Endekste yarina nasil olcak bakalım...birde o sürpriz yapmaz ınsaallah...gerci gidecek kağıt gidiyor dünya batmazsa...y.t.d...
Printable View
Endekste yarina nasil olcak bakalım...birde o sürpriz yapmaz ınsaallah...gerci gidecek kağıt gidiyor dünya batmazsa...y.t.d...
Bugün de hacim düşük. Msgyo yatırımcısının görece akıllı yatırımcı olduğunu düşünüyorum. Satan az. Spek. psikolojiye oynuyor ama nereye kadar. Kar yapmış bölünecek hisseyi neden ucuzdan spek. vereyim ? O düşürdükçe maliyet düşürüyorum. Varsa bana vereceği ucuz kağıt bekliyorum. :)
Asla YTD.
Yarında artı yaparsa dip çalışması bitiyor diyebiliriz...bakalim nereye kadar zıplatacaklar...sirketin bir proje haberi kağıdı 12 leri tekrar test ettirir...bu sene boş geçmez ınsaallah...sonucta bir ton para var...kasada ...y.t.d...
13 nisan kadar inşallah iyi yerler gelir ve Mayis başında da bedelsizi verirler
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi Bismillahirrahmanirrahim....Bereketli olur insaallah
Galiba patron dükkanı kapatacak...batti galiba ya da parayı alip kacti....3 ay yatayda kal endeks 110 bin altında bile 10 üstü ol...simdi bedelsizde var temettude var..asagiya vur...kim inanır...y.t.d...
Destekler 6.40 ve 6.21 umarım çalışır.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim aldı bu ********lerin hisselerini. Geri alamadık diye kafayı yedi. *****n a...na kadar yolun var. Bizdede sabîr.
Bileydim almazdım..biraz yüklü aldim...bu arada inşaat sektörüne de kdv indirimi vb...indirimler geliyormuş...bunun haberi yok galiba...bedelsizi bedelli diye algılayan spek bu indirimide olumsuz algılarsa yandık...baska firmalar artıya geçti bu hala böyle...y.t.d..
Amk hissesi Endeks çıkarken yüksel mez Endeks düşerken başı çeker beter ol msgyo...
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım, ölü soyucu kağıtları bedavadan almış gibi sağa sola dağıttı. Yeteri kadar da toplayamayınca verdikçe verdi donuna kadar. Şimdi de ne yaptığını bilmez şekilde pistonun ucu girdikçe şuursuzca hareketlerine devam ediyor ölü soyucu. Bizler bekledikçe piston ölü soyucu ya giriyor. Ytd
no more no more bets....konaktaki arazide proje başlasın o zamn grrz o çarlinin muzlarını......o arazinin en kötü 20 milyon doları var.......ytd
sadece arsa en kötü ederi...........ytd
yüzde yüz bedelsizi buradan mı? verecek hadi ver.......bizde mallanırız sıkıntı yok.....ak abecisi....ytd
Spek biraz daha düşür ortalama dusurecem söz..soyle 6.00 lar mümkünse...daha asagisina gücün yetmez zira toplantı yakında..endekslerde göçmez gibi...y.t.d.
6.30 dan tepki geldi...endeksler fazla bozulmazsa bahanesi yok gibi.. nisan ayı toplantı var...bugun 50 üzerinde tutunacaktı bakalım...adamlar sanki iflas etmiş gibi aşağı verdiler...millet zirve yaptı gyo larda bile...bu kadar karı yok saydı bedelsizı yok saydı...spekkkk burdan ekmek yokkk sana...ytd
Buralarda biraz daha oyalanirsa ortalama düşürmek mantikli...mutlaka hareket edecektir..vade mayıs ayı...bu arada ilk bilanco belirleyici olabilir...kismet....yt.d..
Arkadaşlar herşeyi bir an için olumsuz düşünelim, 1- Bu ölü soyucunun maliyeti 7 üzerinde olduğu, 2- Tahmini bu ölü soyucunun 1 milyona yakın malının olduğu, 3- Dağıttığı malı toplayamadığı için kudurduğunu, peki bu durumda ne yapacak ölü soyucu.
Malı verdikçe aşağı toplayamadığı gibi yeni hiç kimse gelmeyecek.
Talep olmayınca ölü soyucu ne yapacak, kalan malını rulo yapıp bir yerine sokacak bu olurmu olmaz bence.
Ya da tek alternatif kalıyor geriye, mecburen .ike .ike çıkartmak zorunda kalacak. Ytd.
