Her işi bitirdik de buraya mı takılacağız....tövbe türbe . Adam kolu yetmemiş bacak sokmuş sen neyin peşindesin
Printable View
bugünün pastası enterasan dimi sebastiyan?
bir günde şaşır fravun avni........... borsada göz altı pazarına döndük..aç 0.72 kuruşşşşşşş.kapat 0.71 kuruşşşşşşş.... şirketiyin değeri senin şerefini gösteriyor 0.71 kuruşluk avniiiiiiiiiiiiiiii fravunu
Allah.... Bu yönetimde bulunan maklukatlara hep alan el nasip etmiş ..vermeye nasip etmemiş.
evet sadece patron olur onun dışında insani meziyetlere sahip mahlukat değildir
BAKIN Haydar Kaydar ne demiş okumayan varsa diye taşıdım hahahahha ben değilim haa ona göre :
''Sakın malınızı kaptırmayın bakın misal 80 den 82 den 85 den malını kaptıranlar kağıdın ardından bakıyorlar..ahahahaha ..dedik size o kadar..ahahahahah..yaw bu adamlar bizi soyuyorlar toplanalım mı ne edelim.ahahaha ...gk ya giden 2-3 kişi ama forumun günlük takip sayısı 1000!!!! ahahahaha..sağlam mal dayamışlar belli bi gruba..farklı farklı nicklerle yaz babam yaz.ahahaha arada saçma sorular sorarak da kim var kim yok yoklama almaca''
burda en önemli cümle malını kaptırmak cümlesidir , malınızı kaptırmayın 50 de olsa bekleyin avni alamasın yoksa fena olur arkasından bakarsınız bir anda tavan serisi oluşur ona göre ben böyle düşünüyorum şahsen
Geri alım tarihi hangi tarihten öncekiler için geçerli ?
kottan çıkarsalar daha iyi olur,şrfzn hissesini,Ben kimseye suç bulmuyorum kendime kızıyorum hayırlısıyla kurtulsam bir daha tövbe....
Vakti olan beklesin malinizi kaptirmayin dusuncesindeyim. Birlesme konusu ve ayrilma haklari netlestikten sonra ilk ucusa hazir olun. Sadece zamani var 3 veya 6 ay sadece acele eden kaybedecektir. Tabikide karar sizindir. 0.69 ideal dusus noktasidir. Yatirim tavsiyesi degildir.
her tarih için geçerli. arasıra şirketi yatırımcı ilişkilerini ve erişebilirseniz yöneticileri arayın ve sorularınızla sıkıştırın, bu bilanço bu fiyat nedir lan diye fırça atın şirket ortakları olarak bunları yapmamız lazım, ben canım sıkıldıkça arıyorum siz de arayın. şirketin genel müdür yardımcısının finansal sorularıma verebildiği düzgün bir yanıtı yok oğlu yok ... adam kıvırmaya çalışıyor ama o da çaresiz, düzgün bir denetmen incelese vay bunların haline... şirket birleşme toplantısına özel denetçi şerhini koydutturalım çok adam gelecek toplantıya
Beklentiniz kaç sy bykahin
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Para olsa beklemem de para yok mecbur bekleyeceğim yapacak birşey yok
Yapılan araştırmada dünyadaki 200 ülkede eğer kur,an göre hayat uygulansa . Hangi ülkeler bu kurala uyuyor diye araştırmışlar.
Yeni zellandada birinci
ilk 30 islam ülkeleri yok
türkiye 86 ncı
sudiler 120 nci
şirket patronlarına uygulansa dünyayı boşver
bist de
herhalde
ŞİMPAŞ GYO
600 ŞİRKET
0.70 de verdi patroooonnnn al hisselerini koyyyyyyy bi yerine
ya arkadaş kanser eder bu kağıt adamı ihlas gibi oldu yemin ederim 1 ileri 3 geri bu ne aq ne bir haber var ne bir ses seda .....
gözaltındaki hisseler bile bundan daha hareketli.......
KEL AVNİ HİSSE ALACAĞIM DİYELİ 6 AY OLDU
KEL AVNİ HİSSEYİ 0.78 KURUŞA ALACAĞIM DEDİ HİSEE 0.70 DÜŞTÜ
KEL AVNİNİN ALLAH BİRDİR DEDİĞİNE KİM İNANIR
BİZDEN GÖRÜMÜDE BİZDEN OLMAYN ..KUZU POSTUNA BÜRÜNMÜŞ KA...........
ahhh sngyo ahhhh
bitirdin bu insanlardaki sabrı ahhh..
0,69-0,70 arası tutunuyor...buna sevinelim mi sevinmeyelim mi..insanda düşünecek ölçecek tartacak bir şey bırakmadı..
Memleket yemiş babayı, tl pul olmuş. Kim takar sngyo yu daha bunlar iyi günler
eee onu memleketi bu hale getirenlere sormalı...onu yapacak olan da halkımız...hepimiz sorumluyuz..neyse siyaset bizi aşar...kim ne söylese takan mı var adamlar yapacağını yapıyor... geçtim bunları..
sngyo değer kaybettikçe taBİKİ ÜZÜLÜYORUZ..AMA MEMLEKET MESELELERİ İNSANI DERİNDEN ETKİLİYOR BU BİR GERÇEK...
Tarihe not: SNGYO şu an itibariyle 0,69 TL 0,18 Dolar.
Kel avni k... Hava aldımı.......... Bunca yıl milleti oyaladınnnnnnnnn... Cibilliyetsiz mahlukatttttttt
bu saatten sonra bu namussuzu alsanda zarar satsanda ALLAH belanızı versin...
günlük takaslarda alıcılar ve satıcılar belirginleşmeye başladı, bu kağıtta pozisyonların netleştiğinin göstergesi, birleşme konusu niye fiyatlanmıyor anlayamıyorum, buralara düşmesine izin vermemeleri gerekirdi, spk nın olaya noktayı koyması lazım 1 ayı geçti, şu inal dinçere bir arayıp sorayım
Simpaş gyo yatığı tüm binalar kel avninin..................................... Doymadıysa toki..........
Itibar kaybolmuş gitmiş...kimse artık sana inanmıyorsa vah ki vah...
kafaları basmıyor ki, vizyon yok bunlarda
https://image.slidesharecdn.com/diji...?cb=1397017182