi aldın diyelim, boş tut, ranta yatır. Nereye yatırıyorsun? Aidatlar kira gibi. 5 ay aidat ödesen evi yarı fiyatına satıyorum diye ortaya çıkıyorsun. Eli soran fiyattan önce aidat soruyor.
Paramı tabiki kafeste tutarım, bir de bu zamanda bir çoğu adam gibi iş yapmayan müteahhit için neden borçlanayım.
En kral inşaat şirketi bile illa çakıyor bir yerlerden.
Gidip maketten de daire alınmaz artık. İnanlar İnşaat mağdurlarını görüyoruz. Kat mülkiyeti tapusu görmeden kılımı kıpırdatmam.
Yoksa böyle kıyak yaılacak da gyolar kıpırdamayacak.
Abbas yolcu mu değil mi belli değil, ohal var, demokrasi gitti diyorlar, neden beotna gömer parayı insan milyon tl.
seni aldığım güne lanet olsun. neden düşersin be ********. kaç gündür düştüğün yetmedi mi abv senin gibi şirketin
İ tarman ölmeden bu kağıt gitmez. Banvit te böyleydi, adam öldü, yunan ortağa sattılar, bir anda 10 misli yükseldi. Tarmanın bursa çimentoda yaptığına bakın. Bolu da yaptığına bakın. Burada da topluyor gizli gizli, ölene kadar da toplar, kağıt bir yere gitmez.
bir kaç gyo da hareketlenme var
bizim kağıda etkisi olur mu...ytd
oldu etkisi 1.13 boşalttılar
Gordugum kadariyla bizim kagitta,1,16 dan toplayan birisi vardi.O simdi araligi 1,13-1,14 e cekti.Buradan mal almaya calisiyor.Geleni almaya devam edecek gibi goruyorum.Tabii oda hakli endeks gocunce daha asagidan alabilecegini gordu ve hisseyi asagiya basti.Gercekte olusan islem hacmi bu degil bence.Kendi mallariyla hisse fiyatini tutuyor.Benim anladigim bu.Y.T.D
Buralardan gelecek saglam bir alis emri bunlarin tum planini bozar.Dileyelim gelsin.
Para çıkışında ilk listedeyiz.
******** soysuz şirket
kısacısının abv versin
******** banka
"#isgyo’da #hisse geri alimi yapilacagi dillendirildi. Bu habere iliskin aciklama yapmak @is_gyo’nun yukumlulugu. Ayrica @SPKgovtr da okuduguna gore olasi bir hisse geri aliminda bu habere geregini yapmadigi icin suc duyurusuna girecek. Nasip."
bir tweet bu
yeni mi bu gelişme
bilen? duyan?
yapacaksa şimdi tam sırası
1.11 çok şahane geri alım yapılıyor....
1-2 dönemdir satılan, teslim edilen üniteleri bir türlü muhasebeleştirip, stoktan düşmediler, birileri yeterince topladıktan sonra dipte açıklarlar, bir de dövizli borçlar hedge edilmiş, ama enflasyona endeksli 600 milyon civarı bono tahvil yükünü bir azaltsalardı.
Topkapı ve kartal karları belki bu hisseyi toplayanların bahanesi olur yukarı bir atak olur.
Şuan dolar bazında tarihî diplerdeyiz.
Geçen emlak krizinde Amerika ve Avrupada çok büyük banka ve finans kurumları battı , sırf aç gözlü yöneticilerinin bonus merakları yüzünden, balon şişti, şişti, yine de kaldıraçlı emlak kıuymetlerini aldılar, hepsi de konularında uzmandı, ama emlak rüyası sürekli olacak sanıyorlardı.
