Tek eğlence Fenerbahçe [emoji38][emoji2]dua etsinler Hatay 9 kişi kaldı 10 kişi olsalardi 2 tane saplardi :)
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Printable View
Tek eğlence Fenerbahçe [emoji38][emoji2]dua etsinler Hatay 9 kişi kaldı 10 kişi olsalardi 2 tane saplardi :)
BİR BOKSÖR YERE DÜŞTÜĞÜ ZAMAN DEĞİL AYAĞA KALKAMADİGİ ZAMAN YENİK SAYILIR.
Takımda bariz forvet yok.. Gol bölgesinde çoğalamıyorlar.. Yazık bu puanları çok ararız..
Şuan lige en hazır takım gs..
Forvet yok, hoca yok, kilidi çözecek adam yok, baştan aşağı yanlış bir takım..
Valencia dediğin adam forvet diye geçiyor, hiç bir takım da 1 sezonda 5 golden fazla atamamış..
Bana göre majör problem Ali Koç yönetiminin futbolla uzaktan yakından alakası olmaması..
Van Persie, Soldado, Valencia vs hep bitmiş adamlarla şampiyonluk arıyorlar..
Bu yıl da ilk 4 zor..
Gsaray çok iştahlı ve kadrosu çok güçlü.
Geçen hafta yazdım buraya. Herkes çok iyi transferler yaptık diyor. Lemos ve tiserend haric, mert Hakan yandas dahil alayı çöp.
Redmi 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizde futbol yanlış okunuyor,geçen hafta şampiyonu yenmiş bir hatay ve tek amacı kapanarak kontra yapmak oda olmayınca pozisyonu yok çünkü,bir puana göbek atmak kapanarak,gs maçı için ölçü alınamaz bu maç,o maç çok farklı geçecektir,futbolda en zor şey kapanan takımları açmak dünyanın en iyi takımları bile zorlanıyor bu durumlarda,pozisyon var ama direğin içine çarpıp dönüyor,yapacak bir şey var oda ileriye bakmak. ytd.
iki penaltıyı es geciyor iki kırmızı çekti ya..:) 6saray olsa kosa koşa giderdi var'a ümit öztürk..
neyse -4 açar sabahtan , sonrasını bilmem..
9 kişi ile yenemedi berabere bitti. Yarın tavan olabiliri. YtdSM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kenarda bide Emre olsa iyice senlenirdi.Erol Bulut her pozisyon da dönüyor Volkan a bişey anlatıyor.Emrede olsa oturup bir masa kuracaklar.
Hatay full kapandı ayrıca son 20 dakika diyelim eksik kaldı,geçen günler fransada lyon nımes maçı vardı 0.0 biten o maçı akıllara getirdi,o maçta rakip fırsatlar bulmuştu hatayın pozisyon yok,fener bulduğu pozisyonları değerlendiremedi,gün geçtikçe takım birbirine alışır aynı zamanda form düzeyi gün geçtikçe yükselir,şer görünüyor fakat bu haftayı çok çok daha iyi hazırlanarak geçirecekleri açık çok daha ciddiye alınacaktır,o bakımdan bir anlamda hayır olmuştur inşallah.ayrıca gs maçında yarı sahasında kontrollü olacak takım fener takımı kapanıp daha çok fırsatlar bulacaktır,ytd.
Yarin is zor..
Yani yaşım bu işlerden anlamak için epey yeterli
Bişeyi tek futbolcu üzerinden okumak ta sağlıklı değil lakin
Tolga da iyi niyetli bi kardeşimiz, uğraşıyo didiniyo da, bi yere kadar
Yani bizim göremediğimiz neyi görüyor bu hocalar, Tolga da
Giden hoca oynatıyo
Gelen hoca oynatıyor
3 yıldır Tolga Tolga. 1 yıl hiç oynamadı tedavi gördü, 2 yıldır da oynuyor
Ne var aga bu adamda.
Yönetim niye bu sene sözleşme uzattı?
Yedek 6 numara dediler. 2 maçtır Tolga oynuyor.
Tolga çıkıp Gustavo tek 6 numara,
İki 8 numaraya geçince takıma can geliyor.
Rize maçı da bu maçta aynı oldu.
Alanya takımı her sene takımı yeniliyor
Kim giderse gitsin hep başarılı
Biz 3 yıldır , Tolga , Dirar, Dirar Tolga. Yok mu aga bu dünyada başka topçu?
Nasıl çekecek bi cezamız varmış anlamadım gitti.
Lemos hariç hiç kimseyi beğenmedim
Tek ruh koyan ,uğraşan didinen Lemos tu.
Erol hocada da 2 maçtır, Aykut hoca modunda. Orta saha da 3 lü defansif orta saha şekli.