Eğri oturup doğru konuşmakta fayda var Böyle patron kagitlarinda maliyet hesaplamak veya daha düşürmez mecbur çıkaracak tarzı yorumda bulunmak çok yanlıştır ve de ters teper genelde
Kimin malı kime verdiğini veya gerçekten o malın elden çıkıp çıkmadığını bilemezsin Sen vade konuşursun adam rakam düşünür vadesizdir Malı paketleyene kadar götürmez İnadına basar O zaman ne yapacaksın Hani mecbur cikaracakti
Kimseyi yanlış yönlendirmeye gerek yok Burada sabırlı yatırımcı varsa kazanır Yoksa diğerleri çok yıpranır Benden söylemesi
Bedelsize doğru son 6 ayın dibinde olupta çıkmayan hisse varmi acaba...bence yokkk...hele destekleme ve yeni gelecek projeyi görmüyorum.hikayesi olan bir şirket..bu yeter bence..endeks bozulursa 6 civarı izlenmeli....asla y..t..d...
Adam hisse toplayacam diye tekniğinde içine etti. 6 ay önceki kalkış yeri 5.75. Ona göre yedek cephanemizi hazırladık. Süremizde ömür boyu. Çocuklara miras da olur.
Tv de bir finansçı vardı...sabirli .k.y..sirket batmazsa silkelemelerde panik yapmaz...hedefini bekler..onlari dökemezsiniz demişti...insaallah diyelim...ama şu gerçek tüm parayla bir hisseyi almayacaksın...duserse ortalama düşürmek bunda da olduğu gibi gerekebilir...y.t.d ...
Derinliği olmayan kağıtlarda malesef durum böyle. Patron spek. bazen aynı kişi dahi olabiliyor.. Sonuçta spek. buraya para yatırmış senin benim gibi binler değil milyonlar yatırmış. Haliyle para kazanmak isteyecek. Kazanırken de daha çok kazanmayı deneyecek. Bunun için ne kadar ucuzdan mallanırsa o kadar iyi onun için. Daha önce de yazdım. TAMAMEN spek. Keyfine kalmış kağıt. Ben çalı dibine sindim. Bazen 10 lotla kademe oluşuyor. Basıyor aşağı ama satan da yok. Spek. de insan. Onun da bir sabrı var.
Asla YTD.
Aksama bu hacim olmayacağı kesin..ya 6.30 aşağısını bir daha deneyecek ya da 6.50 üzerine atacak..kismet...spek yeter daaa...y.td...
Bence Mart iyi gecmedi nisan ayı güzel geçecek ytd
Allah ım mübarek Cuma gününü hayırlı bereketli eyle...Aminnn
Hayırlı bereketli cumalar .
RSI kafayı kaldırmaya başladı,6.50 üzeri iyi olurdu bugün.ytd değildir.
Haftaya hareketler hızlanabilir....kandirmacami gorecez....y.t.d...
Bence bu hafta 7 üzerine atar bence NİSAN ayı cook güzel olacak
60 ları görürse hareket hızlanır..2 ya da 3 iş günü vade..tersı durumda 6.20 ler görülür..bu saatten sonra yukarı sinyaller geliyorsa gereğini yapacaktır spek efendi...7 yi tavanlamı geçer ona bakmak lazım..nede olsa bedelsiz g.kurulda görüşülecek..şimdiye zirve yapmalıydı ama taban yaptı anlamsızca...y.t.d..
Bu hissenin tek suçu kar açıklamak,bedelsiz ,temettü açıklamak oldu.[emoji4]
Hissenin bilançosunun kötü ,gelecek bilançoların ümitsiz olduğunu kim söyleyebilir.
Bir kağıda ilginin olduğunu spek milleti bilmesin.
Aylarca hamallık yaptık. Maliyetine verdik şimdi kararsızım alttan alsammi
Bugün Avrupa ve abd tatili nedeniyle mi bilemiyorum ama çok hacimsiz kağıt suan bıktırma pozisyonu mu bilemiyorum bence elinizdeki kağıtları kaptirmayin ytd
Kapanışa 50 üstü oluşursa herşey netlesir gibi...kismet...asla y.t.d..
Spek ince işçilik yapıyor,bu kadar uğraştığına göre hedefimiz epey yüksek sanırım[emoji4]
Ben böyle kağıdın böyle spegin taaa anladınız
211 m. Sermaye
153 m. Kar
Ben almışım 7.63 şimdi pic kağıt 6.36 nasıl zarar arkadaşlar sabrimin sonuna geldim
Speğin amacıda sizin benim gibi ky'ların gitmesi zaten amacı bu.