kayınço, vertu senin aklını başından almış.
doktora git diyeceğim ama korkarım onunda yapacağı bir şey yok.
Printable View
Boş konuşuyorsun koçum boş.
Soylermisin bu hisse PD/DD ye göre değeri kaç olmalı?
Yada bana temel bir analiz yapabilirmisin hisse hakkında?
Peki takas analizi yapabilirmisin?
Yada bana soylermisin bu hissede hangi beklentiler var yada riskler?
Peki grafik ne diyor hiç inceledin mi?
Boş konuşuyorsun o yüzden boş adamsın....
İmza: Uzunburun
Aferin, güzel fiyattan almışsınız. Borsayı da iyi biliyorsunuz. Teknik öngörünüz de süper. Tebrik ederim,çok büyük tebrik ederim sizi.
Tekniğe uygun hareket etmeye başladı, şevfaf bir yönetim de cabası. Yarın bir gün halka arzlar da başlar. Of değmeyin yağlı ballı kaymak. Bundan ötesi ...
Neyse
YTD
Bak güzel insan.
Bu şirketin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir.
Geçmişe bak göreceksin.
Yahut sende o dönem hissede isen stoplos denilen teknik rakama uyacak gerekirse kol kesmeyi bileceksin.
Hepsinden önemlisi!!!!
Borsaya girdin paramı kaybettin?
O zaman adam akıllı dirseğini masaya, başınıda eline koyarak ben nerde hata ettim diye kendini sorguya çekeceksin!!!
Bu önemli çünkü...
Sonra iş tamamen senin isteğine bağlı.
Teknik nedir?
Temel nedir?
Takas nasıl okunur öğreneceksin!!!
Bunları beceremiyorsan eğer bu yolda çer çöp olur gidersin.
Paranada yazık sağlığına da.
Bazen formları çakallarla bırakıp sessizce bekleyecek en korumasız anlarında onları av edeceksin.
Daha neler neler.
Kendini yetiştirmessen sana herkes yetişir!!!
Unutma unutturma!!!
Hayırlı geceler....
Bilançosunu becersin,halka arzlarında defalarca olduğu gibi pas geçmesin,yatırımcısına terbiye ile iletişim kuran sesi olsun,aynı zamanda ülkemizinde kıymetli şirketlerini uluslararası yatırımcılarında dikkatine sunabilsin ozaman teşekkür benden.Şimdi Speğin peşrevini izliyoruz defalarca gördüğümüz gibi uzuncu olarak.Buraya gelmiş geçmiş en beyefendi en akıllı Sayın Hayek,Sayın Mobiussoros hala varsa Sayın Trendman a Sevgi ve Saygılar.
Bu günde Mipaz dan aldık harçlığımızı Vertu ama sen hala gitmedin. Yarın gitmessin diye bende ipeke aldım biraz. Ama yapma böyle üzüyorsun beni. Y.T.D.
Ben kimseye alın demem, satın demem ,uzak yada yakın olun hiç demem lakin sen bu hisse için pozitif düşünen bana sürekli olarak karalama kampanyası başlattı isen asıl senin yazılarını okuyanların senden huylanması gerek. Ama kimseye akıl verme gibi ne bir haddimiz nede lüksümüz var. Hisseye gelince. Ben umutluyum ve diyorum ki eşşek gibi gidecek. Daha yeni almışım k.v. hedefim var. O bu ay bu fiyatta kalmayacak. Y.T.D.
Uzun burun gidecek diyorsa gider.
Nokta...
Bye bye.
Kardeş uzun burun size bir soru sorabilirmiyim?
Sizin yazılarınızı az çok okudum taşıdığım trade ettiğim bu senedin forumunda! Yazdıklarınızın birçoğuna katıldım.Bazılarına katılmadım örnek alım satım yaptığınız başka senetleri bu topiğe yazmanız anlamsız ve o sene.d için gel gel yapmak gözümde .yazmayınız lütfen ne yaptıysanız başka senette! Soruma gelince! Duhulunuz üyelik tarihi yani 27.01.2018 gözükmekte! ?Yeni üye oldunuz sanırım ve neden beklediniz buraya üye olmaya bukadar? Forum evet 2017 başı resetlendi,ya da daha önceki ya da diğer nickiniz nedir???Ben sizin yeni üye olduğunuzu düşünmüyorum? Saygılar.