Allah biz Fenerbahçelilere büyük sabır vermiş cidden, ne diyim..
Bu takımı bu halimizle, Gs parçalar. Acil silkelenip, toparlanmamız lazım
Reis bunlar MAL oğlu MALLAR.....Yıllardır FORVETimiz yok.....Aldıkları transferleri ....tlerine soksunlar.....!!!
Yazıklar olsun.....Bu adam gitmeden FB şampiyon olamayacak anlaşıldı.....!!!!
Buradan şimdiden ateşi FİŞEKLİYORUM.....!!!!
ALİ KOÇ İSTİFA.....ALİ KOÇ İSTİFA.....ALİ KOÇ İSTİFA...........!!!!!!!:rtfm:
Geçen haftaki analizlerimden sonra FB den bir ....ok olmayacağı kanaatine vararak spor hissesi olarak GS hissesine geçmiştim....İyi ki de öyle yapmışım....!!!
Yazıklar olsun FB yönetimine .Bu yıl yine ümidimizi ligin başında sıfırladılar....!!!!:rtfm:
Tarihinde ilk kez Süper Lig'e yükselen ve ligin ilk haftasında Başakşehir'i 2-0 mağlup edip fırtına gibi bir giriş yapan Hatayspor, sarı lacivertlilerden de deplasmanda 1 puan almasını bildi.
1 puana karşın, Fenerbahçe karşısında çok etkisiz bir görüntü çizen Hatayspor, son 5 yılda Süper Lig'de maçı şut çekmeden tamamlayan ilk takım oldu.
Galatasaray derbisi için görüşleri sorulan genç hoca, "Derbiler her zaman farklı oynanıyor, bu yıllardır böyle. Önümüzdeki hafta da böyle olacak. Bu hafta oynanan maçlara bakmaksızın, herkes maçlara farklı konsantre oluyor. Bu hafta çalışmalarımızı ona yönelik yapacağız ve ne olacağını göreceğiz" diye konuştu.
Galatasaray bu takıma en az 5 tane atar. Her geçen yıl önceki yılı aratıyor. Bu sene takım geçen yıldan çok daha kötü. Önceki sezonda alışma masalını yutturmaya kalktılar. Sene sonu gördük, takım yine aynı tas yine aynı hamam. Şimdiden geçmiş olsun. Hayaldi erken uyandık.
Zaten birilerinin hangi gazla tavanları patlattığını anlamış değilim. Yazık şişiren dayının da ciğerleri boşuna patladı.
Sabredin gençler..hoca önce geçen yıldan kalan ıskartaların bir halt edemediğini gösteriyor.tüm basın yazdı çizdi ya milli takımda 2 maç oynayan takım kaptanlarından Ozan bey niye oynamıyor buyruk bundan oynamıyor ama gönder Alanya’ya Antep e topu yerler orda geri dönmek için.
Geçen yıl kaleye gelen 23 ilk top gol oldu.bir kere Serdar dan kurtulmak büyük lütuf oldu çok şükür ben ondan iyi oynamazsam bırakırım bu futbolu.
Hatay I hafife almayın lige çok hazırlar çok sertler geçen hafta Başakşehir in içinden geçtiler
Bu gafta hoca lemos u içeri attı Serdar güle güle dedi öyle aptal pozisyon alırsan fenerde top toplarsın
Ozan 45 dakika resmen zaman kaybı idi ama oynatmak zorundaydı futbolun doğrularını yaptı yoksa sabah yazacaklardı kenarda Ozan neden oturuyor neden sahada değil
Tiham kötü başladı lige 2 haftadır sahada yok çok şey bekliyorduk
Ferdi çok çömez ama en hareketlilerden biri
Hoca ne yaptı son 15 dakika ve ikinci yarı
Sinan sosa novak merthakan I attı içeri lemos kafadan başladı valencia tiham Gökhan Caner
Yani geçen yıldan sahada gustavo biçe kaleci kaldı.merak etmeyin 2 hafta sonra zaten kadro böyle şekillenecek
Biz 2 haftadır maalesef son 2 yılın kötürümleri ile oynuyoruz
Zanka da ayrı bomba ama lemos toparladı biraz onu Serdar ile oynarken adam hayattan kopmuş idi ama Gs maçından sonra tisserabd I da atacak içeri
Geçen yıldan gustavo ve kaleci hariç kimse şampiyonluğa oynayacak kadroda olamaz hepsi 2.kalite topçular
Yarın tabana yakın açar diye bekliyorum ağalar canları ne isterse onu yapar belki Gs de bize Çakar onlar daha hazır ve istekliler ruhları daha yerinde hepsi formayı benimsemiş geçen yılki iskelet ile devam ediyor ama ben 2 kalite forvet ve isim stoper gelirse nazım sangare de iyi bir yedek olur biz son haftalara kadar potada oluruz
Bir takıma gol yememeyi Öğretmek çok zordur ve hoca önce yememeyi sonra da yemeden atmayı öğretecek
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
[emoji106]SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabana gidiyor bakalım gün içinde toparlarsa haftanın devamı da iyi gider diye düşünüyorum.