Aynı durum işgyo yöneticilerinde de var, yüklü bonuslarını cebe atıyorlar, ama egeperla, tuzla arsa, manzara adalar gibi, riskli projelere girdiler, emlak balonu ilelebet şişecek sandılar, boş yere hisseyi banka borcuna soktular. Bence yönetim ileriyi göremeyecek kadar becereksiz, son 1-2 sene içinde gerekirse fiyatı ucuzlarıp, boş yerleri kiraya vermedliydiler, ve elde kalan uniteleri eritmeliydiler, cari değerler vermeye kalkışırsan, belki 5 sene daha bekler, bu stoklar, müşteri ele gelince üçe beşe bakmadan verecen, borçları sıfırlayacan, böyle yapsalardı, iskonto yüzde 50nin altına düşmezdi, sadece kiraya odaklansalardı, zira kiracıları uzun vadeli ve kurumsal.
Hamdolsunki iki gün kağıt düşmeyecek. Pazartesi nolur bilmem ama.
Utanarak yazıyorum ama, mahalle arası emlakçıya al sana bu para, bu imkan, git gayrimenkul işi yap deseler sonuç aynı ya da daha iyi olurdu herhalde..
Yanlış anlamayın da şöyle 1.00 lere gelse de ömürlük alsak :)
http://imageturko.com/?di=Q66M
(Not: Milletin düşüşten dolayı kan ağladığı günde bunu yapıyor olmanız da ayrı bir sorun. Benim de zararım dolayısıyla bunları yazdığımı düşünmeyin. 1,5 sene önce elimdeki isgyo'ları çıkardım. Sebebi konusunda bu başlıkta 1-2 mesaj da yazdım ama doğru üslupla)[/QUOTE]
Bu millet hisse alirken dusebilecegini dusunmuyor mu ? Ya da kan aglayacak kadar tum parasini yatiriyor.. Dusunce kan aglayacaksan girmeyeceksin o ise.. kumarhane degil ki borsa..
[QUOTE=mehmet717;2150562. kumarhane degil ki borsa..[/QUOTE]
Tam tersini söyleyecektiniz galiba :))))
Dogru.. maalesef gyo lar tr de emlakcilari gecemiyor. En iyisi temettuden kirayi karsilar. Hisse deger artisi gayrimenkulun deger artisina yetisemiyor. (Arada ucan kacanlar istisnadir ona da denk gelemiyorsun orn vakif gyo) isc parani 10 yilda ikiye katlarim mantiginda ama enflasyonun %10- 20 oldugu ortamda hisse fiyati degismezse zarar yaziyor. Bu nedenle insanlar paralarini gyo ya yatirmiyor gidip ev dukkan aliyorlar.
Bu hissede yatırım yapan arkadaşlar alıp unutacak, birde tabiki yıllık temettü ve bedelsiz de biriktirecek işte o zaman 600 bin tl daire fiyatına 200 tl daire almış gibi olur.
İyi haftalar, sabrımızın devam edeceği, 5 haftadır sürekli düşen, 30 gündür bir gün bile yükselmeyen kağıdımıza Allah hayır bereket versin :)
İsgyo ucuz, ama bu fiyata kadar indiğine göre bunun tamamı baskı olamaz. Toplayan olsa toplar, fiyat stabil kalırdı en azından.. Rakip firmalardan hlgyo yu biraz inceledim, o da yüzde 64 iskontolu, 5 sene önce ilk çıktığında 60 centmiş, şimdi 20 cent, aradan 5 sene geçmiş dolar bazında üçtebir fiyatına düşmüş. Artı tarafı finansal borç göreceli düşük, eksi tarafı alınan kira düşük, ama değerlemelere göre alınan kiralar makul, 150 ay civarı gibi geldi bana. Tek büyük riski yaklaşık 1 milyar civarı (portföyün yarısı) hala yapılmakta olan finans merkezinde, 2 kule, halk bankasına kiralanması planlanmakta. Yani işgyo ucuz olabilir ama hlgyo ya göre bence ucuz değil, kasası nakitle dolup taşan algyo ile karşılaştırmıyorum bile, biraz farklı kulvardalar.
işbankası geri alım yapar mı bu fiyatlardan?
satsam alttan alsam mı acaba? şeytan dürtüyo ama :)