Cevabınız ve ilginize teşekkür saygılar,bol kazançlar.
2,50 stopla incelenebılır. ytd
KAFEİN halka arzı ne oldu?Smartiks hangi safhada?Bilançon ne durumda?Teknikmiş!!geçen yılda yaptıkların unutulmadı Spek,Patron,Yönetici huzurlar içinde uyuyun! biz her gün huzur içindeyiz!
Sayın Uzunburun çok temkinli olun stop yapmayana kol kestirdiler haber gönderdiler KAP a,mal sattılar taktikleri birkaç tane ,burada çok ah var ,5 liralardan, 4 liralardan ,3 liralardan maliyetle bekleyenler var BIST in tarihi Rallisi’nde üstelik, pis bir şekilde sabrına oynadıkları bu gurup ,BIST oldukça nasıl kalıcı olucaklar ne tahtalar gördük şimdi neredeler? Bakın bilanço meçhul,KAFEİN halka arzı 1 ayı geçti oda meçhul SMARTİKS meçhul ne beklentisi var ?oda meçhul.yatırımcı İlşkileri ? Hayırlı bereketli kazançlar.Saygılar.
Hocam söylediklerinizde haklısınız ama borsada bazen oluyor böyle katakulleler. O dönemde hissede iseniz eğer ,
Siz o dönem bu hissenin takaslarını kontrol ettiniz mi?
Teknik şurada stop ol dediğinde ona riayet ettiniz mi?
Yine o dönem Vertu ve anelt şirketlerinde oluşan o büyük vurgunu kendinizce değerlendiriniz mi?
O dönem gelişen tüm olumsuzluklara rağmen siz nasıl olduda bu hissede stop olmadınız?
Şimdi sürekli geçmişi formlara her gün yazmaya gerek yok!!!
Elbette geçmişten bir ders çıkartalım, o şöyle hep yanı başımızda dursun itiraz etmem.
Lakin bunla beraber şirketi her an ve her gün incelemekte fayda var.
Gelişmekte olan verileri titizlikle incelemek gerek.
Siz mağdur olmuş biri olarak başkalarının mağdur olmaması için yazıyorsunuz.
Bende size diyorum ki yeni bir analiz yaptınız mı?
Yoksa arkaya bakıp bakıp aynı sabit fikirle hiç bir şeyi hayatınızda değiştiremessiniz.
Duam odur ki inşallah sizlerde tez zamanda zararlarınızı çıkartırsınız.
Bol kazançlar.
Şirketin iştirakleri ve ortakları belli analiz yapılamaz ümid edebilirsin Analiz hisse yi buralara getirenlerin kafasında ve kartları onlar karıyor onlar oynuyor. Ticaret te güven esastır bunun sicili benim nezdimde sorunludur ben trader değilim çeşitli önlemlerim var sorun zarar da değil bir gün telafi olur sorun GÜVEN!! Sadece bir erkek ismi anlamındadır burada.Hep birlikte değişmesi ümidiyle!
Bu paçavrada ne teknik var ne temel nede yatırımcı dostu patron..teknikciler 50 kere düseni kırdı 3 olacak 4 olacak vs..vs..yazdılar çizdiler ne oldu...dip biraz çıkış tekrar dip,az oynaşıyor tekrar dip...smartiks git gel spk,kafein git gel spk ...tabi bu arada malı döşemeye devam ediyorlar...görünen köy klavuz istemez.
Keşke keşke herşey UZUN BURUNLU arkadaşın umduğu gibi olsada zarada olanlar paralarini kurtarsa..
Benim tek demek istedigim ; kimse bu paçavraya bulaşmasin..elinde olanlarda insallah beklerler ve zararlarini cikarirlar.
Saygılar.
Bir kedi gördüm sanki?:one:
Teşekkürler Vertu. Yarın bu gün verdiğini almaya kalkma bakalım. Şöyle dimdik durduğunuda görelim. Y.t.d.
Vertu bu speği ile patronu ile yöneticisi ile tümünüz huzurla dolu bir hafta sonu!Biz bir yıldır huzur doluyuz.