Toplayacak gibi. Bu hafta bitmeden transferlerde biterse, gözler derbi maça çevrilir. Derbide beraberlik üzmez. Kayıp halinde çarşı karışır. Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir.
Transferler ilerleyen haftalara moral olur ama bu hafta mevcut kadro ile çıkacak.o yüzden 1 puan iyi puan olur bu hafta ama 3 puan çok ekstra olur.oyuncu performansları çok önemli.valencia/tiham/Ozan/ferdi/Tolga bunların performansı çok önemli.ki Tolga ferdi hatta Ozan soru işareti belki onların yerine oynatacak Sinan/sosa/deniz/novak hocaya bu hafta çok iş düşecek doğru oyuncu analizi doğru rakip analizi ve sahada oyuncu performansı
9 Ekim e kadar kısıt gelmesine rağmen, bazı şeyler ters gitmesine rağmen yukarıya doğru ısrarla gitmeye çalışan bir hisse , bir yol alsa durdurana helal olsun tarzında duruşu var hissenin..
Emre BELÖZOĞLU bu takımda söz sahibi oldukça ne hisseden ne de takımdan bir b...k olmaz!
Hatay maçı beklentileri mahvetti, hatayı geçseydik beklentiler daha iyi yönde olacaktı, bazı arkadaşlar burayı iddaa bayisine çevirdiniz diyorlardı ama görünen köy kılavuz istemez yatırımcılarda az çok görüyor kime yatırım yapılacağını, derbiden galip çıkan taraf hissede başını kaldırır diye düşünüyorum, gs tarafında da perşembe, cuma günü satışlar gelir diye düşüncem var ama derbiyi kaybetse bile gs tarafının lige gerçekten iyi hazırlandıklarını kabul etmek gerek, umarım bizimkiler galibiyetle döner deplasmandan ama forvetsiz bu iş zor.
Hep umutla 50 üstüne çıkar diye düşündüğüm Fenerbahçem benim içimi karartmaya başladı ama bunu inkar edemeyeceğim.
YTD değildir aciz bir taraftarın lig görüşüdür.
salı fırsat verdi , ben cuma günü tekrar gireceğim kağıda..ytd
Ben de asıl Volkan Demirel varken bir b...k olmaz diyorum.
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fener tavanken diğer spor hisseleri de onu takip ediyor Fener tabanken diğer spor kulüpleri dönüp bakmıyorlar bile...
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Meksa deniz çakal grubu alımda ben yarın yukarı tepki bekliyorum
Meksa alımda ise yükselir görülebilir
zorakipaşha
FB ' de yense, GS 'de yense, bunu mal döşemek için kullanacaklar. Adamların maliyeti sıfırın çok altına geldi. Nerden verseler kar. Hayal satıp malı döşüyorlar işte. 6 tl.den 54 tl.ye getirmişler, daha ne olacaktı ki ? Ha, GS belki biraz daha yukarı çıkar, sonra fayansı döşer SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Henüz onun kadar artmadıkları içindirSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çıkıştaki taktiği inişte yapıyorlar
Çıkarlen artı 4/5 açıp gün içi düzeltme gelir diye bekleyenlere mal vermeden gün sonuna doğru tavan yada tavana yakın kapatıp insanların mal almak için yarını beklemelerini sağlayarak istedikleri rakama çıkardılar
Sonrada tavanlardan herhalde malı boşalttılar
Şimdide kalan malları sabah eksi 4/5 açarak gün içi evet döndü havası yaratarak atlayanlara 10/20 kademe birden veriyorlar ve gün sonuna doğru taban yada tabana yakın kapatarak yarın bir umut beklentisi ile tabandaki yığılmanın önüne geçiyorlar
Gerçekten pes diyorum.fanatik bir Fenerli olarak gerçekten pes diyorum..
Rtalb te millet 45/50 den alıp kağıt 30 lara geldiğinde intiharlar başlamıştı.suç duyuruları havada uçuştu ve patron Murat Güler ve pazarlamacı aracı kurum çıkıp saatlerce açıklamalar yaptılar ve millet ayaklandı diye kağıdı günlerce 40/45 bandında tuttular ve her şeye rağmen kağıt 2.zirvesi 65 gördü ve halen yatayda 50 civarı
Bu operasyon Ali Koç ve ekibinden habersiz olma ihtimali yok..Sayın Başkan için yarın cimer bimer SPK şikayetler havada uçuşmaya başlayacak yargı yolu açılacak
Ayrıca tv kanalında Emre den efsane isimler aldım diyen Tümer Metin ve TRT 1 programı ve bu algıyı yaratan Emre Belezoğlu hakkında halka açık hisse hakkında spekülatif haber yapmaktan kesinlikle suç duyurusu yapanlar olacaktır
İnsanları bu kadar keriz yerine koymak vallahi pes..