Geçen sefer müneccimler bilanço becerinizi!hşssetmişlerdi çakmıştınız şimdi müneccimler kıpırdanmaya mı başladı çaktınız teknik zekalar!!
Şimdi kar 21.700.000 namı düşmüş oldu.
Aynı fikirdeyim.Müneccimlerden belli olmuştu.
İyi akşamlar Sayın Uzunburun maalesef Bilgi zinciri bağlantı noktalarında biz yokuz kağıtları karan oynuyor,gelenlerin psikolojilerini ölçebilecek parametrelere hakimler,çok pis benzettiler hareket tarzlarını çözdüm ancak sat alcı değilim o tarz kazanmayı istemem bu hissede geçen yıl gelen CEO bence bu amatörlere lider oldu bu yıl geçen yılki beyin fazlalığını görmeyeceğiz!Ülkemizin güzel şirketleri ortak veya iştiraki toplamında girişim Şirketi işini yapacak benim onlara Önerim geçen sayfalarda da yaptım yatırımcı ilişkilerine zıpkın gibi,yabancı dile hakim dialoga müsait bir ekip kurmalılar,bence sermaye artırımı yapmalılar bedelsiz ve artık klasik spekülasyonu geride bırakmalılar çünkü cılkını çıkardılar ve hatta mal kaptırdılar ortaklarınında iştiraklerininde haketmediği olumsuzluklar bu şekilde ortaya çıkıyor yabancının buradaki temsilcileri bunları kaydediyor ülkemizin bu şirketleri masada Eli güçlü olsun Vertu yeni bir sayfa açsın hemen pazartesiden itibaren.Yatırım tavsiyesi algılanmasın danışman fikri alın buraya okuyanlara diyeceklerimdir.İyi hafta sonları.Saygılar.
Aynı fikirdeyim.
Daha önce yazılım şirketlerini halka arz edeceklerinde abartılı fiyatlar verdiler.
SPK da bunlara dönüp tekrardan rapor hazırlamalarını istediler.
Bunlarda aynı raporda sadece tarih değiştirip geri gönderdiler.
Tabi SPK da gereğini yaptı ve red etti.
Şimdi aynı durumu bilanço da görmekteyiz.
Değerleme raporlarında bazı soru işaretleri vardı. Denetcide sınırlı şartlı olumlu görüş bildirdi. Ve SPK açıklama istedi. Ve gerekirse bilançoyu düzelt dedi. Ama bu sefer düzelttiler. İnad etmediler.
Aksi halde halka arz yine yalan olacaktı.
Ben şu haberi bu şekilde yorumladım ve olumlu gördüm. Elbette Y.T.D.
Ulan bari bilonçada sahtekarlık yapmayın be :kahkah: spk işi uyanmasa 4milyon lira bilançodan yerleştirecektiniz :kahkah:
Bunların kendileri+kağıdı yapan spek+muhasebesi+denetçisi hepsi bozuk hepsi götürücü :kahkah:
Her yerden geçirmeye bakıyorlar :party:
bu paçavraya karşı iyi niyet beslemek tamamen enayiliktir...patron ve uşaklarının ne mal olduğu ayan beyan ortada iken....
Şimdi pazartesi seyredin gümburtüyü :kahkah: birde kafeinin halka yerlestirilmesi spkdan geri dönerseee..hiç düşünmek istemiyorum :kahkah:
BU PAÇAVRAYA KY KESINLİKLE YAKLAŞMASIN! YANARSINIZ.
Bilançoda ki düşüş pek kaale alınacak bir durum değil bence.
Asıl mesele iştiraki olduğu şirketlerin halka arzında SPK dan tekrar geri dönmesi olur.
Zaten bu düzeltmeler de SPK nın gözüne takılan durumları şirketin tekrar gözden geçirerek incelemesine ve düzeltme yapmasına neden oldu.
Halka arza daha var.
O yüzden buradan hala umutluyum ben.
Pazartesi senin söylediğin gibi eğer hisse ciddi prim kaybederse ilk doğru noktalardan yine alım yapacağım.
Elbette bu görüş beni bağlar. Asla y.t.d.
işlerini düzgün yapsalar basvurular spk'dan dönmezdi....bile bile yarım yamalak iş yapiyorlar ve halka arz basvurularini milleti söğüşlemek için kullaniyorlar.
Alım icin Bende takipte olacam..eğer başvuruyu spk onaylarsa guzel şeyler olabilir tabi yinede temkinki olmak lazim Bunlarin sağı solu belli degil.
Bu bilançoları hazırlayan kişi yada kişiler bunu bilerek mi yoksa bilmeden mi yaptı onu kendileri ve Allah bilir.
Bize burada bir şey demek yanlış olur.
Ancak bazı şeylerin değişmesi gerekti sayın emeklinin söylediği şekilde.
Ve bu düzeltme ile değişmesi gerekenler değişiyor diyebiliriz.
Aslında sayın emeklide tam bu konuya değinmiş.
Elbette risk var.
Ama o risk yolda yürürken de var.
O yüzden alım yerleri ve zamanı çok önemli.
Ama biliyor ve inanıyorum ki bize buradan daha çok ekmek çıkar.
Bol kazançlar...
Bu düzeltme ile degişmesi gereken birseyler değişmiyor..eger spk işi uyanmasaydi Bilançoyu gecirmislerdi :D eger spk'dan önce kendileri hatayı farkedip düzeltip tekrar spkya bilançoyu gönderselerdi o zaman sizin dediginiz gibi BIRŞEYLER DEĞİŞYOR diyebilirdik :)
O doğru ama şu an kafadaki en yetkili kişi değişti.
Fakat bu bilançoları düzenleyenler aynı kişi.
Kim bilir belkide bu yüzden işlerinden olacaklar, bilemeyiz ki...
O yüzden biz önümüze bakalım şimdilik.
Ama dediğim gibi bu bilanço değerlemesi bir şeyi değiştirmez.
Bu zaten satın alındı.
Ve gerçekleşti.
O yüzden olumsuzluk çıkaracağını sanmam.
Aksine satanın malını toplar bunlar.
Borsa ters çalışır.
Bunuda göz ardı etmiyelim.
Yatırımcıyız sonuçta, Kıbrıs a kumar oynamaya gitmiyoruz.
Bol kazançlar....
Y.T.D.
Sn sanfansısko yazılarınızı okuyorum bu hısse ıle ılgılı
Size bir sorum olacak cevaplarsanız sevınırım,,,
Acaba galip, in girdiği bir hissede olmak ıstermısınız ?
Not : kesınlıkle bu hısseye galıp gırecek demıyorum bunla ılgısı yok
SLA-L02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Estival
Galipin girdiği bir çok hisseye girdim çoğundada kazandım ama az kazandım çünkü vur kaç yaptım gerçi gün içinde vur kaç yapmayıp bekmeyi göze alsaydım daha çok kazanırdım amaa bu işin birde aniden aşağı salması var onun icin ucundan ne koparirsak kar kardır derim.
Sorunuzun cevabını vereyim; galipin girdigi hisseye girerim ama parça parça girerim az veya çok ucundan koparıp çıkarım..
Operasyonlu hisseyi ilk gununde yakaladiysam bu girip çikmalar devam eder..ben genelde bollinger üst bandını aşınca satar,orta bantta izlerim,alt bantı aşağı kesip ucunu yukarı kıvırdığı an alırım..
Sayın Samfransısko cevabımı aldım, Tşk,,,
Galip, te iyisiyle kötüsüyle ne goruyorsanız, bu adamlarda bunun 10 katı var,
Sn Uzunburunada burda cevap vereyım bende bu yuzden burdaym,
Mali yapıymıs, halka arzmıs, bilancoymus elleri mahkum mecbur duzeltecekler başka careleri yok, götürmek ıstedıklerınde senetleri nerelere goturduklerını herkes bıliyor,,
O yuzden bıraz 2.14 den aldırdık, bıraz 2.4 lardan aldık düsersede keyfı bılır,
Sunuda belırteyım 3 kagıt ve Ali cengiz oyunlarını iyi bildikleri için aldık, aldırdık, olanlarada asla şaşırmıyorum beklenılen şeyler,,
Elimizdeki tek sey sabır, ALLAH ömür verdıkce oda olacak insallah
2015 yılındakı aldıgı zamanımı para olarak almaya geldım
Herkese bol kazanclar,,,,
SLA-L02 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.