Ali KOÇ yaverlerin üstte yazılıp çizilenleri mutlaka okuyordur...
Taraftarların sana güvenip yatırım yaptılar
Sizde yüksek fiyatlardan küçük yatırımcılara bu kadar malı yedirip 3..5 kuruşuna göz koydunuz.
Geldiğiniz gibi gideceksiniz.
zorakipaşha
Okusun veya okumasın ama ülke kanallarını kullarak tüm ülke önünde işlenen manüplasyon suçtur.halka açık şirket resmî haber göndermeden çıkıp 15 gol atan kesin 30 gol atan kesin birde dünya bildiği isim stoper kesin muriç transferi netleşince deyip kağıdı şirketi manüple etmek yasal değildir.ben yarın cimer e yazacağım SPK ya yazacağım Emre Tümer Metin TRT Ersin düzen hakkında halka açık şirket konusunda yalan beyanda bulunarak kağıdın pazarlamasına yardım ettiklerinden dolayı ve asılsız haberlerle bizleri kaldırdıklarından dolayı gerekli cezai işlemlerin başlatılması gerekirse savcılığa suç duyurusunda bulunacağımı belirteceğim
Yapılabilecek ne varsa tam destek vermek isterim
zorakipaşha
Yine aynı tezgah yine aynı oyun:
Samattanın gazıyla ki 10 kişiden 7 si neden bu adam alındı diye konuşuyor inşallah çok verimli olur ama cavani manzukiç beklerken samatta çıktı inşallah bu 15 gol atacak golcüdür
Yine sabah yeşil yakıp bugün tavana gidecek gazıyla atlayanlara atlıyorlar..muhtemelen seans sonuna doğru yine taban yada tabana yakın kapatıp aynı tezgah devam edecek
Ben cimer e yazdım yapılan manipülasyon ve bahsi geçen kişileri.haber vardı SPK tek yek inceliyor hisseleri diye
Ciddi ciddi SPK' nın Emre' nin Tümer'e söylediği iddia edilen sözlerden dolayı ceza vereceğini düşünüyor musunuz? Adam çıkıp evet Samatta' nın 30 gol atacağını düşünüyorum dese ne olacak? 30 gol atacak adam Cavani veya Mandzukiç midir illa ki? O zaman borsada işlem gören tüm takımların hiçbir görevlisinin hiçbir şekilde iddialı bir açıklama yapamaması gerekir. Başkan çıkıp şampiyonluğun en güçlü adayıyız diyememeli mesela. Yanılıyor muyum?
Biri tv' ye çıkıp bu sene kayısıların tadı yoktu dese yada malatyada yaz çok nemli geçti dese ben de spk ya iletip bu arkadaş kuru kayısılar üzerinde spekülasyon yapıyor diyerek spk' ya verebiliyor muyum? :)
Bugünkü şikayetlerden sonra ayvayı kayısıyı izlersiniz.üç vakte kadar Fenerbahçe kağıtlarında şunlara şunlara şu tarihe kadar işlem yasağı gelmiştir yada daha da ağır ceza olan internet yasağı gelmiştir diye kap düşünce kayısıları görürsün..
Şampiyonluğun en büyük adayıyım demekle;
Muriç satıldıktan sonra 1 i dünya starı diğerini bilmiyorum ama tisserand hariç bir de isim stoper kesin alınacak ve kaynak takımın sportif direktörü Emre Belezoğlu dersen :
Bunlar geleceği satın aldıracak hamleler oluğu için manipülasyona girer ve yasal değildir cezası vardır..
Zaten Tümer bir sonraki programda yaktım kendimi de Emre yi de dedi..
Oyuncunun ekmeğine yağ sürdüler bu yalan haberlerle..
Sizin düşünceniz kendinize ama benimki düşünce değil resmî bilgi
SPK Emre ve Tümer e ceza vermez onlar kimki..SPK şikayet edilen kağıdı inceler.işlemlerini inceler..sonra kağıtta spekülatif hareket olduğunu görür ki zaten brüt takas ile ilk uyarısını yaptı.şikayet dozajına göre;Sırayla işlem yasakları gelir aylarca eğer manipülasyon olduğuna karar verirse brüt takası tek işlem ve internetten alım satıma kapatır
Rtalb te bunların hepsini yaptı patron ve mağlum aracı kurum canlı yayınlarda bir ağlamadıkları kaldı..